Отговори
# 615
  • Щастлива мама на 3 слънца
момичета днеска родих сина си Георги 3000 кг, 50 см за малко повече от час. честито на всички мами. сега си цокаме

# 616
Адреналинка,честита рожба и на теб! Само здраве и щастливи момемнти!
Веселото,изненада ме.Честито и от мен Simple Smile

# 617
Адреналинка, честито, жив и здрав да ти е малкия бонбон, ти бързо да се възстановяваш

# 618
Ау, кко е замряло тука, къде. Скриха всички Shocked
Даже и Веселото не е писала за добро утро newsm78
Айде събуждайте се и драснете някой ред де с бебе, де без като мене, чакаме чакаме ....
Аз вчера вечерта ходих със сестра ми в бърза помощ и хората си мислят, че ще раждам и само ме питат как съм, викам пушка, и не й се излиза кво да правя Crossing Arms

# 619
Добро утро  Hug

2в 1 съм все още  Mr. Green коремчето доста ме болеше през ноща, ама не съм се събуждала да меря контракции  newsm78 .Поне не помня.
Но да си призная вече доста ми е трудно ставането от леглото ,като стара баба съм  hahaha все търся да се хвана и набера някъде  #Crazy

Както каза Анни много замря тука.Аз все си мислех ,че няма да сваря тази тема ,ама с това темпо няма да ми е проблем тук да съобщим новината. Е не ,че е тръгнало да излиза ама все пак hahaha

# 620
Добро утро и от мен!
Пия си кафето с вас и проверявам до къде сме стигнали...
Ами темата позамря действително, дано следва малко събуждане
Предполагам мамите си имат други грижи и не им е до форума, което е съвсем нормално...
Освен да ви пожелая един прекрасен септемврииски ден, друго нямам какво да ви кажа - при мен си е все същото - 2 в 1
Днес поне съм на док, да видим какво ще каже...

# 621
Една вестителска новина от ФБ
 мама dddidka
Zdraveite momi4eta pi6a vi ot bolnicata .moqta kalpazanka se rodi 3 150 gr 50 sm i e adski sladka (nali si e moq) az sam dobre vazstanovqvam se sled sekcioto i utre ni izpisvat  zabravih da kaja 4e se rodi na 09.09 v 9:40h
Да е жива и здрава малката сладурана и много да слушка мам и тати   bouquet

# 622
Добро утро!

Аз тази нощ се събудих умряла от глад към 3 и хапнах 3 сливи. След това съм заспала безпаметно и знам само, че много ме боля корема. Насън броих контракции. Сега като станах се изстрелях към ВЦ-то и не съм много сигурна дали бяха контракции или сливките  Embarassed

# 623
Добро утро мамчета  Sunglasses 
 Ани, какво направи ти бе скъпа.... Твойто бебче или го мързи или хотелът ти е 5 звезди  Mr. Green Хайде стягай се и раждай днес.
  Силви, и аз съм с твоя термин. И си чакам бузанката. Ама то цяла бременност контракции, болки, скъсявания. А сега , от както съм в 9ти месец- НИЩО!!! #Crazy Ахх как ме разкатава това  дете от сега. И аз съм меца като теб. Клатушкам се до тоалетната през час.
 Аз мисля, че няма да е зле днеска да има бебевалеж, че утре е петък 13-ти.  ooooh! Може пък за някоя мама да е късметлийски де !

# 624
Добрутро!

Днес пак е мрачно тук. Аз ще ходя на тонове и ще доуточняваме секциото. По тоя повод цяла нощ сънувам как отивам в болницата и уж се приготвям, ама чакам ли чакам и никой не идва да ме изражда  Laughing Ужас!

Иначе на мен ми се прищипа нерв снощи за пореден път и съм спала ужасно. Само да мръдна и болки!

А Стела снощи се опита да извърти същия цирк, но този път не се получи. Вече знаех как да реагирам  newsm44 Избегнахме истериите.  #Crazy

Ох, това е засега от мен!
Хубав и успешен ден! Да видим колко бебовци ще донесе  Heart Eyes

# 625
  • София
Въпрос към ЛЛЛ:

Моето бебе е на 9 дни и от 3 дни насам го мъчи някакво запушване на нослето - звучи като хъркане, което се опитваме да третираме с физиологичен разтвор, но няма особено голямо облекчение. До вчера си сучеше добре, въпреки проблема с дишането, но от снощи насам усещам, че има сукателни движения, но почти няма преглъщане. Държа я по 20 мин на гърда, после като я оставим да спи, тя се разбужда и отново показва признаци на глад, но като я сложа на гърдата суче само за успокоение, без да гълта.

Какво бихте ме посъветвали? На мен въобще не ми се иска да се изчеждам или да й давам АМ, защото чак от 4-я ден се научи да суче от гърда и не искам да "забравя" как се прави.

Много ми е притеснено и затова ще съм благодарна на съвет.

# 626
  • София
Добро утро! Връщам се от ежедневния преглед и нищо ново. Все още 2 в 1 с никакви признаци за раждане, разкритие никакво, шийка на матката без промяна за последните 5 дена, контракции никакви и така. 5ти ден преносвам. Все още съм сравнително спокойна, тоновете са добри. АГ каза че чакаме до неделя и в понеделник влизам в болница и или ще предизвика раждане или ще я вадим със секцио ако съвсем се запъне.... Голямо чакане голямо чудо! Стискайте палци да си тръгне сама!
Честито на всички нови мами и успех на тези, на които им предстои днес да се сдобият с бебчета!

# 627
Въпрос към ЛЛЛ:
Бебето ми е на 8дни и е изцяло на кърма, но утре ми се налга да отцъствам от вкъщи, имам кърма във фризера но незнам по колко мл да му дават на хранене

# 628
Мая и аз все си мисля ,че може утре да е деня.Понеже на мен петък 13-ти ми е късметлииски ден ,ама като че ли не ми се иска да е на този ден и си се моле да е днес или след събота.  Mr. Green

# 629
Аз също съм се настроила за петък 13ти, преносвам вече 6 дни и ако не се роди в петък в събота ще ме приемат и сигурно ще го предизвикват. Да се надявам да хванем последният влак.

Общи условия

Активация на акаунт