Отговори
# 585
  • До морето :)
Честито на мама Fosha! Да са живи и здрави и двете. Много хубаво име има малката госпожица.  Heart Eyes

Ние сме добре. Сутринта Калина се събуди в 7ч., яде и станах с идеята да си изпия кафето на спокойствие. Даааам. В 7:30 каката скочи.  ooooh! Няма спокойствие.
Абе, едно главоболие ме мъчи. Педиатърката каза, че мога да пия парацетамол. Чудя се на какво се дължи това чудо. Идеи?

# 586
Добро утро,

Честито на всички майчета, които са се обебили тези дни, да са им живи и здрави бебчетата, а те бързо да се възстановяват.

Аз още не съм родила, преносвам, и вече се изнервям много. Моята наблюдаваща ме най-нагло си излезна отпуска без да има кой да я замества. Оставена съм на произвола. В Тина Киркова ме пращат при АГ то , а нея я няма. Дано да тръгне това раждане че се притеснявам много вече.

Лече главоболието е от хормоналния дисбаланс сега и от недоспиване и преумората. Ще мина, трябва повече почивки и всичко ще си дойде на място.

Моите деца вече са ученици, и сега съм сама, скучно ми е даже.

# 587
  • София
Лече, и нурофен можеш.  Само провери в нета, че не помня точно, за колко време за изчистваше, за да знаеш кога е най-добре да го пиеш.

# 588
Честита да е малката принцеса Елена на мама  Fosha  newsm30 много радости да им носи

# 589
Аз още не съм родила Thinking на обяд съм на тонове и утре сугурно ще ме приемат в болницата ooooh!
Лече, мене ме боли главата като не пия кафе Flutter
Клара, вие къде сте сега, че малките са тръгнали на училище? newsm78
Ох, искам да родя без да ми придизвикват раждането, ама май няма да стане Crossing Arms

# 590
Честити бебчета на всички мами!!  Heart Eyes Heart Eyes

Шийката ми е омекнала, а от 1 седмица съм с 2 см разкритие (сега може и да е повече, не знам....не ми казаха на вчерашния преглед). Това дали ще рече, че беба сама ще тръгне в близките дни? И аз преносвам вече 2 дни и много се изнервям  Tired

# 591
Здравейте момичета.
Аз ви следя отдавна, но не съм се включвала до сега. Имаме момченце Даниел, който се роди доста преди термин /30,09/ на 04 и ни изненада много /ама явно всички са се разбързали  Simple Smile/. Ще се радваме да се включим при вас.
А Лече-буболече я помня от темата за януарчета 2009 - здрасти Лече! Честит нов член на семейството!
Имаме и по-голям син - Мартин, който ми се струва гигант на фона на бебето.

Честито на всички момичета, които имат бебчета и стискам палци на останалите!

# 592
Elena_d, добре дошла! Обаче ме бъркаш с някоя друга майка, защото аз 2009 хал хабел си нямах за дете.   bouquet

Анни, не е от кафето. Пия, не помага. Май наистина е на хормонална основа и преумора...

Вие се оплаквате, че вашите не сучат, а моето не иска шише...  Tired Ако стане нещо и не мога да кърмя, не ми се мисли...

# 593
Добро утро, мами!

Днес сме на изчакване - има доста мами, които са на път Simple Smile Стискаме палци!  Praynig

Честито на всички нови мами - да са ви живи и здрави дечицата, много да ви радват прекрасните слънца!.
Веселото - много ни изненада, както винаги тихомълком ни тресна голямата новина  Laughing Да ти е жива и здрава принцеската! Бързо се възстановявай!

Аз съм малко уморена, малко притеснена - Стела снощи изпадна в нещо като истерия и докато я успокоя.... Какво беше това нещо - не знам! Дали вече не усеща, че наближава края на нейното царство-господарство и вече ще са двама  Rolling Eyes Да ви кажа направо си се изплаших - никога не беше правила така. Дори от напъване да реве колкото може се наака детето. Мамите с по-големи дечица - случвало ли ви се е? ММ твърди, че е лиготия, ама то детето направо се тресеше горкото.

Ох, сори, че ви занимавам с това, когато се тревожите за раждането, ама на мен сега това май ми е повече на дневен ред...

# 594
kotkincho, да не е някой зъб? Елена ми е изпадала в такива истерии при никнене на зъб (особено последните 4 кътника). Посред нощите спи и пищи, ама пищене. Няма успокояване. Като си спомня и като се сетя, че пак ме чака това...

# 595
Честито бебенце на Fosha

Днес планирах деня да е в разходки до обяд, дано слезе младежа надолу, но като гледам времето няма да стане  Crazy И по-лошото е, че нямам изобщо какво да облека, а температурите ще падат...

Памперс Залагам за момче, щом така си мързелува вътре. Виж че девойките излязоха вече  Mr. Green

kotkincho Каката ми е голямо тръшкало - почна се долу горе към годинка и половина и още си продължава - като изпадне в едни истерии си откарва по час -два без някой да може да я успокои. Може да не се е наспала, да никне зъб или пък да влиза във фазата на себеосъзнаване.

Последна редакция: ср, 11 сеп 2013, 10:08 от malina07

# 596
Anni0422  в България сме, но моите ходят в частно училище и тръгват седмица по рано.
elena_d добре дошла

kotkincho нормално е да има такива периоди, малка е още, тепърва ще видиш какво значи изтерии и доказване. Нищо друго не можеш да направиш освен да си търпелива, а не и ти да се ядосваш защото това само влошава нещата. Търпение и пак търпение

# 597
Клара, а каките преносва ли ги или се родиха навреме? Лекарката ми твърди, че има някаква закономерност.

# 598
  • София

malina07 аз да ти кажа съм с девойка пък и тя си мързелува стабилно Simple Smile С мъжът ми се шегувахме отдавна, че ще си направим дете да има кой да ни чисти в къщи, ама май няма да е това точно, ще трябва и друго да правим  Joy

# 599
  • София
Добро утро!

Нинка, радвам се да те видя на линия HugЧестита дъщеричка!Да расте здрава и много усмихната!На теб бързо възстановяване Hug

Честити бебчета на мама krisityyy, на мама Пуфи и на мама fosha!!!

Ние с Монката сме добре. Снощи малко се беше превъзбудил, та не искаше да заспива. Но пък като заспа в 1 часа , се събуди за ядене в 6 часа. И през деня прави доста често 4 часови паузи. Не знам дали е нормално за толкова малко бебе newsm78
Пъпчето още го чакаме да падне. Има и газове горкото, много се напъва и то след като се е наял, което пък води до повръщане Tired

Леко раждане на всички, които днес ще видят своите рожби Hug

Общи условия

Активация на акаунт