Отговори
# 150
И аз да се отчета днес с едни тонове. Лекарката ми я нямаше, така че само това.

Беб на няколко пъти избуксува по апарата и се размести и докато дойдат да го наместят пак... Излежах си едно 45-50 мин  Crazy
Гледам на графиките, че са ми уловили поне две контракции над 30. Другото не знам дали са били контракции, че тогава се намествах в нова позиция за да уловят пак тоновете. Явно менструалните болки дето си ги имам са си от време на време някакви хилави контракцийки.

ema 2013 Ако сега се опитва да се обърне главично нищо чудно че така ти опъва корема. И е нормално да е болезнено Simple Smile Все пак нямат цял апартамент там, а им е вече тясно. Пробвай да постоиш на 4 крака, като таза е по-нависоко от корема.

Честит имен ден на всички именници

# 151
Честито на всички обебили се мами,да са им живи и здрави бебешорите  ylinfant  ura
Честито и на всички именици  bouquet
Ние още сме си 2 в  1,никакви контракции за сега,май ще изкараме до термин с тези келяви шийки Mr. Green

# 152
Здравейте мами Simple Smile
Аз днес пощъках малко,искам да направя още някоя покупка за бебо и съм готова Simple Smile
Занимавам се и с тъпите си изследвания.
Вагиналния и аналния секрет излязоха чисти,пише че са отрицателни и не са изолирани патогенни микроорганизми
Но тъпата урина пак не е в ред,имам белтък и уробилиноген  newsm78
Док каза,че уробилиногена бил притеснителен,и ще повтарям урината в понеделник
Аз даже не го знам какво е това  newsm78
Това от мен засега
Почивайте си да събирате сили за бебовци Simple Smile  bouquet

# 153
Абе само аз ли се чувствам като парцал newsm78 не мога да се мръдна и нямам настроение за нищо Crossing Arms
Не си само ти, мисля си, че защото всичко ни е подготвено вече и чакаме бебешорите само, .... а те не са се разбързали  hahaha .
Аз имах надежда да се роди поне около 20 август, че на края на септември сме на сватба на много близки хора и ми се искаше малко повече да сме се опознали с новият член , пък и да ме прилича малко на човек и мен  ooooh!, ама както върви ще си откарам до термин ...

# 154
  • До морето :)
Здравейте
благодаря многоо за пожеланията.
Тука интернетът е ужасен и ако започна да разказвам за раждането, ще ни изпишат преди това.
Искам да помоля на 1_Ва страница да поправите мерките на КАлина. 3110/50. Мисля. Че са разменени с тези. На ushana
ние. Сме добре.  Засега е кротка и много лакома. кърмим се без. Проблем

Честит празник на именниците

# 155
Здравейте
благодаря многоо за пожеланията.
Тука интернетът е ужасен и ако започна да разказвам за раждането, ще ни изпишат преди това.
Искам да помоля на 1_Ва страница да поправите мерките на КАлина. 3110/50. Мисля. Че са разменени с тези. На ushana
ние. Сме добре.  Засега е кротка и много лакома. кърмим се без. Проблем

Честит празник на именниците

радвам се, че се разписа. Все така да продължава да е лакомо детето и да е кротко.  Hug

# 156
Ето ме и мен   bouquet, връщам се от ЖК хем съм щастлива че всичко е наред , хем ядосана ...........
Бебко е добре вече е 3500 кг. според док, всичко е наред  Hug
Но прегледа мина точно за 3 минути и непреувеличавам  Naughty, направо се разочаровах, вместо сега да поговорим нали другата седмица ще е секциото , той ме претупа и така  Twisted Evil Буквално му теглих думите с ченгел, а това наред ли е , а това ужас направо.................
Лече  Hug браво на момата Hug

# 157
  • Пловдив
Хе хе ... май първата капчица на бебевалежа от тази седмица е моята мъничка Меги и после е шурнал  голям порой от бебешорчовци!
На всички мамита пожелавам бързо възстановяване, много късмет и щастие на бебоците!
А аз си мислех, че името Магдалена не се среща често, а то и Магдаленен валеж е имало. Да са живи и здрави малките адашки! Знаех си, че Маруся трябваше да е!
Благодаря на всички за пожеланията! Ние сме си вкъщи. Но съм много изморена, само да се наспя и ще ви разказвам.

