Отговори
# 495
Добро утро на всички!
И аз съм още тук... какво стана с Памперсче, загуби се нещо да нямаме новина
Моля дамите, които са в групата във фейса да ни държат в течение и нас
Хубава и слънчева неделя  Blush

# 496
Diadra356 , Памперс още е на линия, бебчето не дава признаци да излиза  Laughing

Аз ви чета редовно, но изобщо не ми се пише. Терминът ми е утре и май и аз вървя към преносване....но имам надежда да е тия дни вече. Дано не се стигне до предизвикване  Tired

# 497
Добро утро  Simple Smile

И аз съм тук ,да се отчета.Вечер спя леко.Все съм нащрек да не ми изтекат водите или да имам болки  Joy луда работа.Все съм си мислила ,че девети месец е труден ,ама толкова напрежение не съм си представяла  #Crazy

Дундичка преди да отворя форума си мислех за теб ,че не си се включвало от доста време.Не ти остана тия дни ще е  Mr. Green спокойно.Леко и безпроблемно раждане ти желая.

Днес дали ще имаме нови попълнения ?  Heart Eyes
Лек ден момичета и чакаме новини ...   bouquet

# 498
 Добро утро пупици!
 Снощи пътувахме и отнесох яко тръскане. В резултат на това два часа бях с контракции.
 Днес съм при АГ на тонове за последно.
 Забравих да ви се похваля. Онзи ден поръчах порт бебе, но не от онези с дръжките, а от тези, които са като спално чувалче. Във вторник ще пристигне.

# 499
Щъркелови новини от ФБ може да се повтарям, ама за всекиц случай

Мама Ени-тка
здравейте,мацки  На 5 септември в 10и30 часа се роди моята принцеса Енита-3100 и 50 см.Два дни бях в реанимацията и днес вече с бебка сме сами в стая .Чак сега включвам таблета,затова сега ви пиша.Махнаха ми превръзката преди малко,чувствам се добре и в понеделник ще ни изпишат-живот и здраве.
Да е жива и здрава малката принцеса , много да радва и слуша мам и тати   bouquet

# 500
  • София
Здравейте от мен и днес Wink

Вчера оставихме дребната да спи при майка ми.  Е, отдавна не се бях наспивала така - легнах си вечерта и се събудих направо на сутринта. Сигурно ще ми е последното такова спане в близките...2 години Mr. Green

Само това чистене на къщата ще е по-трудно. Същевременно обаче, ако обаче подредя достатъчно по-рано, си имам кой да обърне всичко с краката нагоре отново до раждането, предполагам и при вас е така Mr. Green

Абсолютно Peace  Понякога си се чудя защо продължавам да упорствам да го правя...  При мен са даже двама, които се грижат никога да не ми е скучно, като съм си вкъщи.
Аз си намислила да помоля майка ми да изчисти, докато съм в болницата Rolling Eyes

За преносването - Лулу много добре го е казала, всичко това с термините е много условно.  Не се вглеждайте толкова в датите.  Важно е състоянието на бебето да е добро и то да си покаже кога му е време да излезе.  Но понеже имаше подобна дискусия във ФБ - не подценявайте следенето на тонове, особено след датата на вероятния термин.

Прави ми впечатление в тази отчетна колко много лекари пришпорват майките за секцио или предизвикано нормално раждане.  Това за мен е изключително странно, но явно поставят собственото си удобство на първо място ooooh!  Лошото е, че все пак това е лекарят, на когото сте се доверили, и е трудно да се вземе решение да не направите това, което ви съветва, в такъв момент Rolling Eyes

# 501
  • София
Честити бебчета на juli.nikolova, i.elena и Ени-тка!
Бързо възстановяване и на трите мами пожелавам Hug

Симеон за сега обича водата. Все още не го къпем във ваничката, защото не му е паднало пъпчето, но само като му топнем крачетата в леген с вода спира да плачка и седи кротичко Grinning Като започна с мазането обаче настава война- хич не му се нрави Rolling Eyes
Иначе си папка, спинка, има и моменти в които будува. А на мен така ми се увеличи кърмата от няколко дни, че спрях всякакви лактогонни чайове и храни, иначе ми се струва че ще направя някое запушване. Аз и цедях след всяко кърмене (не че изкарвах много), но и това прекратих. Ако Мони реше да направи по-голяма пауза между храненията, към 4 часа например, гърдите ми стават на камък.
Много добре ми подейства за количеството на кърмата варено жито. Слагам бисквитки, захар, канела, та хем е вкусно, хем ползотворно PeaceМоже да пробвате при нужда Wink

Стискам палци на всички, които са на път към родилното. Вълнувам се всеки път като влеза и прочета за нови бебчета.
А родилите мами, драснете по някой ред как се справяте вкъщи с малките бебоци. Ще ни е интересно да си сверяваме часовниците за бебешките работи Wink

Хубав ден от мен!

