В този Форум, научих, че ...

• 153 121
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 725
Я кажете-как се познава на к_р? Laughing

не знам
ама тук се подмятаха съвсем насериозно легени с вода за анализ на тестиси
Това и аз го знам.Ако благоверният се прибере късно и имаш съмнения,правиш следното:пълниш леген с вода и го караш да си ги топне.Ако потънат-добре,ако изплуват-НОЖААА Joy

#Shocked smile3544

# 1 726
  • София
ох, Сийке  Joy L'Agent, пак повтарям, стани модератор!

Нъц. Сийка да стане - има повече опит. Ето, и публикациите ми е гледала.

# 1 727
ох, Сийке  Joy L'Agent, пак повтарям, стани модератор!

Но, така поне ще започнеш да се четеш. А, сега, само на нас ни се налага да го правим.

# 1 728
  • София
ох, Сийке  Joy L'Agent, пак повтарям, стани модератор!

Но, така поне ще започнеш да се четеш. А, сега, само на нас ни се налага да го правим.

А, чета се, чета се - много обичам даже. Mr. Green
А там за "кльощавата" и "еврейската мутра" ставаше дума за актьори, така че даже за обида не се брои, а за коментар на външен вид и то шеговит.

# 1 729
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да, ама тук четат и евреи Peace.
Което пък ми напомня да повдигна онази тема с любимото си еврейче Crazy

# 1 730
 Научих, че думата "дебел" е политически неприемливо понятие. Трябва да се казва "пълен".

# 1 731
  • Варна
Научих, че думата "дебел" е политически неприемливо понятие. Трябва да се казва "пълен".
Затова пък "кльощава кощрамба" е винаги комплимент.

# 1 732
 Не разбрах дали "дебел" е неприемливо само по отношение на телосложение, или генерално. Потребителката, която го спомена, каза, че дебел винаги е обида. Дебела пачка или дебел пенис не виждам да са обидни Crossing Arms

# 1 733
  • София
Може ли бързо описание на типичната еврейска мутра, нали е образователна темата, благодаря!

# 1 734
  • Варна
Може ли бързо описание на типичната еврейска мутра, нали е образователна темата, благодаря!
Аз знам, че се търси характерен профил и рижави къдрици.

# 1 735
Не разбрах дали "дебел" е неприемливо само по отношение на телосложение, или генерално. Потребителката, която го спомена, каза, че дебел винаги е обида. Дебела пачка или дебел пенис не виждам да са обидни Crossing Arms
Е,как ще са обидни! Simple SmileБаш са си добри дошли,особено двете в комбинация Praynig Laughing

# 1 736

Ох котьоооо(това от темата с вицовете),тези не са обидни,дай ги насам  Crazy   леле,съвсем изпростях...

# 1 737

Точно пък рижави? Ако са налични, ще е голямо изключение.

А по повод дебел....да, аз уча дъщеря си, че не е приятно да казва за някое дете, че е дебело. Особено, когато се коментира пред него.

# 1 738

ирландци? Mr. Green

# 1 739
hahaha Joy Е, второто поне не е от значение само дебелината....

Общи условия

Активация на акаунт