В този Форум, научих, че ...

• 152 905
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 845
Абе какви грозилища по 40-45кг. познавам....дори и това, че са слаби не оправя поне малко картинката. Simple Smile

# 1 846
Че то е нормално. Прекалено слабите жени са с изпити лица, тип веяна скумрия, почват да липсват всякакви женски извивки и заоблености и само почитател на историята на концентрационните лагери може да хареса начеваща анорексичка.

# 1 847
Научих, че всички семейни проблеми идват от недостатъчно честото посещение на фризьора.

# 1 848
Научих, че всички семейни проблеми идват от недостатъчно честото посещение на фризьора.
Ти пък-чак сега ли го научаваш? Mr. Green

# 1 849
Неизброими са мъдростите в тази тема, затова и не мога да ги обобщя, нито дори да ги систематизирам в няколко точки, но толкоз неща могат да се научат от нея, че ви я линквам цялата:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=744021.240
Заповядайте! Учете се!

# 1 850
Научих, че има много добри и отзивчиви хора, които биха направили нещо за теб без да искат друго в замяна и че ако няколко души се обединят в името на една кауза, стават чудеса!

# 1 851
  • Талант на 2012,2013 г.
Доказа го темата пусната за събирането средства за лечението на моят мъж/мир на праха му/. Въпреки, че се намериха няколко души, които да попречат на доброто дело. PeaceВъпреки това аз научих, че не всички са се озлобили в забързаното ежедневие. И добрите хора не са малко.

# 1 852
Доказа го темата пусната за събирането средства за лечението на моят мъж/мир на праха му/. Въпреки, че се намериха няколко души, които да попречат на доброто дело. PeaceВъпреки това аз научих, че не всички са се озлобили в забързаното ежедневие. И добрите хора не са малко.

Точно това имах предвид  Wink

# 1 853
Научих, че има много добри и отзивчиви хора, които биха направили нещо за теб без да искат друго в замяна и че ако няколко души се обединят в името на една кауза, стават чудеса!

Peace
Дори за по- простички и на глед уж по- маловажни неща също е така.
В училищните теми е пълно с такива хора. Винаги ще се намери кой да окаже помощ при конкретни или по- общи въпроси, да даде ако ще и съвет само, литература.
Също и в здравния съм получавала добри съвети и помощ, както и в "На път".
В тези три подфорума за мен отношенията са положителни и полезни.

# 1 854

Peace
Дори за по- простички и на глед уж по- маловажни неща също е така.
В училищните теми е пълно с такива хора. Винаги ще се намери кой да окаже помощ при конкретни или по- общи въпроси, да даде ако ще и съвет само, литература.
Също и в здравния съм получавала добри съвети и помощ, както и в "На път".
В тези три подфорума за мен отношенията са положителни и полезни.

Според мен точно това е била целта на създателите на този форум. Да си помагаме, изслушваме... А не да си дерем очите, да се обиждаме и да плюем хората, които не споделят нашето мнение.

# 1 855
Стефи, гледай на Клю-то позитивно.
Хората тук си лекуват нервите, заместват липсващите психолози и цялата подобна гилдия лози и доктори, за които нямат средства иначе, като се разтоварват емоционално.
Други безплатно се зареждат с хумор- едно чудесно люкарство, оправящо всички болести.
Трети заместват блоковото клюкарене, т.к. е трудно и клюкарки в днешно време качествени да си намериш.
Има си позитиви.

# 1 856
  • София
Стефи, гледай на Клю-то позитивно.
Хората тук си лекуват нервите, заместват липсващите психолози и цялата подобна гилдия лози и доктори, за които нямат средства иначе, като се разтоварват емоционално.
Други безплатно се зареждат с хумор- едно чудесно люкарство, оправящо всички болести.
Трети заместват блоковото клюкарене, т.к. е трудно и клюкарки в днешно време качествени да си намериш.
Има си позитиви.

Joy Joy Joy
Точно така  Peace

# 1 857
Бошке, колко много сте научили в тази тема Simple Smile направо живи академици сте станали  Mr. Green
Няма емотиконка за среден пръст  Joy

# 1 858
Бошке, колко много сте научили в тази тема Simple Smile направо живи академици сте станали  Mr. Green
Няма емотиконка за среден пръст  Joy

Има ,Трой, finger Hands Fist тук са.

Ето и ти научи нещо ново  Rolling Eyes

# 1 859
Не ги виждам на телефона си Wink

Общи условия

Активация на акаунт