Отговори
# 540
Лече, права си, точно CurlyD да объркаме, голям резил ще е  hahaha
Аз много се обнадеждавам като чета за Калина, значи поне десетина дена има гратисен период на спокойствие Simple Smile

Като че ли и липсват някои бебчета, ама то малко се разми - кой тук, кой във ФБ. newsm78

Мойто бебе и то ме разритва от силно по-силно, и като че ли иска да изскочи през корема. #Crazy А аз днес открих колко е сладко малко да оставиш голямото на баба. Подремнах, а сега взех, че и довърших това, дето цял ден ме мъчеше. Мъничко остана и съм готова да раждам  Wink

# 541
  • София
Момичета да ви споделя моята "дилема" от тази вечер. Тази сутрин нали бях на преглед и ме прегледаха за разкритие - докторката ме предупреди че може да имам зацапване, макар че предния път нямах. Отделно ми предписа и свещички Цикатридина, които си си сложих в 10ч сутринта, лежах 2ч, после направих една разходка за около час и нещо. И сега последните две ходения до тоалетната в последния час имам кафеникаво зацапване с кървави нишки и така като течение и естествено сега съм в дилема, това тапа ли е или последствие от прегледа за разкритие и свещичките Simple Smile Трябваше и като си лягам пак да си сложа свещичка, но си мисля ако пък е тапа май по-добре да не слагам Утре от 8 пак съм на преглед, така че ако няма нищо до тогава ще питам докторката, но много ме гложди, защото пък искам да си слагам свещичките, нали уж са за подготвяне на шийката....Както вече ви се оплаках, пренасям, но за сметка на това контракции нямам  Laughing
Сори малко дългичко стана, но трябваше да споделя с някой   bouquet

# 542
Софи, според мен Е част от тапата и Е следствие от прегледа плюс свещичките, съвсем нормално е - нали това им е цела  Laughing Слагай си ги обаче, ако така ти е предписано, това, че тапата пада не им пречи Peace

# 543
  • София
Ми да мисля да сложа, замислих се само защото нали като падне и трябва да се пазя от инфекция, но в крайна сметка това е лекарство едва ли може да предизвика инфекция  newsm78

# 544
Добър вечер аз пак като клюкарка да пренеса една новина от ФБ

Мама Антигона
Predi malko se rodi nashiq vtori sin s razmeri 52 sm 3200.Rodi se za 40 min i dva napana.Pojelavam na vsichki takova rajdane!

Мама OnlyOne
Дългоочакваният ден дойде - роди се малкото ни съкровище Карина 2800 кг, 52 см. Добре сме и вече сме влюбени:)
На всички пожелавам такова леко и бързо раждане като моето! Буквално за 40 минути се случи всичко без упойка и най-важното без епизиотомия!
Мама Аникол
Здравейте мами аз съм много радостна . Днес се роди нашият син , на Име Пламен - 50см и килца 3350. Още ме наболва секциото. Но се радвам че всичко мина мн добре.

Честити бебоци започваме доста добре седмицата   bouquet

# 545
Честити бебчета на новите мами! Да са живи и здрави!

# 546
Кажете ми какво да пия за киселини освен газирана вода вече не ми помага,откачаммммммм не мога да спя изобщо нито през деня нито през ноща #2gunfire Sick
Сода за хляб, дето е на прах. Гълташ 1 лъжица с вода. Изтребва до крак Peace

# 547
Момичета, в 4:20ч. се роди дъщеричката ни. В 23:45 ми изтекоха водите. Отидохме в болницата и бях с 4см. разкритие. Секциото започна в 4:00, тъй като се наложи да чакаме екипа. Бебка е 2990гр. и е дълга 48см. Чувствам се добре.

# 548
Момичета, в 4:20ч. се роди дъщеричката ни. В 23:45 ми изтекоха водите. Отидохме в болницата и бях с 4см. разкритие. Секциото започна в 4:00, тъй като се наложи да чакаме екипа. Бебка е 2990гр. и е дълга 48см. Чувствам се добре.

Честита ви малка принцеса,да ви е жива и здрава и много радост да ви носи  newsm30
На теб ти пожелавам бързо възстановяване  Hug

# 549
Веселото честита дъщеричка  пожелавам ви много здраве щастие и късмет
Честити и тук и на другите мами
Страхотен старт на деня
Аз след малко отивам на тонове пък да видим какво ще излезе

# 550
Веселото, е тва е изненада, отварям да видя да не си качила някое чивалче, а ти цяло бебе Hug
Да ти е жива и здрава и много радост да ви носи  bouquet А как ще се казва?

# 551
Гледам,че на първа страница не са добавени бебчетата на Амели и Нинка  newsm78

# 552
Гледам,че на първа страница не са добавени бебчетата на Амели и Нинка  newsm78

Амели е добавена Simple Smile на първо място на 02.09, а за Нинка и двете Нинки са добавени. Много се извинявам ако съм пропуснала някоя мама, но мисля че за сега няма пропуск ( само объркването на CurlyD, но беше поправено благодаря за посочването Simple Smile )

# 553
Еха, Веселото, каква изненада! Как смееш да пререждаш толкова много чакащи мами? Mr. Green
Шегувам се, да ви е жива и здрава дъщеричката, а на теб бързо възстановяване! И така е идеално, че макар и секцио, девойката сама си е избрала денят и е била напълно готова да излезе!

Хайде, чакаме групичката от МД да се разпише сега Wink

# 554
  • София
Честита дъщеричка, Веселотоbouquet  Да е много здрава и да ви радва безкрайно!

Наистина голяма изненада Grinning

Честито и тук и на антигона, onlyone и аникол.  Да са им живи и здрави дечицата!  bouquet

Сега май ще чакаме Софи да каже как вървят нещата.

Общи условия

Активация на акаунт