Отговори
# 510
Благодаря момичета  страхотни сте  bouquet

# 511
Днес бях за преглед и запис на тонове при моята лекарка.

Беб е добре и няма никакви изгледи да излиза. Шийка твърда, разкритие йок. Получих дежа вю, все едно за сестра му ми обясняват  Crazy С тази разлика, че с дребната нямах никакви контракции и неудобства 9ти месец, а сега вече няколко седмици съм като пред цикъл, че и по някоя друга много болезнена контракция отнасям основно нощем.

Ако ще имам контракции и болки искам си разкритието пък  Crossing Arms

Явно пак няма да съм от жените разхождащи се с 2-3 см разкритие без да усетят, всичко ще си е накуп като първия път. Сега в петък съм пак на тонове, спомням си с малката последния петък преди термин, в който лекарката ми обясняваше "бебе високо, контракции 0, разкритие 0, шийка твърда, няма да се ражда скоро". Да ви кажа няма по-депресиращо нещо от това в деня преди термин. Сега пак натам вървят нещата.

Другата седмица поне мисля да го дръпна на купон и обикаляне като за последно, пък дано размисли ще излиза ли  Mr. Green

# 512
Добър вечер мамчета чак сега намирам време да вляза да се похваля, че на 30.08.2013г. в 00:00часа се роди моя красив син 2,670кг. 47см  казва се Валентин и е най-прекрасното нещо на света.
 Честито на майките които вече са изпитали тези чувства, а на тези които още не са стискам палци за едно безпроблемно раждане и едно прекрасно детенце, което много да ги радва

# 513
Добър вечер мамчета чак сега намирам време да вляза да се похваля, че на 30.08.2013г. в 00:00часа се роди моя красив син 2,670кг. 47см  казва се Валентин и е най-прекрасното нещо на света.
 Честито на майките които вече са изпитали тези чувства, а на тези които още не са стискам палци за едно безпроблемно раждане и едно прекрасно детенце, което много да ги радва
Да ви е жив и здрав и много да ви радва малкия Валентин  newsm30

# 514
  • Пловдив
dobreva.t, честит бебок! Да ви е жив и здрав и много да се слушате!
Аз утре рано сутринта, росна-росна отивам в болницата да видя какво ще ми кажат. Ще се режем ли, ще се чакаме ли, що ли?  newsm78 Много ме е страх, девойки. Стискайте палци всичко да мине без проблем.  Praynig

# 515
Пете, може да се засечем  Laughing И аз по подобна причина ще ида. Доки ме праща за тонове. Аз хич си нямам идея ква е процедурата, та ще си водя дружинка за компания.

# 516
Андреа, благодаря Simple Smile няма да раждам днес май, но дата 09.09 звучи добре  Grinning

# 517
Тук съм и аз  Mr. Green Майка ме гони за мерене на кръвно през 2 часа, та накрая заради нея ще го вдигна, да не се разочарова  Joy Шегувам се де, много ми помага жената  Hug Утре заран ще видим докъде сме, ще си закарам дребното на училище и хоп на лекар, да гледаме кръвно и шийка. Имам си контракции нарядко, ама бая болезнени, така че мога да се окажа с 2-3 см разкритие. Тапа още не е паднала, но страхотно течение, гъсто и бяло, та показвало, че ийката работи: ММ сега ме заклева да не раждам до сряда, да може да излезе с приятели, аз пък викам на 10-ти да излиза вече, стига толкова. И с номер 1 бях така, увеличаващо се разкритие, пък раждане йок. Но няма да насилвам нещата, ако пак го докарам до 4 см ще си чакам спокойно и няма да давам да предизвикват. Само кръвното да седи в граници, днес се въртя около 130/60, за мен горната идва висока, но не е катастрофална...

# 518
t.dobreva, честит син! Да ви е жив и здрав!

Шамс, Пете, успех!

malina07, и аз съм си го мислела, че с първата бременност не разбрах какво е контракция до контракциите пред раждането. Вероятно обаче пак сме си ги имали, просто не сме ги разпознавали като такива. И на мен ми се иска тапи да падат в движение и разкритието да стане в движение, ама... Единствено дето коремът ми се виждал паднал. Или пък вече е станал толкова голям, че е увиснал напред  Mr. Green

# 519
t.dobreva,честита рожба!Жив и здрав и само радостни моменти.
Аз явно пак ще си будувам по никое време. Вече само си представям как си гушкам бебчето,ама и шубето нещо сериозно ме тресе! Mr. Green

# 520
Здравейте, стискам палци на всички, който днес ще влизат, ще раждат и ще ходят на док, аз нямам признаци. На раждане, но след малко отивам да видя док и да каже ще чакаме ли кво ще правим и дано не ме вкара в болницата Praynig

# 521
Добро утро
Честито  бебче на добрева много здраве и късмет
Успех на всички които днес са на преглед

# 522
Добро утро и от мен Simple Smile
Аз днес се захващам с останалото пране и гладене  ooooh!
Поне ще си имам помощници Simple Smile
Успех на всички, които имат нужда днес Simple Smile

# 523
  • София
Добро утро! Връщам се от преглед, нищо ново при мен! Подържаха ме малко повечко на тонове, защото беба не се беше събудила, бутахме я какво ли не, но не Simple Smile Накрая ме вдигна за преглед за разкритие и я поразбуди Simple Smile Разкритие нямам почти никакво, контракции никакви и така, пренасям си и това е. Знам, че се случва, но просто почвам вече да си вкарвам филми в главата, да се притеснявам и чак да ме е яд, че не съм секцио, за да я бяхме изкарали до сега .... Даде ми уж някакви свещички, които подготвяли шийката за раждане пък да видим. И така оплаках се. Криво ми е Sad

# 524
 Привет пупици!
 Вчера бях на тонове, всичко е наред. Вчера с АГ се доуточнихме за секциото, но има още доста време до него.
 Сутринта излязох рано- рано, пих кафенце с приятелка и после минах през два магазина.

Общи условия

Активация на акаунт