Отговори
# 120
gabityy, предполагам, че голяма част от мамите без планирано секцио се чувстваме точно като теб. На мен например днес ми се обадиха да питат дали съм родила. А ММ като звъни на някой приятел по телефона, от другата страна започват да му честитят вече Sad Та затова не смеем да звъннем на никой, за да си спестим подобни разговори.
А майка ми, ако не й върна обаждане до 5 мин след като ме е търсила, веднага си наумява, че раждам и започва да се притеснява.

Да вкъщи е абсолютно същата история  Crazy

# 121
Честито на мама Sealover ! Голямо момче! Да и е жив и здрав! Бързо възстановяване на мама!

# 122
gabityy, предполагам, че голяма част от мамите без планирано секцио се чувстваме точно като теб. На мен например днес ми се обадиха да питат дали съм родила. А ММ като звъни на някой приятел по телефона, от другата страна започват да му честитят вече Sad Та затова не смеем да звъннем на никой, за да си спестим подобни разговори.
А майка ми, ако не й върна обаждане до 5 мин след като ме е търсила, веднага си наумява, че раждам и започва да се притеснява.

Да вкъщи е абсолютно същата история  Crazy

Затова не се казва датата на термина  Mr. Green
Казваш когато реши септември  Simple Smile Иначе това със звъненето е много изнервящо, да

# 123
Честито SEALOVER живи и здрави да сте и бързо възстановяване Hug
Fosha, Андреа изпревариха ни Crazy

# 124
Аз май нямам такива натрапници, дето чак да ми звънят да ме питат "роди ли?", но наистина е изнервящо накрая. Хубаво е човек да казва термин с поне 2 седмици по-късен, ама аз все не мога да го направя. Confused Просто гледам да не си го слагам на сърцето - даже малко на злоба ме избива и си викам - "И да чакате, и да препирате, нищо не можете да направите - от бебчо и до някъде от мен си зависи - вие ще си чакате  Twisted Evil"

# 125
Честито на мама SEALOVER , жив и здрав да е голения Ясен.

Ох и мен ме дразнят случайни хора като ме питат "айде няма ли да раждаш вече?"Аз им казвам когато му дойде времето.Ама какво да се прави явно да кажат нещо.
Скоро едни прияте ли ме питаха така , а друга ги засече и им каза да не ме питат -когато тогава.

# 126
  • София
А какво ще правим с мамите, които са се записали в нашата тема, а вече не са активни? Намерих инфо във форума за мама macinka_ с термин 01.09., че вече е родила, но не знам дали е редно да я прехвърлим в секцията с бебетата. То лесно може да се види във форума кога се е родило бебето, колко тежи и прочие, защото е споделено в друга тема.

# 127
А какво ще правим с мамите, които са се записали в нашата тема, а вече не са активни? Намерих инфо във форума за мама macinka_ с термин 01.09., че вече е родила, но не знам дали е редно да я прехвърлим в секцията с бебетата. То лесно може да се види във форума кога се е родило бебето, колко тежи и прочие, защото е споделено в друга тема.

Според мен щом не е споделено тук лично или чрез вестителка, не трябва да се записват данните на майки и бебета. Момичето явно не следи тази тема, следи други и ако държеше да е на 1ва страница щеше да каже  Simple Smile Не виждам смисъл да записваме каквито и да е било данни на хора, които не са активни в нашата тема  Simple Smile

Поне като се разписах да си кажа, че бебка се е разположила изцяло върху мехура ми....5 минути след тоалетна и вече имам фалшиви пориви.... съвсем ясно я усещам как го "дразни" и това е денонощно  Shocked Опасна е станала  Laughing
Мен не ме питат кога ще раждам. По-скоро аз питам няма ли да раждам вече  Laughing

# 128
Добър вечер на всички и честито на новите мамчета!

И при нас случаят е същия с питането, но аз от два месеца насам им казвам, че ще е към средата на септември, а това го направих по препоръка от приятелка, за да няма постоянни обяснения по телефона. От друг страна като ме срещнат не предполагат дори че съм в девети месец, но това най-вероятно се дължи на качените килограми в началните месеци, защото от 3 месеца съм качила не повече от 4 килограма. Но се очаква бебка да е около 4 кг. Лудница!!!
Радвам се, че ММ си взе отпуск до раждането, а и след това и сега или гледаме филмчета, или посрещаме гости или разходки си правим. Така поне нямам много време да си мисля за раждането, а гледам да се пусна по течението и като дойде момента да не губя самообладание и всичко да е наред.
Пожелавам ви сладки и спокойни сънища поне до 7 сутринта Simple Smile

# 129

delava не се тревожи по голямо бебе се гледа по лесно, то си е направо отгледано  Laughing
Синът ми се роди 4,5 кг. нормално раждане и много ми помагаше при раждането.
За съжаление аз заспивам към 4-5 сутринта дано другите момичета нямат такъв голяяям проблем.

# 130
Добро утро  Wink Минавам да се разпиша. Нищо ново от мен. Въртвя се от лява на дясна кълка  Mr. Green А вчера миенето на тоалетната се оказа цяло изпитание, а ако някой беше гледал отстрани- чисто шоу  Laughing Грациозна  съм като хипопотамче.
Мен пък хората ме питат кога ще черпя  Whistling Когато бебо реши ,  разбира се. Иначе по телефона ме проверяват от време на време, но е мило, че мисля за  мен и са съпричастни  Flutter!
 Честито на родилите   bouquet на останалите- СПОКО, няма да свършат бебетата, има и за нас  Mr. Green Да се надяваме, че не са останали само ревливи септемврийчета  Laughing
 Пожелавам ви лек и успешен ден!!!

# 131
Добро утро  Wink Минавам да се разпиша. Нищо ново от мен. Въртвя се от лява на дясна кълка  Mr. Green
Голям спец съм станала в това начинание  hahaha

За неписалите момичета - и аз съм на мнение, че бива да ги вписваме на 1 стр, а да си останем там само активните мами.  Peace

Не винаги като кажете по-късна дата има ефект. Аз съм живия пример. Казах на родата термин в края на месеца, а още от сега ме тормозят яко  ooooh!

# 132
  • София
Dund1chk4, Pampers, моята идея беше, че просто имаме доста мами в списъка с термини по дни и за някои от тях се заблуждаваме, че не са родили, а то не е така. Но нищо, просто някой ден, като се преместим в Родени, ще останат само онези, които са били активни при раждането и са споделили кога са се родили бебетата.

# 133
Добро утро родили и неродили мамчета  Simple Smile

Аз днес пък влизам в 38г.с.  #Crazy колко бързо минаха тези седмици !?Кога беше като за пръв път отидох на лекар да ми установят бременносста бях в 8 г.с.  newsm78

За колко много неща сме писали, обсъждали, разменяли опити .Направо не ми се мисли как ей така ще затворим темата за септемврийските бебета и ще се изместим в друга и я остане време за четене , я не  Sad

Незнам за вас обаче аз все се чудя как ще свикна да нямам корем, да не шава нищо вътре.Така съм свикнала с него ,че повече за това мисля от колкото за как ще гледам бебчо, дали ще се справям и тем подобни  Embarassed

Днес с нетърпение чакам новини за нови бебоци   bouquet

# 134
Добро, дъждовно утро Mr. Green
Честит юнак на мама Сийловър,да й е жив и здрав  bouquet
Аз снощи имах някви контракции ама за 2 мин и изчезнаха сега съм като репичка Whistling

Общи условия

Активация на акаунт