Отговори
# 90
  • Пловдив
здравейте и от мен тук,
Честито на мамите родили днес. Да се възстановяват бързо и да се прибират вкъщи с бебоците.
Аз няма какво да се похваля. Цял ден пера чершафи, простирам и гладя. Подреждам си новите гардероби и държа всичко да ми е изпрано, изгладено и наредено. Та се занимавам с това.
Оставям ви, да ходя да си върша къщната работа. Лек ден

# 91
Честито на мама Лече Буболече и мама Маймунски! Да си им живи и здрави бебчетата!

# 92
Честити бебчовци на мама Маймунски и мама Лече  newsm30 Да са им живи и здрави и много да ги радват
-Petia- И мен тази нощ ме хванаха страхотни киселини,не можах да спя никак и сега съм като ударена
Ставам след малко да си оправя къщата,че на нищо не прилича това моето
Слънчев ден мамита  Hug

# 93
Аз днес си докарах малко контракции с леко подтичване след един автобус  Crazy

Но са толкова леки, че едва ли са свършили нещо полезно  Mr. Green Нощем обаче хич не спя - по 4 часа максимум ми се събират, сега умирам за сън, но вече час чакам малката да заспи. Ей, голям зор с приспиването на това дете  Crazy Ако се опитваме да спим заедно почва да ме подритва, да ме прескача... Сега съм я оставила сама (едвам я придумах) и вече час си говори нещо...

# 94
  • София
Честити дъщерички на Маймунски и Лече! Да са ви живи и здрави!

# 95
Новини от FB
Мама deni_fiffi : "mami da se pohvalq dnes okolo 10:15 (neznam s tochnost vse oshte chasa) se rodi moqta Gabriela 2.500 nz sm  vidqh q na snimka mn e sladka i dvete sme dobre az sam v intenzivnoto ! operaciqta beshe s palna upoika sega sam dobre opava mi malko no mai barzo shte se vazstanovq ! nqma strashno samo trqbva da ste spokoini  celuvki ot nas i pak shte pisha !"

Да и е жива и здрава принцесата и много скоро да се гушкат у дома !

# 96
Честито и тук на мама deni_fiffi! Да ти е жива и здрава малката Габи!

# 97
 Дени_фифи, честито бебенце! Да ви е живо и здраво!
 Кучо, днес съм екстра, но оставих всички домакински задължения за друг ден. Фугите незнам кога ще чистя. ММ не помага изобщо, само мордари.  Crossing Arms
 Аз пък през ден съм с ужасните киселини, появяват се най-вече нощем и ми спират съня. Коремът ми толкова е пораснал, че едвам ставам от леглото и дивана. Много ми е тежко вече.

# 98
Честито  на мама deni_fiffi! Да  е жива и здрава малката Габи!

# 99
Честито на Маймунски - така ще се казва и нашата дунда  Hug
На Лече и deni_fiffi само госпожички  hahaha Да са живи и здрави всички и да радват мама и тати Simple Smile
А мен сутринта нещо гърлото май се опитва да мен аболява, как от нищото започна не ми е ясно  ooooh!
Ей сега се пребираме от моята работа, ходихме с Боби и сме излезнали в 8.30ч и чак се пребираме, то бива хайманосване моето, ама и детето/децата правя такива - хаймани  Joy
lokresiq честито ви возило - лек път и безаварийнно  Hug Сега така докато напълниш новите шкафове Peace

# 100
Нинка  и ти като мен с това гърло. Доста хора около мен се оплакват от това. Вземай мерки! Завиждам ти благородно с това хайманосване  Hug

# 101
Здравейте, на всички и ЧЕСТИТО на младите мами да са им живи и здрави малките бебоци  Party.
От няколко дни ме мъчи едно странно чуство, може би се дължи и на хората около мен. Аз съм с термин 04.09.2013 от няколко седмици всички като ме видят ме питат няма ли вече да раждам, даже на таткото му става кофти, а моето странно чуство е, че няма да родя ще си ходя с корема ей така както и до сега.  #Crazy, то е ясно, че няма как да се случи това. Интересно ми е дали някоя от вас бадещи мами се чуства така или аз съм се здухала напално вече  Thinking

# 102
gabityy , не си само ти...спокойно  Mr. Green Аз имам 11 дни до термин, а сякаш ми остават месеци и не мога да си представя да почна да раждам...откачена работа  Laughing

# 103
Привет,

Ех, един път да се наспя кат хората и изтървах Лечето, че е родила  Mr. Green Да е жива и здрава бебка  Hug

Добре дошли и на госпожиците на Маймунски и дени фифи. Нашата беба също най=вероятно ще е адашка на ббебата на Маймунски, освен ако не ми заприлича повече на Лора, след като се роди, и ако жестокостта на ММ се сломи и склони на моето  Mr. Green Те и двете предложения са мои де, ама аз съм повече за Лора, той повече за Тея...

Снощи водихме бъдещия батко на лунапарк  Mr. Green Висяхме до посред нощта, прибрахме се и днес съм труп, едвам гледам. Имам неприятни менструални болки и тежест, но съм скапана и отказвам да е днес събитието  Mr. Green Искам да се наспя, та ако кандардисам дреб, ще се гушнем на канапето за час да подремнем, ама той си е голям и не му се прави сиеста вече...

# 104
  • София
gabityy, предполагам, че голяма част от мамите без планирано секцио се чувстваме точно като теб. На мен например днес ми се обадиха да питат дали съм родила. А ММ като звъни на някой приятел по телефона, от другата страна започват да му честитят вече Sad Та затова не смеем да звъннем на никой, за да си спестим подобни разговори.
А майка ми, ако не й върна обаждане до 5 мин след като ме е търсила, веднага си наумява, че раждам и започва да се притеснява.

Общи условия

Активация на акаунт