В този Форум, научих, че ...

• 153 486
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 470
  • София
Научих,че гръцките свекървинченца Laughing са същата гад като нашите .

Бонбонбон е една млада мацка,която няма деца,но много обича да дава съвети как да си възпитаваме "олигофренчетата".Мерудия с други думи Wink

# 1 471
 bowuu РАзбрах Peace

# 1 472
  • Най-сетне у дома
Аз току що научих, че има дотам нагъл народ, да съветва хората как се отглеждат и подготвят децата си за училище, без те самите да са минали през този процес. Ще падна  ooooh!

# 1 473
  • Пловдив
Аз току що научих, че има дотам нагъл народ, да съветва хората как се отглеждат и подготвят децата си за училище, без те самите да са минали през този процес. Ще падна  ooooh!
Как беше - преди да имам деца имах много теории за отглеждането им, сега имам деца и нито една теория Simple Smile

# 1 474
  • Бургас
Това е подписа на мама Цоцолана. Laughing

Аз научих,че баба ми е била много права като казваше "Свят като цвят."Пъстър и разнообразен.

# 1 475
Хората с татуировки = чалга-визия + липса на морал и ум... Crazy

Въх, недей сега - имам си тату, че сега ще си правя още две. Ама пусто чалга не мога да прослушам, и лачено и тигрово не нося - пак не съм в калъпа да му се не види  Crossing Arms

От тук научих за една Джозефин, сега пък нова звезда на небосклона - бонбонбон...колко още бон? Забавна е викате  Flutter ...исках и аз да видя дали отглеждам олигофренче, щот моето нито е индигово, нито е кристално Rolling Eyes

# 1 476
В този Форум, научих, че ... жените наистина сме много лоши,ако имаш различно мнение от болшиството  веднага биваш сдъвкан и изплют публично,следва лют скандал!
Има я и другата крайност - мили,учтиви и разбрани хора : ))

# 1 477
  • Пловдив

Да, наистина е нейния подпис, но мисля, че съм срещала тази мисъл и другаде, с друг автор.

# 1 478
Да, наистина е нейния подпис, но мисля, че съм срещала тази мисъл и другаде, с друг автор.

Аз съм я чувала от един многодетен татко в Стани богат Simple Smile

# 1 479
  • Луната ни пази
че.... мъж, който не може да си плати сватбата, е мизерник и не може да си гледа семейството.
че... всъщност обичам форума. Тук много съм се смяла, плакала, намирала подкрепа.. Hug

# 1 480
В този форум научих,че на някои жени любовта им минава през портфейла на мъжа Crazy Говоря за жени над 30,не на 18...

# 1 481
Тази тема май стана нещо като "да се оплача от другарчето" Simple Smile

# 1 482
Обаче другарчето в болшинството от случаите е едно и също.  Mr. Green

# 1 483

От филма "Деца на килограм".  Grinning

# 1 484
че в някои теми забранено да се пише :newsm43:

Общи условия

Активация на акаунт