Отговори
# 570
  • София
Оле, то голям бебевалеж насатна! Честито на всички нови майчета!

# 571
  • Пловдив
Пресни щъркелови новини!Мама Puffy1988 е родила Кристиян днес в 15:20. Младежът е с идеалните мерки 3500 гр, 51 см. И мама и бебчо са добре!

# 572
Пресни щъркелови новини!Мама Puffy1988 е родила Кристиян днес в 15:20. Младежът е с идеалните мерки 3500 гр, 51 см. И мама и бебчо са добре!

Честито на мама Puffy1988,да им е жив и здрав Кристиян и много радости да им носи, бързо възстановяване ти желая

# 573
 Добре дошъл на малкия Кристиян а на мама бързо възстановяване
Утре сутрин ме приемат в болница водите са много малко а индикации за раждане няма но да видим какво ще стане утре
 на вас наблюдават ли ви водите всеки път

# 574
  • Gone with the wind
Честита госпожица на Веселото
Да расте здрава, дива и щастлива, а на Веселото желая бързо и леко възстановяване.

Не знам защо, но все живеех с мисълта, че лекарите са недогледали и Веселото ще е мъжка мама  Embarassed

Честит Кристиян на Пуфи
Да е здрав, умен и игрив. Пуфи, леко възстановяване   bouquet

Аз да споделя днешните мерки и теглилки - Дара е качила още 400гр., т.е за 3 седмици в къщи общо 700. Днес й взеха кръв, утре ще видим как са левкоцитите (не успяха да й вземат достатъчно и за утайка, а им беше жал да я бодат пак).

# 575
Привет сладурки и от НАС с Тея  Hug От неделя сме си в нас, и се нагаждаме, добре, че са ми малкия и големия мъж да помагат  Peace
Аз трябваше да съм планово секцио на 05.09, но с приемането на 04.09. решиха, че не харесват тоновете на бебка и това ще е нейният ден:) Имаше малко усложнения около мен, но бавно се възстановявам, но важното е, че Тея е добре и си е изцяло на кърма още щом ме качиха в стаята и е много лакома:)
Искма да честитя на всички родили мацки докато ни нямаше. Да са им живи и здрави малките дечица и много да ги радват!!!
Веселото и Пуфи честито и на вас!!! Да ви са живи и здравички!
dessie88 стискаме плачета всичко да мине по мед и масло!!!
Кучо не си се заблудила за Веселотоо:) Тя наистина мислеше и искаше да е момче, бяха май й казали, че е, но после се потвърди девойка  hahaha
Айде, че някой иска внимание  Mr. Green Ще ви следя по-изкъсо   bouquet

# 576
Здравейте пупици! Ние сме добре, мен ме боли операцията, но се раздвижвам и се надявам да ме отпусне. И на мен много добре ми действат свещичките. Не съм спала от около 35 часа. Бебка я взеха и от утре ще е при мен за през нощта.

# 577
Честито на всички нови мамчета! На тези със секцио ще препоръчам Арника 9 ch. Много вдига на крака! Нашата Александра като че ли наддава, но утре ще я водим на консултация и ще кажат. Иначе вкъщи имаме теглилка за бебета  - ще видим дали съвпада с тази в лек. кабинет. Вчера я водихме и на педиатър - всичко е наред, слава Богу! Момичетата със седалищно предлежание  - направете консултация с ортопед за ваше спокойствие. Хайде, отивам да полегна, че Бърколинка започна да се пробужда и пак се започва...

# 578
  • София
И още щъркелови вестииии:

Мама fosha е родила нормално днес в 19:25 ч. една прекрасна госпожица Елена с перфектни мерки - 3340 гр. и 50 см.

Раждането е продължило 12 часа, но сега и двете са добре и си почиват.

Да е жива и здрава Елена, много да спинка и папка, а на мама - скорошно възстановяване!  bouquet

Честито и на Пуфи, да расте много здрав и винаги усмихнат Кристиян!

# 579
Честито на новите мами и от мен!Да са ви живи и здрави!Много много да ви слушат(и вие тях)и много радости да ви донесат.Бързо и леко възстановяване  Hug
Веселото, голяма изненада ни направи   bouquet
Ушана какво имаше в предвид за седалищното предлежание - ние сме така.
Аз тези дни съм на вълна ученици и днес явно ми дойде в повече защото страшно ме боли гръб, кръст и какво ли още не.Имам още толкова неща да свърша а нищо не ми се прави и така ми тежи, но май всички сме така  ooooh!
Леле още една изненада  newsm78 Честито и на мама fosha     bouquet
Тази по очаквана.fosha май 10,09звучи по добре.Да ти е жива и здрава дъщеричката.

Последна редакция: вт, 10 сеп 2013, 23:32 от ema 2013

# 580
честито на новообебилите се майки  Hug Голям бебевалеж тези дни  Hug

Веселото, браво на теб, че отсрами датата ни  Mr. Green Аз висях цял ден и нощ в родилното уж да раждам, а накрая се прибрах безславно, а ти без гък да кажеш отиде и си роди бебката  Mr. Green Да ти е жива и здрава, а на теб - бързо възстановяване.

Аз бях с бая болки тази вечер и даже сега се реших да попремеря контракциите. Утре пак на преглед и си мисля, че разкритието със сигурност се е увеличило...

# 581
Ейййййййййййй fosha    НРАВО!!! Честито ви момиченце Ели !!! Да е много здрава и да ви радва. Бързо възстановяване на теб!

# 582
Абе хора, чакайте си реда. Гледам с термини след моя почнаха да се изявяват, ми то затова си има термини  Crossing Arms

hahaha И аз това казвам, ама не слушат  Mr. Green Като гледам 15-на сме преносващите. А честито! Много са ни нерешителните бебоците от към избор на дата или просто сме иделаните инкубатори от към условия, ама ако не тръгнат скоро с бая химийка ще ни натъпчат и дано всичко мине бързо и леко без усложнения!!!  Praynig

Веселото, честита ви радост! Бързо да се възстановяваш! Малката да расте и много лакома!

Само дето вчера се опитваше да пробие през корема и трябваше да му обяснявам къде е изхода. Май още го търси  Mr. Green
Ако има резултат, ще дойда и на моето да обясниш, че има същия проблем  hahaha

krisityyy86, да ти е жив и здрав юнака!

# 583
Голям бебевалеж е настанал! Честито на щастливите родители и да са им живи и здрави бебоците!
Толкова е сладко   bouquet
Аз също си мислех,че преносване се среща рядко,а то какво се оказа.....  Laughing

# 584
Е аз също съм на линия  newsm78 Днес бях на тонове,всичко нормално,матката е още отпусната и ще си чакаме деня.АГ каза другия вторник на тонове и петък в болница.Дано да тръгне по-рано  Praynig

Днес е бил голям ден за много от мамите.Живи и здрави да са малките душички много да слушкат и да папкат   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт