Отговори
# 75
Честити бебоци на мамите и татковците! Да са им живи и здрави и само да ги радват!  Hug
Аз се чудя защо така замря темата ,а пък то сме си имали нова  Laughing
Аз отивам да си взема изследванията за МБ,стискайте ми палци.

# 76
Добро утро  Simple Smile

Колко хубаво да отвориш форума и да видиш , че има ново бебе  newsm44 Маймунски честита дъщеричка.Да ви е жива и здрава и много да ви слушка.

# 77
Добро утро момичета
Честито на мама Маймунски много здраве и късмет

# 78
Честито на Маймунски, ние докато се вълнуваме тук, ти тихо тихо си родила, че даже сте се прибрали  Laughing Живи и здрави да сте!

Естреа, сладурана голяма!

И аз су чедя защо някои са се разбързали да раждат - момичета, радвайте се на последните дни рахат и сън, защото после и да искате - нямааааааа  Mr. Green

Peace Абсолютно!!!

Аз след малко изчезвам към болницата за консултация с анестезиолог и кардиолог, дано да не чакам много, че е без записване на час... Стискайте палци. След това мисля да продължа с половия ден  Laughing

А снощи уж след цял ден мързелуване (реално - тичане след Стела) толкова съм била уморена, че съм откъртила с малката, така че не се знае кой кого е приспал... Но пък после през нощта пък спах на пресекулки, така че не може да се каже, че съм много отпочинала. Да видим днес дали ще се вредя за една следобедна дрямка.. Ако джуджето реши да поспи повечко.
А тази сутрин ставам - гледам мъжа ми сглобил новото легълце за каката, пак изчистил, измил... Абе щастливка съм, не мога да се оплача.

Хубав ден, аз днес не знам кога ще се включа, че няма да имаме ток  Crossing Arms

# 79
Здравейте и от мен мацинки   bouquet
Честити ни нови попълниния, да се живи и здрави бебешоците  Hug
Аз се отдавам на почистване и готвене   chef, след това най-трудната част да се обръсна че утре съм при док  Mr. Greenда съм красива  Mr. Green
Лек и усмихнат слънчев ден бубици, ей то не остана вече види му се края   bouquet

# 80
Копи от ФБ
Лече Буболече
В 6:20 ели стана кака на бебе калина. Нашето второ съкровище тежи 3110гр. А е дълга 50 смм.

Да е жива и здрава малката Калина.Да носи много радост на мама , тати и кака

# 81
 Лече, честита дъщеричка! Да е жива и здрава!

# 82
Честити да са малките бонбончета на мама Маймунски и мама Лече-Буболече Heart Eyes

# 83
Ех, че хубави новини Simple Smile
Добре дошли на бебе Тея и бебе Калина! Да са живи и здрави , да папкат повече и по- малко да плачат Simple Smile

# 84
Честито и тук на мамите с прекрасни бебоци  baby_neutral
Аз да ви се оплача,вчера бях на преглед,не ми обърна никакво внимание док  #Cussing out
Взе ми анален и вагинален секрет,ама ми каза да си взема Полижинакс да слагам
Даде си ми направленията вече
Днес рано отидох да си пусна изследванията за кръв и урина.Надупчиха ме и на пръста,било да видят за колко време се съсирвала кръвта  Thinking
И урина пуснах,излязоха някакви бели парцалчета.  #Crazy
Чудя се какво са,ама ще видим като излязат резултатите
Дано само не е нещо гадно  Praynig
Това е от мен 

# 85
  • Gone with the wind
Маймунски, честита Ви Тея - да ви е жива и здрава, дива и игрива и много красива

Лече, честита Калина - много здраве и късмет, да е умно и лъчезарно дете и да са първи дружки с Елена

Котинко, успех на консултациите

Веселото, отпусна ли те кръста след вчерашното чистене?
Ако на някой му се е разчистило и иска да си докара контракции ми е добре дошъл у дома - с Дара постоянно на цица това е нещото, което не мога да свърша - добре, че ми е Боян, ама все пак - сещате се как чисти мъж, та няма да се разсърдя и на женска ръка  Laughing

# 86
Честито на мама Лече, много здраве и бързо възстановяване

# 87
Честито на всички мами  bouquet обебили се в новата тема Mr. Green
Да не си помислихте, че и ние сме се родили, амиии мойта пикла си седи на топло и хич не й се мърда от там Rolling Eyes
Днес изпращаме едната баба пак за Испания Blush ама леля й може да си дойде, ей няма оттърване от гости Joy
Сохо, моя съве е да пробваш да я държиш на гърда, ако много те боли пробвай с накрайници Peace
Мен ми се доспа, ще си полегна малко, че тука снощи така валя, че щеше да ни удави и не можах да спя Mr. Green

# 88
  • Пловдив
Честити бебки на мама Лече Буболече и на мама маймунски! Да са живи, здрави, много послушни и с много късмет.

Аз до снощи само си въобразявах, че имам киселини. Ама и менюто ми беше бетон снощи. Грах и после какаов сладкиш.  ooooh! Едвам не повърнах снощи. И кафе не мога да пия днес, хем принцеси с кашкавал ядох само. Киселини, та се не траят. Хапчета пих, продължават, сега прясно мляко студено, но действа за кратко.  Tired Днес и аз май ще съм на полов ден. Вчера и малкия отиде на село, та само ще сготвя нещо. Вече не знам какво да ям.
Поздрави от ushana  и Diana_R. Добре се чувстват мамите и бебките. Поздравяват всички.  Hug

# 89
Честити бебоци на мама Маймунски и Лече - нека са здрави и много послушни, а на мамите бързо възстановяване.

При мен нищо ново, от около седмица усещам бебето доста ниско в таза, но контракции или тапи нямааа , е то си има и още време.
Вчера ми доведоха каката ( беше седмица на село)  и сега търча след нея. Така хубаво си бях почистила и подредила, а сега всичко е пак с главата на долу .... и толкова лесно се изнервям, усещам се на моменти че много и викам пък съм спокойна по- принцип...

Общи условия

Активация на акаунт