Отговори
# 135
 Добро утро!
Честито на всички майчета, дано бързо да се възстановяват и бебчетата им да са здрави.
Много приятно ми става, като видя на ден колко от нас са родили. Чудесно е!
Аз имам още 3 дни до термин, но с никакви изгледи за раждане, сякаш бебчо мисли още 9
месеца да изкара в корема ми:) Нямам търпение да си го видя вече!
Стискам палци на всички, които все още чакат, да мине като по вода!

# 136
Момичета, моята бебка от сутринта се опитва да се обърне явно и ме побърква от бутане ритане и т.н.Да не говорим, че е болезнено и плашещо като си гледам формите на корема.Случвало ли се е на някоя от вас и някой има ли идея дали мога да и помогна с нещо?

# 137
Ема, седалищно ли е? Виж сайта spinningbabies.com , там имаше добра инфо.

Аз сега имам добрия пример на баткото, който се роди на термин, така че някоя баба/дядо или друг като подметне нещо, само им казваме, че нашите с а точни и планирани и млъкват  Mr. Green

# 138
 Добро утро пупици сладки!
 Рано сутринта минах през аптеката за витамини, че ги свърших.
 Ааа момичета, почакайте малко!  Naughty Не останаха бебчета за септември.  Mr. Green

# 139
Записче и от мен в новата тема!
Честито на всички нови мами! Да са им живи и здрави бебончетата   bouquet
При мен няма новини все още - кретам и се нося
Мразя въпроси от този тип и наистина ме дразнят #Cussing out затова вече и не крия, че е неприятно да ме разпитват до 9то коляно
Момичета, аз да си питам Embarassed къде можем да четем разказите на обебилите се мами? Да не би да са в друга темичка?
Хубав и спокоен петък на всички

# 140
Здравейте!
Върнах се от тонове. Докторката каза, че всичко е наред, изследванията са ми добри, резултата от вагиналния секрет не беше излязъл още.Хемоглобина бил добре, но да продължавам да пия желязо,защото след операцията пада, магнерота също го продължавам. Тоновете бяха средно 138-141, контракции почти не отчиташе - основно под 10, един- два пъти над 20 и това беше. А сега лежа и много ме боли кръстта, а и контракции имам, заради пътуването ще е. Ох, дано да издържа до датата, че не искам да тичам по спешност с болки.

Ох, снощи имах ужасни киселини, беше ужасно. По принцип досега почти не съм имала, явно от храната е. До раждането няма да хапвам такава храна.

# 141
Ей днес имаме малки иманници - Александър на мама туити, и две девойки Александра на мама ушана и чочка - нека красивите имена им носят много късмет  Tada Честит празник и на всички останали които носят това име Simple Smile

# 142
  • Пловдив
Добър ден. Ще се мре от киселини. Мисля, че стомахът ми се е преместил в гърлото и нищо не помага.  Tired Сутринта поспах, та чак в 10 едвам станах. Ужас. Направо ме е страх да си легна, а ми се спи две не виждам.
sealover, честит ти голям юнак Ясен и тук. Жив и здрав да ви е и много да ви слуша. Бързо възстановяване ти желая. Няма да е лесно след тези размери на бебчо, но да е бързичко.  Hug
Diadra356, засега само една мама се е престрашила да разкаже раждането  във фейсбук.
Да са живи и здрави малките именници! Много здрави и спокойни да растат.   ura

# 143
Добро утро,мами!
Тази нощ съм спала като мечка  Shocked СТанах преди малко.Явно съм решила да наваксвам със съня за после,ама късно  Laughing
Да са живи и здрави малките именници   bouquet
Таня,контракции над колко се водят сериозни?  newsm78
Веселото и аз така викам,както тръгнаха всички-не останахме много мами за септември  Laughing

# 144
Привет пупита  Hug
Аз сега се връщам, че ходих да давам кръв и урина. Но така качествено се разболях явно, че направо ми се разказа играта снощи. От вчера гърлото ме боля/ сега вече не - че то не бе чай от джинджифил, отделно джинджифил с мед, хомеожен/, но сега имам топка на симусите и ми тежи яко главата. Цяла нощ не съм спала, а и ММ, защото в случайте които се унеса, започвам да хъркам  Outta Joint И направих си едно фрешче и след малко мисля да полягам, че не мога да гледа.
Може ли преди да тръгна да раждам да се разболея така  ooooh! дано не дадат много отклонения на изследванията болестта.
Честито на днешните Именици на малки и големи!!! Да са живи и здрави и много усмихнати:)
tania_tsvetanova браво за хубавите резултати, още малко остана  Hug
sealover и тук Честито ти бебче. Да ви е много здрав, а на теб бързо възстановяване  Hug
Оффф а как ме раззсмяха в болницата  Joy Отивам на касата да си плащам изследванията и казвам на касиерката ЕГН и че си пускам преоперативни изследвания, и тя като ококори едни очи и 3 пъти ми погледна корема ама опулена и тя, ама вие ще раждате ли, с това малко коремче  hahaha Посмях се с нея, после отивам да вземат кръв, същата работа и там, гледат ме и чудят, че ще раждам , а особенно пък момиче  hahaha

# 145
Ей днес имаме малки иманници - Александър на мама туити, и две девойки Александра на мама ушана и чочка - нека красивите имена им носят много късмет  Tada Честит празник и на всички останали които носят това име Simple Smile

ЧЕСТИТО И ОТ МЕН  newsm51

Седмаче, незнам над колко трябва да са контракциите, че да се водят сериозни. Но докторката каза, че са добре.
Нинка, много добре те разбирам, дано скоро се оправиш. Аз имах същите притеснения скоро.

Последна редакция: пт, 30 авг 2013, 12:01 от tania_tsvetanova

# 146
  • София
Ще се мре от киселини. Мисля, че стомахът ми се е преместил в гърлото и нищо не помага.  

Напълно те разбирам. Как пък не спряха за 9 месеца тия киселини?!? Само заради тях вече искам да раждам, имам 7 дена до термин, а нямам грам признаци за раждане....

# 147
  • Gone with the wind
Честит Ясен на Сийловър!
Да й е жив и здрав, див и щастлив, а на мама бързо възстановяване   bouquet

Честито на всички именнички и малки именничета  Heart Eyes

# 148
Честит имен ден на нашите малки именници, да са здравички и с гордост да си носят именцата  bouquet
Софи пп и аз съм така, малко остана уж ама няма никаква сигнализация за раждане Whistling
Абе само аз ли се чувствам като парцал newsm78 не мога да се мръдна и нямам настроение за нищо Crossing Arms

# 149
Честит имен ден на всички именници  newsm51
Anni0422 Не си само ти така,и мен нещо ме е хванало кофти настроението и нищо не ми се прави.След малко ставам от лаптопа,залежаването пред него много не ми помага.Ще се потъркалям малко из квартала

Общи условия

Активация на акаунт