Отговори
# 630
  • До морето :)
Аз да си задам ли въпроса към ЛЛЛ: Как да накарам детето ми да пие от шише?  Joy

# 631
Добро утро!

Аз тази нощ се събудих умряла от глад към 3 и хапнах 3 сливи. След това съм заспала безпаметно и знам само, че много ме боля корема. Насън броих контракции. Сега като станах се изстрелях към ВЦ-то и не съм много сигурна дали бяха контракции или сливките  Embarassed

Хихихи....ние с тебе ще си откараме до последно и аз имах снощи контракций ама замряха към 2 часа...айде подщи не остана още малко и да си гушкаме бебетата...Честито на всички който си имат малки сладки бебенца,да са им живи и здрави!!А на всички който чакат като мен им желая едно бързо безпроблемно раждане Hug Praynig

# 632
Въпрос към ЛЛЛ:
Бебето ми е на 8дни и е изцяло на кърма, но утре ми се налга д
а отцъствам от вкъщи, имам кърма във фризера но незнам по колко мл да му дават на хранене

Здравей, ще си позволя да ти отговоря. Първия ден от раждането бебето пие 10  мл на хранене. След това всеки следващ ден увеличаваш с по 10 мл. Това е цялата първа седмица. От там нататък се увеличава с по 10  мл на седмица. Т.е при теб трябва да яде 80 мл на хранене. Поне така ми казаха от Токуда.

# 633
Памперс Залагам за момче, щом така си мързелува вътре. Виж че девойките излязоха вече  Mr. Green
Записах те в списъка със залаганията  Mr. Green

С мъжът ми се шегувахме отдавна, че ще си направим дете да има кой да ни чисти в къщи, ама май няма да е това точно, ще трябва и друго да правим  Joy

hahaha И ние го чакаме, за да го тормозим. То за това не ще да излиза  Mr. Green

# 634
Абе мойта пикла не е с точен термин, нямам данни за преносване и за това ме държат пък и не е кой знае колко голяма, утре вечерта ще ходя пак да ме гледат и да видим кво ще стане Mr. Green иска ми се да си тръгне сама да излиза ама уви не мислим еднакво май Whistling

# 635
  • София
Щъpкелови новини от мама sweetynel:
Днес в 11.34 се роди нашият прекрасен син Константин с мерки 3.810 кг 54 см С щастливия татко вече сме влюбени в мъника

# 636
Честито на мама sweetynel! да е живи здрав Константин! Ние кого чакаме, кой ражда ... Simple Smile

Малина, звучи ми като сериозен напредък при теб, стискаме палци!

Аз почвам бавно и методично да изкуфявам. Нещо и мойта АГ ме оплете - първо обясняваше, че като вляза в девети месец, ще сме на преглед всяка седмица; после пък след прегледа на 30.08. сметна, че е  нужно само да отида на тонове на 12.09. и преглед вече ако пренося. Днес тръгвам за тонове и й звъня, тя почна да се чуди пък защо ме е пратила на тонове и ми каза, че няма смисъл, ами да съм ходела утре на преглед.  Shocked

Поне днес взех на детенцето едно костюмче за изписването и съм много доволна от себе си Simple Smile

При мен контракцийки чат-пат има, но нищо регулярно или болезнено. Ни следа от тапи или води.

# 637
Честито за новите ни бебчета Simple Smile
Живи и здрави да растат  baby_neutral
Мен ме е налегнал голям мързел и още не съм готова с багажа за родилното   Shocked Embarassed
Бебо таз нощ не се спря,то не бяха въртенета,намествания,луда работа  #Crazy
Не можах да заспя много дълго и само се разхождах из къщи да го приспя  Mr. Green
А реша да седна,се почва с бутането и ръчкането,камо ли да легна  ooooh!
Още от сега ми върти номера моя малък Бимбо  Mr. Green
Хайде и днес да има бебевалеж Simple Smile

# 638
Здравейте,
Включвам се на бързо от МД.

Днес в 13:38 ч. mimi_9 стана горда мама на бебе Росен- 3300 гр, 51 см. Чух се с нея, и тя и бебчо са добре, раждането е било тежко, но тя звучеше добре и много щастлива!

Възползвам се да честитя на всички мами, които гушкат своите бебета! Да са им живи и здрави!!
Аз лежа в МД и си чакам датата за секцио Simple Smile

# 639
 Честити бебченца   bouquet Да са живи и здрави Росен и Константин! Да донесат голямо щастие на семействата им.
 Ей, Шамс, кво прави твойта келява матка  Mr. Green Скътаваш ми се нещо, да не раждаш?
Кристиша, бързо се разписвай да не те мислим.

Аз да си задам ли въпроса към ЛЛЛ: Как да накарам детето ми да пие от шише?  Joy
   hahaha Peace Луда работа. Скоро моя колежка се оплакваше от същото. Наложи и се да ходи на изпит с бебе  Laughing Да не те бъркам, но някъде четох да им се дава с лъжичка да ближат като котенца или със спринцовка.

