Отговори
# 600
Каките ги преносих точно с по 2 дена, и преди това не съм имала болезнени контракции. А сега почти непрекъснато имам контракции, но бебето не идва и не идва

# 601
  • София
Честита дъщеричка на Веселото!

# 602
Клара, питах те, защото и аз съм учила от по-рано 1 септември, заради езика, който учех, но в държавно училище, а в Испания почнаха оня ден ден и за това Embarassed
Лече, аз ползвам евкалиптово масло при блавоболие и много ми помага, ама не се пипай после никъде, че пари Stop
Аз отивам след малко на тонове, ама преди малко се ядосах и май си вдигнах кръвното, баси неспокойната бременност дето изкарах, тя беба сигурно за това не иска да изиза, стресирана еот корема Whistling
Чувствам се много зле, направо в черна дупка ooooh!

# 603
  • София
Добре дошла, елена Hug  Честито бебче, да е много здраво и спокойно  bouquet

коткинчо, горе-долу на тази възраст и при нас започнаха тези трудни моменти Confused  Много е тежко, но, както е казала малина, няма какво да направиш освен да се заредиш с търпение и да си повтаряш, че ще премине.  Аз в тези случаи съм забелязала, че е по-добре да я оставя да се наплаче и да се успокои сама.  Когато се опитвам да се намеся или да помогна, само се засилва истерията.  Дано е от зъбче и скоро да мине Hug (между другото, при среднощните истерии, когато подозирах, че се дължат на зъби, много помагаше една дозичка панадол или нурофен)

Аз забравих да кажа, че вчера бях на тонове.  Всичко беше наред, макар че си отвисях 40 минути - то не беше разместване, прекъсване на апарата, после пък бебето заспа Crazy  Докторката каза, че следващия път ще ме прегледа (не разбрах точно как, дали с ехограф или за разкритие), за да видим как вървят нещата и дали да очаквам скоро включване.

# 604
Каките ги преносих точно с по 2 дена, и преди това не съм имала болезнени контракции. А сега почти непрекъснато имам контракции, но бебето не идва и не идва

Абсолютно същата работа - малката я родих на термин, т.е. изтекоха ми водите тогава, не съм имала грам контракции и отидох с неподготвена шийка и без разкритие.

Сега откак съм в 9ти месец ме мъчат доста контракцийки, обаче пак няма разкритие и шийката е твърда, а термина е след 4 дни.

Лекарката ми твърди, че ще се преносва, освен ако пак не ми изтекат водите разбира се. А толкова се надявах и аз на някое предварително разкритие  Crossing Arms

# 605
Честито бебенце на мама fosha - очакваме включване как се е развило събитието, тя също преносваше доста...

Май и доста мързеливи бебенца се събраха. Като гледах августинчетата, повечето от половината се бяха родили още през юли, а нашите девички/везнички хич не им се излиза Simple Smile

За закономерността, моята АГ също се ръководи от това, че големият се е родил на термин и също така от размерите му, в очакванията за малкото. Като гледам, засега поне натам сме го докарали - хич не го виждам да тръгне по-рано, ама знае ли го човек....

kotkincho, Hug мъжете често са склонни да отсекат лиготия, а на теб да ти се къса сърцето... ама наистина минават през такъв период, за съжаление, и то доколкото съм наблюдавала, при момичетата е доста по-тежък. Моят също имаше период на тръшкане, но беше някъде към 2-2,5 г., в общи линии като стигнат един етап на осъзнаване на собствените си нужди и желания, но все още нямат нито речник, нито умения да ги изразят, е много фрустриращо за тях и съответно стигат до тези истерии.

Тази нощ май съм спала без да ставам, или пък съм станала толкова насън, че не го помня. Сигурно ще ми е от последните такива нощи в близката година... Rolling Eyes Но стигнах до извода, че се дължи на това, че снощи трябваше да замествам едната учителка и взех няколко часа... Явно иначе не успявам да се изморя качествено  Mr. Green

# 606
Привет пупинки! Честито бебче на мама Фоша!
От днес бебка ще е при мен в стаята. Нямам грам кърма или коластра. Слагах я един път на гъра да засуква и се справя много добре. Със силиконови зърна съм, плоски ми били. Тази нощ поспах. Горе долу съм добре, боли ме при ставане, сядане, изобщо не мога да клякам или да се навеждам. Бебка има фибром на личицето, но ме успокоиха, че не е опасен и може и да падне. Ще говоря и с педиатъра да видя какво ще каже. Успех на всички!

# 607
  • София
Веселото, на мен кърмата ми тръгна като се прибрах в къщи, така че спокойно. За зърната те разбирам, оказах се същият проблем. На четвъртият ден вече ще можеш да клякаш, особено като оставят бебка при теб Simple Smile Гледай да се движиш повече, колкото по-дълго лежиш, толкова по-трудно ще ти е ставането. Оправяй се бързо.

# 608
Здравейте и от мен  Hug
Честито на новите мами Simple Smile
Да са живи и здрави дечицата   baby_neutral
Аз се глася да си оправям багажа за родилното, ама ме е налегнал един мързел  Embarassed
Пък то не остана време ...

# 609
Здравейте!
Честито на всички мами, коите се радват вече на своите дечица!

Ние сме си вкъщи от неделя. Бебо е добре. Кърмим се, имам доста кърма и вече ми е наранил зърната, цедя се постоянно. Вчера ходих да ми махнат конеца. Все още се възстановявам, но е нормално. Много съм иморена, а майка дойде да ми помага, ММ също, незнам как щях да се справям сама, добре че и Габи е голяма.

Лек ден от мен!

# 610
Аз се завърнах от тоновете, бебка си е добре, даже удари няколко крошета на джаджите и док каза, че няма смисал да влизам от утре, в други ден пак да отида на запис и ще преценяваме на момента. Тъй че ще си спя на моето легло, пък дано се реши самичко да излиза, че да не ме тъпчат с химии Naughty
Аз от термин 7 май ще родя на 27 Grinning ама не е болка за умиране, все пак термина ми не е точен и няма как да знаем кога е станало Mr. Green

# 611
Веселото - бързо да се оправяш - движение му е майката. Щом бебка има сукателен рефлекс ще ти е много по лесно като ти тръгне кърмата. Радвай се

Ани - игра на нервички малко, но при теб си има логично обяснение поне и знаеш защо си чакаш хехехе

Аз имам още малко време до термин, малко ми е напрегнато с това очакване, че всеки ден би могло да се случи, но като гледам групата на преносващи расте, тъй че може и аз да съм така

Все още чакам някой разказ окуражаващ, никоя ли мама не иска да се престраши да сподели историята на раждането?

# 612
Момичета, успокоихте ме, благодаря!  Hug Малко ми олекна, че не е някакво ненормално поведение... На нея от известно време и растат кучешките зъби и то наведнъж, та може от това да е било или пък нещо действително свързано с осъзнаването, защото напоследък много интелигентно реагира на разни ситуации - не като бебе, а като че разбира нещата малко или много.

Веселото, ще тръгне кърмата, не се тревожи - слагай си я да не забрави как се суче, а и да стимулира лактацията. Както ти е казала Сохо - движи се повече, въпреки болката -  с всяко движение болката ще намалява.  Peace

Ани, има още малко време момата да реши, че ще излиза  Laughing Почивай си сега колкото можеш.

Ненимира, намери там един половин час да стегнеш багажа, че после ако трябва да разчиташ на мъжа ти да ти го събере...  Laughing Кой знае какво ще ти донесе - нещо дето отдавна си забравила, че имаш в гардероба  hahaha Важното е документите да са ти под ръка  Naughty

Диадра - днешен пресен пример, мама Адреналинка е родила за час и половина, без нито един шев!

# 613
Ох че хубаво такива истории да се четат! Коткинче  bouquet
Да са живи и здрави и мама Адреналинка и бебенцето.
Окуражаващи са точно такива новини, дано на всички чакащи да ни минат леко ражданията и бързо бързо да можем да се включим тук

# 614
Диадра, и аз обичам да слушам хубави истории  Laughing Лошите ми минават през ушичките и си казвам, че това са единични случаи. Бъдещи мами, пожелавам ви скорощно раждане, леко, безпроблемно и много щастливо  Hug Аз всяка нощ сънувам, че е започнало  Mr. Green , а през деня чакам ...ли чакам контракциии.
 Целувки и много здраве на малките слънчица и спокоен сън на мамите   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт