В този Форум, научих, че ...

• 152 900
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 890
Ама тя сделката е била за 6 цифрена сума , не че тя е щяла да вземе толкова .
Да де, но ако наистина си мисли, че тя е била причината сделката да се провали.  Whistling

# 1 891
  • Другата България
След като това явно толкова те е впечатлило, че вече -найсе страници го коментираш с различни съфорумки, да те запитам ти все пак откъде знаеш, че съфорумката е "съвсем посредствена съфорумка (и външно, и интелектуално   ) "?

# 1 892
След като това явно толкова те е впечатлило, че вече -найсе страници го коментираш с различни съфорумки, да те запитам ти все пак откъде знаеш, че съфорумката е "съвсем посредствена съфорумка (и външно, и интелектуално   ) "?

Чела съм я и съм я виждала. Както съм чела и виждала жени, на които и милиони са им малко, та затова ми е смешно.  Simple Smile

# 1 893
  • Другата България
Е то всички се четем, ама нали знаеш-понякога совите не са това, което са.....

# 1 894
  • София

Чела съм я и съм я виждала. Както съм чела и виждала жени, на които и милиони са им малко, та затова ми е смешно.  Simple Smile
Е, защо не й се подигра там в темата, като ти е толкова смешно? Тъпо, тъпо. Rolling Eyes

# 1 895
... не трябва да се подстригвам по време на цикъл  Laughing Знаех, че не е желателно да се боядисва човек по време на цикъл, но за подстригването сефте го научавам.
Всъщност цялата тема /заключена е/ http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=243352.0;all е  ooooh! Laughing Joy

# 1 896
... не трябва да се подстригвам по време на цикъл  Laughing Знаех, че не е желателно да се боядисва човек по време на цикъл, но за подстригването сефте го научавам.
Всъщност цялата тема /заключена е/ http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=243352.0;all е  ooooh! Laughing Joy

И да се постригваш по време на бременност също,че ще отрежеш пишока на бебето! Naughty Mr. Green
Чудех се аз защо първото ми дете е момиче,а то ето каква била работата Joy

# 1 897
Научих, че масово съфорумките отглеждат котки ...(включая и себе си ) Wink

# 1 898
Научих, че масово съфорумките отглеждат котки ...(включая и себе си ) Wink
Хохохо!  afwitch

# 1 899
Уж всичко знаете, пък тва сте го изтървали Simple Smile
малко съм съкратила оригиналнив вариант, но както казва една моя позната ''БоШкеле''....  Peace Mr. Green
Това е от дивия Северозапад, нали?
До колкото знам е софиянка ( не баничка)   Mr. Green

Скрит текст:

Joy

# 1 900
  • Варна

Чела съм я и съм я виждала. Както съм чела и виждала жени, на които и милиони са им малко, та затова ми е смешно.  Simple Smile
Е, защо не й се подигра там в темата, като ти е толкова смешно? Тъпо, тъпо. Rolling Eyes
Е как що? Малка е още, не ги е научила тези похвати. Все още е на ниво седми клас- шушукане с кифлите зад гърба на приятелка.  Mr. Green

# 1 901
Съвет от БГМАМА в темата "Изнерява ли ми той?":
"Посипете с горчица на прах бельото на вашия. Ако се оплаче от парене - значи не ви лъже. Ако замълчи - мами ви."
Първият коментар отдолу:
"Тъпа кучко, да гориш в ада! Моят нищо не ми каза, мълчаливо ми счупи носа и отиде на венеролог!!!"

# 1 902
 Joy Joy Joy
Къде е темата за горчицата?

# 1 903
Joy Joy Joy
Къде е темата за горчицата?
Аз това о четох като виц, в темата за вицовете, но там беше с черен пипер Simple Smile Simple Smile

inlovemeli, светът познава далеч по-фрапиращи случаи от този на МърМяу, пък и не ти прави чест да и се подиграваш тук - смешната си ти. Научих, че има хора, които търсят под вола теле, само и само да има сплетни и интриги. На мен пък МърМяу ми харесва и външно и интелектуално  - и сега какво?

# 1 904
И моето може да е виц, видях го във фейсбук,  мой приятел го беше постнал на стената на жена си   Grinning

Общи условия

Активация на акаунт