# 502
Добър ден, мами!

Отдавна не съм се включвала, но чета редовно - просто нямам какво толкова да кажа Simple Smile

Шамсче, айде късмет! Чакаме добрите новини  Hug Само кръвното гледай да си сваляш някак.

Слипинг бюти, добре си поспала, браво!  Grinning А при мен е всичко нагоре с краката все още, но мааалко по-прибранко. Много неща са недовършени, но все си мисля, че на беби не му трябва подредба, а мама и цица и се успокоявам така. А иначе даже сега свекърва ми е тук - изми ми прозорците жената, а като вляза в болницата, ще дойде и майка ми и ще подготвят нещата с пране и чистене.

Веселото, контракциите вече не ни плашат, нали!  Laughing

Ани, чакаме и от теб добрите новини!

Това за къпането сега много ме притесни - Стела така обича да се къпе, още от ден 1. А сега новото бебе...  newsm78 Като знам, че мъжа ми е бил водомразец, даже като са го водили на море като малък е пищял яко  Laughing

Хубав ден от мен!  Hug

# 503
Здравейте Simple Smile
Аз тия дни се занимавам все с роднини Simple Smile
Дойдоха да ни видят Simple Smile
Още няма признаци бебо да излиза, аз съм почти готова иначе
Само трябва малко да поизгладя и да намуша нещата за болницата в сака Simple Smile
Лек ден Simple Smile

# 504
Ами мотая се с тия багажи, защото нищо не ме е напънало, ама се замислих за тоя моя термин. Н ехографа всеки път показваше 7 даже на различни, ама както дава разминаване с теглото може и датата да не е вярна Embarassed ама не го мисля това аз си мисля че до 1 седмица ще родя, защото вече я усещам много ниско и се бита и с крака за това ще чакам и ще си свърша нещо междодругото дето съм пропуснала сега Mr. Green
Веселото, дай да видим какаво си поръчала, ти отдавна не беше поръчвала нищо, аз имаам едно чувалче ама трябва да взема още, нооо ще видя кога Whistling
Блазе ви , че спите аз съм в пълно безсъние Crossing Arms

# 505
Ето ме и мен сладурки, сега се връщам от болницата . Направиха ми изследвания тонове и утре живот и здраве секцио!
Единствено съм притеснена, че в урината сутринта имах някакви като дребни парцалчета и си мисля дали не е белтък и психясвам...........
Въпреки че, една акушерка каза че може и да не е и не е проблем.
Охххххххх, въпреки че сага пишках вкъщи в една еднократка и не видях да има newsm78

# 506
 Анни, поръчвам аз....  Mr. Green Като пристигне ще го снимам.
 Рая, стискам палчета за утре!

# 507
Раясветлина, стискаме палци за утре!
Честито на новите мамчета! Бързо възстановяване и свикване с бебоците!
Аз отдавна не съм влизала тук - в мъничкото свободно време надничам във FB. Не мога да си оправя лентичката, но днес Александра става на 12 дни! Онзи ден ходихме на обяд на ресторантче - тооолкова е хубаво да поизлезеш! Слава Богу, тя спа!
Успех на всички момичета, които още са 2в1!   bouquet
В крайна сметка си го изписах самичка! Едва ли се прави така, но... Някой има ли представа как се променя подписа?

# 508
  • До морето :)
Ох, имам чувството, че другата седмица всички ще родите.  Joy Голям бебевалеж ще падне.

Шамс, сега пък кръвното. Дано не се качва вече.  Hug

За шетането - с Елена ММ беше оправил, подредил всичко, даже и чаршафчетата на кошарата беше постелил. Сега да не ви казвам как беше в къщи, като се прибрах. Ама поне беше наредил и на Калина кошарата.  Joy

# 509
  • София
ushana, и аз се борих поне 20 мин докато намеря откъде се правят тези лентички. Затова ето линк:http://www.bg-mamma.com/?action=lenti

Ние сме 3-ти ден вкъщи, но на мен ми се струва, че са минали 2 седмици. Вече започнахме да си крадем сън, когато видим, че Вяра спи, защото и двете нощи у дома тя си ги прекара предимно будна и част от времето - ревяща. Но за сметка на това през деня си прави 4-часов сън.

На мен днес ми е терминът, тъй че fosha, както се разбрахме на последната среща, днес трябва да родиш Simple Smile Честит рожден ден също така!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт