Отговори
# 555
Честито на родилите Simple Smile

На преносващите - дано днешния ден ви донесе пухкави бебенца, пък на останалите приятни последни спокойни дни  Mr. Green

Веселото - имала е план госпожицата Simple Smile

Аз засега никакви признаци за приближаващо раждане и май пак ще разчитам по някое време да изтекат водите, иначе не виждам изобщо как ще тръгне  Thinking Бебо го измериха 3300 (с грешка +/- 470гр)  Mr. Green А сега де, може да е и 3 кила, може и 4 да е.
Само дето вчера се опитваше да пробие през корема и трябваше да му обяснявам къде е изхода. Май още го търси  Mr. Green

# 556
Олеее настръхнах като изчетох!!!

Веселото честита ви радост, да ви е жива и здрава!
Честито и на активните мами от фейсбук!

Радвам се за всички ви!

# 557
Гледам,че на първа страница не са добавени бебчетата на Амели и Нинка  newsm78

Амели е добавена Simple Smile на първо място на 02.09, а за Нинка и двете Нинки са добавени. Много се извинявам ако съм пропуснала някоя мама, но мисля че за сега няма пропуск ( само объркването на CurlyD, но беше поправено благодаря за посочването Simple Smile )

Амели и Нинка стоят все още в списъка с термини Simple Smile

# 558
Благодаря ви момичета! Успех на всички чакащи мами!

# 559
Веселото, имаш много пожелания и в ФБ, аз те копнах там Embarassed, после ще ти ги препратя на лични в форума да си ги прочетеш  bouquet

# 560
Честита дъщеричка, Веселото!Хубава изненада. Да е жива и здрава.   bouquet

Да честитя и тук на всички останали майчета. Да са ви здрави дечицата и много радост да ви носят   bouquet

При мен се очертава мързелуване. Вече хич ме няма и едвам мърдам. Смях се с майка, че като се протегна и съм се уморила hahaha

Днес съм на преглед и ще уточним окончателно датата. Вчера изписаха племенника ми и аз не посмях дори да го гушна.  baby_neutral  Имам седмица да стана смела  #Crazy

# 561
  • София
Eто ме и мен след прегледа ! Вчерашната "тапа" не било тапа било си свещичка, язък ми за надеждите Simple Smile Продължавам да си чакам и това е. Спи си моята госпожица по време на тонове и нищо не може да я събуди, бутане ръгане, кафе шоколад нищо! В момента, в който излязох от Токуда си се разшава и заподскача. Има си свое мнение явно, а пък  аз се чудя че не излиза Simple Smile)))
На Веселото и всички обебили се снощи честито и много късмет!

# 562
  • София
Добро утро!

Много нови бебчета си имаме тази сутрин Grinning

Честити момченца на мама Антигона и мама Аникол!!!
Честити момиченца на мама Onlyone мама Веселото!!!

Бързо възстановяване на всички мами Hug Hug Hug

# 563
на 5.09.13 се появи на бял свят и моето момче Виктор с тегло 3800, 53см планово секцио.
от вчера сме си у дома

# 564
  • Пловдив
Ехааа, какъв бебевалеж!
Честита дъщеричка на Веселото!  
Честит Александър на мама antigona!
Честит Пламен на мама anikol!
Да е жива и здрава Карина на мама OnlyOne!
Честит Виктор на мама krisityyy86!
Нека всички бебчовци са кротки и послушни, а мамите бързо да се възстановяват!

# 565
  • До морето :)
Ехааа, какъв бебевалеж!
Честита дъщеричка на Веселото!  
Честит Александър на мама antigona!
Честит Пламен на мама anikol!
Да е жива и здрава Карина на мама OnlyOne!
Честит Виктор на мама krisityyy86!
Нека всички бебчовци са кротки и послушни, а мамите бързо да се възстановяват!
Аз понеже съм мързелива, ще открадна.

Веселото, ние кой чакаме да ражда, а то какво стана.  hahaha

Ени, твоето ще го мяташ като прани гащи.  Laughing Не се притеснявай.

Лулу, толкова, 10 дена, после става интересно. Вече е с претенции госпожицата и през деня иска да заспива в мене. Не, че ако не си дам зор, няма да заспи и в кошарата, ама няма време сега за това.  hahaha

Аз снощи уж спах. Уж се наспах. Калина яде 2 пъти по 10 минути и си заспиваше детето. А сутринта в 8:30 едвам си отворих очите.  ooooh!
Иначе вчера каката беше завила бебето през глава. Одеве пък я беше отвила напълно, даже завивката беше на спалнята.
След малко трябва да ходя за кухнята на Елена. ММ го няма и се моля да не вали следващия 1 час, че не знам...

Последна редакция: вт, 10 сеп 2013, 10:32 от Лече-Буболече

# 566
на 5.09.13 се появи на бял свят и моето момче Виктор с тегло 3800, 53см планово секцио.
от вчера сме си у дома

Да ви е жив и здрав малкия Виктор и много радости да носи  Hug

# 567
krisityyy86, честито бебче   bouquet

Бързо възстановяване ти желая, много щастие и усмивки с новият член на семейството Simple Smile

# 568
  • Пловдив
Здравейте и тук мами, не съм писала от няколко дена тук, ама то щото фейсбука ме информира за всичко и сме по - активни там.  Ей сега получих смс, че са ми превели първия болничен. Е как на 6-ти са ми го занесли в НОИ, а днес ми го изплащат. Много бързо бе. Браво на тях. Вчера отидох записах се аз магистратува редовна форма, жените там бяха много любезни и казаха на ММ като родя да идел да ми вземел уверение за 2880лв. Щели да ми го издадат, което също страшно много ме зарадва. Даже ми викат да ходя чак за изпитите февруари, само една молба да пусна до ректор, че съм майка. Еххх щастие Simple Smile Днес цял ден пера и чистя, ще идват да ни слагат комарниците и щорите и искам всичко да е изчистено. Подреждах пак багажа за болницата, довечера ще се епилирам и лакирам и утре с бойна крачка към родилното Simple Smile От там ще мога да пиша, защото ще си взема лаптопа. Все пак цяла нощ в сряда ще кукувам от предстоящото и да има с какво да се занимавам Simple Smile Сега отивам да си изтегля паричките и познайтееее.......лек ден от мен

# 569
Честити бебчета на всички обебили се мами Simple Smile
Да са живи и здрави!
Аз ще си мързелувам днес  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт