Отговори
# 105
Честито на мама Лече Буболече, mayminuski и deni_fiffi! Добре дошли на Калина,Тея и Габриела! Много здрава , усмивки и безгрижно детство им желая! А на мамите скоро да се възстановят!
Lokresiq, честито ви возило! Безаварийно шофиране! Спри се малко с това пране и чистене малко Wink
Аз писах във ФБ, но и тук да кажа, че след днешния преглед се оказах с 3 см. разкритие, почти 4.
И то без да разбера. Казват, че тези дни ще е събитието, но аз нали си нямам контракции се надявам  да е поне другата седмица.

# 106
Здравейте, момичета Hug Днес направо се разбих от разходки, от сутринта съм по улиците hahaha Всички приятелки искат да се видим, все едно след като родя няма да се виждаме Joy Времето е страхотно и ако е все така мога още една бременност да изкарам Joy
maymunski, Лече Буболече, deni_fiffi живи и здрави да са ви дечицата, много да ви слушат и радват Hug
kotkincho мъжа ти свободен ли е утре?! Вече взех да ти завиждам Crazy Не може ли и до нас прескочи hahaha

# 107
Здравейте момичета. Нещо не мога да се справя с публикуването Embarassed
На 33г. трета бременост, момиче термин 03,10
Честито на новите мами които гушкат вече своите бебета и леко раждане на тези които им предстои Peace

# 108
Аха успях  PartyСледя и вас и октомврийките от известно време и незнам къде да се включа  newsm78 Бебка за сега е седалищно и ако остане така ще е секцио през септември, но аз още не съм сигурна дали искам да е така.Първата ми бременност е с нормално раждане, а втората спешно секцио след предизвикано раждане. И двете са преносени така че .......

# 109
Привет-мривет,

направо не мога да им хвана края на новите бебета  Laughing Ето сега и Лече се отчете, чакаме Сийловър, че нещо никаква я няма днес.

Габиту, ще родиш, няма къде да ходиш, спокойно. Дори да преносиш, никой няма да те остави да преносиш повече от определеното за това време. Радвай се на последните дни, че като дойде бебче ще си много заета  Peace Дундичка, това и за теб важи  Laughing

Ема, добре дошла!

Кики, не си го давам пък  Crossing Arms  Joy

Леле, а ние със Стела какъв сън му треснахме този следобед, мале мале! Сега ще кукувам цяла нощ  ooooh! Ще дежуря за родили мами  hahaha
Иначе консултациите сутринта минаха бързо и без много шум.. ама те като видяха, че миналата година съм раждала, решиха, че ми е прясно още  Mr. Green Моя любим анестезиолог го нямаше - беше в отпуск, но дано да е на линия за моето раждане. Искам си го пак  Heart Eyes

# 110
МОМИЧЕТА, БЕЗКРАЙНО СЪМ РАЗВЪЛНУВАНА ДА ВИ СЪОБЩЯ, ЧЕ МАМА SEALOVER ДНЕС В 16:35 Е РОДИЛА БЕБЕ ЯСЕН - ЕДРО МОМЧЕНЦЕ 3.900 И 52 СМ!!! РОДИЛА Е НОРМАЛНО, НО Е МИНАЛО ТЕЖКО - ПОЖЕЛАВАМ И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!!!
УРАААА!
   ura

# 111
Честито и тук за новите мами и бебчета! maymunski, Лече, deni-fifi, да са живи и здрави бебочетата! Simple Smile
Аз да си кажа пак, че чакам с нетърпение разказите за ражданията и някакси все се надявам всички да са били бързи и безболезнени  Mr. Green

ku4o, пак браво на твоя мъж, че се включва. Моят щеше да се включва с първото раждане, първите десетина дни пазаруваше и чат-пат готвеше по нещо и после.... с месеци беше бомба паднала вкъщи, че после с години пък не мога да оправя затлачените неща  ooooh!

Аз пък след вчерашния "тежък" ден, в който ми беше особено тежко и неподвижно, днес се чувствах удивително добре и свърших доста работа. malina, не че ще те успокоя, ама и нашто обедно приспиване трае по около час. Аз лягам, даже успявам да придремя, той скача наоколо, измисля си хиляди занимания, докато накрая му доскучее и заспи - или пък откаже тотално да спи и ме разбута и мен Simple Smile Във всеки случай, сега отделих един месец да правим точно това - да заспиваме вкъщи, защото преди това това изобщо не се случваше. Но като дойде и малкото ще ми дойде много нагорно, този път си мисля да използвам следобедите за малко възстановителен сън, пък къщата ако ще и с краката нагоре да се обърне.

# 112
Ехаааа, браво на мама Sealover! Както се беше притеснила.... момъкът си знае работата! Да е жив и здрав, много да ги радва и бързо възстановяване на мама! Simple Smile

# 113
  • София
Честито на Sealover! Да е жив и здрав големия Ясен! Майка-героиня Simple Smile

Коткинчо, наистина ли е в отпуска нашия анестезиолог? Казаха ли кога ще се върне, че да знам кога да раждам?

# 114
И аз не мога да хвана края Simple Smile Толкова много бебчета, толкова хубави новини!!!
Честито на обебилите се! Лече Буболече и Сийлавър! Да са ви живи и зрави рожбите и да се възстановявате бързо  Hug

# 115
И все повече щъркели ще започнат да пристигат на куп от края на другата седмица, нали все пак сме септемврийки  Mr. Green

# 116
Браво на всички мамии!!Аз пък не искам още да раждам искам беба да си порасне достатъчно щото преди 2-дни на ЖК.док ми каза че е 2500кг.и аз прецених че трябва да стане най-малко3200кг.щото голямо бебе по лесно се гледа!!Пък и за каде да бързам не че нямам мерак ама като рода и вече няма да има рахат пред телевизора или компа.....А за киселините просто ме изяждат от вътре имам ги от 1 мес.питате ли ме сън не съм видяла,и с лимони опитах и със сода и със краставица няма братко....ври ми та са не трае!!Иначе си имам такива болки ниско долу ама и бебето е толкова слязло че едвам сядам!!Абе все ще излезе ама дано да не е мн скоро!! preggo newsm30 smile3504

# 117

Коткинчо, наистина ли е в отпуска нашия анестезиолог? Казаха ли кога ще се върне, че да знам кога да раждам?

Видях го случайно в графика на стената към отделението, споко, от 1-ви е на работа!  Peace Аз обмислям даже да си кажа изрично, че искам при него, да не ми тръснат някой друг!

# 118
Ехееее, колко много бебчета Simple Smile))) честито на всички майчета Simple Smile)

Аз сериозно се замислям да започна да изкачвам стълбите до седмия етаж, грам контракцийка не усещам, само си раста ли раста ... Simple Smile))

# 119
Честито на sealover  , отгледан младеж си има вече  Mr. Green

Lulu откак баба ѝ дойде приспиването наобяд е вече мисия невъзможна  Crazy Тотално ѝ развали режима, тя няма грам уважение към нея, защото всичко ѝ се угажда. Аз пък все трябва някаква работа да върша и бързам да се прибера да приспивам  ooooh! Нямам проблем да не спи денем, обаче тя спи по 6-7 часа само нощем и след това е толкова нервна целия ден, че едва издържам.
Много се надявам бебето поне да спи и то на всякакви условия.

За раждането и аз отсега изтръпвам от мисълта какво ще намеря вкъщи след няколко дни в болницата.

И аз чакам скоро разказите за нормалните раждания. Все пак е още август и е нормално първите бебенца сега да са секцио.

Общи условия

Активация на акаунт