# 640
  • София
Честито бебче на мими!  Много да я радва и да я слуша, а тя бързо да забрави за трудностите при раждането!

Нещо ЛЛЛ не са много активни в нашата тема Rolling Eyes  То вярно, че и ние не сме, ама въпроси непрекъснато си възникват...  Може да питате в кърмаческия подфорум, ако до някакво време няма отговор...

Лулу, наистина много лежерно го дава твоята АГ  Crazy  Даже моята, дето по принцип не се впряга особено, ме вика на тонове всяка седмица вече.

Амейзинг, хайде дано и ти скоро се похвалиш.  Как ти се отразява престоя там, сигурно е малко напрягащо с всички раждащи около теб?

Лече, някой скоро беше пуснал линкове за варианти за хранене, алтернатива на шишето - с чашка, със спринцовка, дали не беше консултатката от ЛЛЛ...  newsm78  Предполагам, че по трудния начин ще се научи все пак - като остане гладна на едно хранене, на следващото може и да поиска (ако ти дава сърце да го пробваш) Rolling Eyes

# 641
Лече - още е много малка за да не иска шише, първите два месеца обикновено може да им го пробуташ без проблеми. Може да не харесва биберона на шишето, пробвай със силиконов или каучуков. Вече след два месеца, ако не си давала дотогава, номерът не минава, но сега не би трябвало да има проблем. Да не би да тече много?

Лулу - напредък имам, ама не какъвто искам. Коремът ще ме скъса от сърбеж - явно продължава да расте и то толкова бурно, досега не съм имала такъв сърбеж тази бременност  Shocked Shocked За къде бърза мързеланчо да расте вместо да излиза   Thinking А днес едва се напъхах в едната нощница от предната бременност. Явно корема ми е по-голям от преди  Crazy

Аз от понеделник сигурно ще съм всеки ден на тонове, че тогава почвам да преносвам. Утре съм на тонове и ще видя лекарката какво ще каже, но обикновено това е процедурата за преносване  Crazy

# 642
  • До морето :)
Аз нали се кълнях, че всяка седмица ще давам да пие от шише, за да се научи. Е, предната си изпи дажбата, не ѝ стигна и си доцока. Обаче вчера с 300 зора изпи 40 мл и си търсише цицата. Идеята ми беше, че смятах утре да ходя на зъболекар. Сега, да не чуе Дявола, май ми поотмина зъба и ще го отложа. Но ако все пак се наложи, без упойка не сядам на зъболекарския стол. А това означава, че поне 2 хранения трябва да са от шише.  ooooh! Утре пак ще я пробвам, или по-късно днес. Ама ми се свиди. Вчера изцедих 120 мл от едната гърда. Тя не го изпи, пък цицата - празна. Хайде докато се наяде оттук-оттам...

Честито на всички, които гушкат своите бебета вече. Много е хубаво! Успех и на останалите които чакат. Абе много има дето сте след термин, много мързеливи Септемврийчета.

ММ и Елена са на детски рожден ден. На Калина ѝ мина кризата на растежа и аз се наслаждавам на следващите 30 минути почивка, които ми остават. Мисля да ги изкарам в хоризонтално положение, с филм.  bowuu

# 643
Ейййй още нови бебчета, и щастливи родители:)
Честито на всички, няма да изброявам, че взема да пропусна някои  hahaha Да са много здравички и да радват родителите си  Hug
И на мен утре ми се налага да изляза, че ще ходя да ми махат конците, и съм заредила на бабата кърма, но дано не се налага да ползват, а да се върна навреме до следващото ядене. А е точно така както е казала Йоанка . Най-просто на колкото дни ти е детто, толкова са и мл, така каза и нашето педи като дойде онзи ден.
Аз нашата дунда реших този път да се водя по нея, а не като баткото, по час, та по разписание, та нерви, аааа бях си скасала живота и само цедях, кърмех, будех, нервничех, бях се психясала. Сега казах НЕ. И ми е толкова спокойно, на мен, а и на нея като си цоцаме и караме както на нея и е добре. Случва се понякога стават по-големи интервали м/у яденето, но после тя наваксва, и в крайна сметка, ако се погледне реално пак се пада м/у 2.5-3 ч разбито, но пък ние е толковааа спокойно:)
Аз още съм доста зле за съжаление, и то не толкова от секциото, то ми е някаква си болежка в момента само, от колкото всичко останало и заедно с операцията ми идва в повече. Бавно ще се възстановявам и се чуствам много безпомощна и зависими така, ама какво да се прави, добре че Мъжете ме траят, а ние коконките си лижурками-живуркаме  Joy
На чакащите, много изнервящо вече това постоянно, ха дали ще е днеска, или пък довечера. Аз накрая нямах търпение, хем си знаех датата. Стискам палчета още млако да удържите фронта   bouquet

# 644
Sleeping Beauty, и аз нямам търпение вече, а и тук времето не минава:(
Честно казано психически съм малко рухнала, защото лежа в патологията и се нагледах на много кофти неща:( Успокоява ме факта , че скоро ще си гушна бебко и , че нямаме никакви проблеми:)

Общи условия

Активация на акаунт