# 158
DianaR и Лече радвам се, че се разписахте и ви чакаме с разкази, когато съберете сили и време  Hug
RAQSVETLINA  Hug

# 159
 newsm51 Честито на всички мами с бебчета - да са ви здрави и много щастливи, много да ви радват.
Аз успявам само във ФБ, да ви следя...но така е като оставяме всичко в последния момент...тази седмица съм се отдала на чистене(надявам се да го приключа до 2-3 дни) и да се захващаме с покупките и прането. Док каза пълна почивка, до края...ММ да бъдел рум сървиз. Но това няма как да се случи.  В кабинета кръвното ми е все високо(а когато не съм там е нормално, дори понякога ниско newsm78), албумина в урината е в норма, но краката и ръцете все са отекли. Док иска, ако устискам до тогава, да раждам 39 седмица. Тоновете са ок, но имам 2 см разкритие(а след чистенето тези дни може и повече да е станало), но според него за втора бременност е нормално...От 2-3 дни си мисля, че както нямам никаква готовност и нагласа, ще взема да родя всеки един момент...и се панирам, сън не ме лови през нощта, кисилините и стрииите пък как ме тормозят...
Взех си листа от малина и коприва за чайове...но ме е страх да започна малините, да не взема да ускотя нещата предварително...от друга страна пък действа с натрупване newsm78
Та оплаках ви се...

Честит Имен ден на всички празнуващи днес - здраве и щастие!!!

Последна редакция: пт, 30 авг 2013, 18:42 от *Дария*

# 160
Лече, Диана, супер, че се включвате!  Hug
Лече, твоят разказ за раждането г о чакам с особено нетърпение (като раждане на второ дете), но няма да ви тормозим преди да сте се прибрали и опознали  Mr. Green

Ние също бяхме на преглед днес. Поне баткото и таткото като бяха с мен, го разгледахме бебо по-обстойно, за да му се порадват и те. Успокоих се, че не се е завъртял поне, че ме бута все ниско долу. Явно е боксьор, а не футболист  Laughing Води-достатъчно, плацента идеална. Само дето гъба имам да моря. Направо имам дежа-вю с предишната бременност - същото развитие, същите килограми, същия спокоен бебок (в смисъл безпроблемен и без контракции) и за разкош една гъбичка в девети месец ooooh! Първо го измери малко под 3 кг, после ме пита колко се е родил големият, като чу 3800, се върна да мери пак и го изкара 3350. Каза, че първият вероятно го е хванала в момент на издишване, които дава най-малкия диаметър на коремчето. И ето ти разлика от близо 400гр в прогнозното тегло...

Пак ме агитира за упойката. Каза ми, че първият път упойката (епидуралната) е по-спорна, защото организмът по-бавно се настройва, шийката по-трудно се отпуска, отделно жената не знае добре какво точно се очаква от нея. Вторият път обаче вече родовите канали са разработени.
Сто пъти си смених мнението за тая упойка... Ще се радвам да чуя мнения от вече родилите мами  Simple Smile

# 161
  • До морето :)
Ако някога имам трето - ще е с упойка. Уж сега беше по-бързо, между контракциитте имах почивки и имам само козметични шевове, но ми беше по-трудноо. Сигурно Защото ми изтекоха първо водите и всичко беше на сухо

# 162
# 163
Ако някога имам трето - ще е с упойка. Уж сега беше по-бързо, между контракциитте имах почивки и имам само козметични шевове, но ми беше по-трудноо. Сигурно Защото ми изтекоха първо водите и всичко беше на сухо

Първото го раждах на сухо и контракциите от нулево до пълно разкритие бяха еднакво силни и болезнени, и много ме болеше легнала, просто не можех място да си намеря. Поне стана бързо разкритието.

Сега обаче имам менструални болки, които се оказва че са леки контракции. Ако от тях става някакво разкритие както твърдят момичетата, то със сигурност при сухо раждане(с изтекли води) е много по-болезнено. Такива "менструални" контракции с предното раждане нямах.

Сега имам подозрението, че си докарах някакво макар и малко разкритие. Чак другата неделя съм на преглед, обаче не знам защо си мисля, че може и по-рано да стане нещо. Почти постоянно се чувствам като преди цикъл.

# 164
  • София
Лулу, аз раждах с упойка първия път, сега пак смятам да си поискам.  След разговори с мои приятелки, раждали без упойка, си затвърдих решението.
Ти защо се колебаеш?

Аз менструални болки не съм имала при първото раждане.  Директно започнаха контракции, но отначало бяха съвсем поносими като интензитет на болката.  Губят ми се малко моментите, но като че ли истински силните започнаха в момента, когато ми спукаха мехура Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт