В този Форум, научих, че ...

• 152 872
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 2 040
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И аз така го разбирам, но и жълтият ми е позитивно-нахилен.

# 2 041
В този Форум, научих, че...

... в чужбина лекарите получават високи заплати, защото там техните пациенти не умират.  Rolling Eyes

# 2 042
В този Форум, научих, че...

... в чужбина лекарите получават високи заплати, защото там техните пациенти не умират.  Rolling Eyes

Не умират, защото на място ги реанимират парамедици, завършили 3-месечен курс. Защото то, това да оказваш първа помощ било просто като секретарската и продаваческата работа.

# 2 043
Изобщо, у нас всеки онеправдан сам си е виновен за дереджето. Кой му е крив, че не е учил, каквото трябва, и работи нещо различно от IT специалист или в кол център?
На когото не му отърва - да си хваща пътя и да напуска територията. Тук накрая ще останат само IT специалистите, служителите в кол центрове и чат-пат някой адвокат за аромат.
О, и политиците, разбира се - те са непоклатими.  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 31 май 2014, 11:59 от Как` Сийка

# 2 044

Не знам емигрантите плащат ли си данък "политици". По закона за политическите партии парламентарно представените цоцат от бюджета правопропорционално на минималната работна заплата и на броя гласоподаватели. Та дали броят и емигрантите?

# 2 045
Аз пък научих,че  всички модни гуру-та  в тоя форум пишат - коя от коя по-компетентна, и ако някой не е облечен по техен вкус, то категорично НЯМА ВКУС .Пък не е  като да не са си показвали техни снимки и да сме ги виждали и те как са облечени на бала си  Mr. Green

# 2 046
Научих се да се разтоватвам чрез форума, а не да се натоварвам

Относно зеленият емотикон - използвам го като ирония, като малко жлъчен присмех

И аз.
Сарказъм. Wink

# 2 047
  • В Космоса
Колкото повече, толкова повече.

Но ми харесва тоз подход. По-малкото цикли.... Crazy

# 2 048
Ако си дъщеря на шофьор от градския транспорт трябва да си благодарна, че си гадже на лекарски син и да си налягаш парцалите  Rolling Eyes

# 2 049
  • София
Ако си дъщеря на шофьор от градския транспорт трябва да си благодарна, че си гадже на лекарски син и да си налягаш парцалите  Rolling Eyes
Това къде го прочете?

# 2 050
  • Ямбол
Ако имаш деца, задължително трябва да работиш на черно или сиво, за да може да ги храниш. Друг вариант няма.

# 2 051
Това къде го прочете?

На последната страница на тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=773477.msg28310061;topicrefid=3#new

# 2 052

И да буташ анално но лекарския син.

# 2 053
Научих се да се разтоватвам чрез форума, а не да се натоварвам

Относно зеленият емотикон - използвам го като ирония, като малко жлъчен присмех

И аз.
Сарказъм. Wink

Аз пък не Simple Smile
В зависимост от контекста на написаното, но най-вече като шеговит емотикон.

# 2 054
  • Пловдив

И да буташ анално но лекарския син.
Ще му бутна аз един отзад, банан!

Общи условия

Активация на акаунт