Аз , като че ли, чак днес се стреснах, че то съвсем наближил празника. Точно днес става на 1 година и 11 месеца...Нищо не съм мислила, а и татко и' не знам дали ще си дойде за празника и ми е едно смотано.
, и вечер пие млякото прегладнял.А когато нищо не е ял, давам и на обед 100 гр. да може да заспи.
, защото точно захранването го направихме по учебник, дето се вика, до 9 месец ядеше даже повечко, после почнаха зъби и намали храната, на 11 м. изкара чревен вирус, и след това един месец пиеше само мляко, и тъкмо взе да опитва по нещичко, и на 1г. 1 м. пак го повтори вируса, и до тук с храната.
Много съжалявам, че пишем толкова рядко, но с това учене, ходене на работа и гледане на малкия не ми остава никакво време. За ясла и дума не става в нашия голям град има само една ясла и там няма места, мисля април месец да го пускам направо на градина, че свекърва ми и тя не може да го гледа малкия, а пък аз не мога да си оставя работата. Надявам се да почна да пиша по редовно. За рождения ден съм решила да е някъде на вън, че в къщи няма място. Иначе имам идея за партито и тортата, даже мисля тортата и сладките аз да си правя сама, заедно с част от украсата. За подарък още не съм мислила, защото като първи внук за баща ми и първи племенник за сестрите ми и след толкова много жени накрая един мъж си имаме всичко и избора става малко труден. За гърнето лятото имахме голям напредък бяхме го махнали памперса, слагах сама като спи, ама ни хвана чревен вирус и пак с памперс и сега не иска и да чуе за гърнето.
Здравейте! Доста време не съм ви писала, извиням се ,че само ви чета, но бях на друга вълна. Виждам, че не само моето дете отказва да приема храна, той е предимно на адаптирано мляко. Опитах и опитвам разни неща, но не ми се получава. Първият ден в яслата е ял дори супа макар и три лъжици, но ме посъветваха в интервала от две адаптивни седмици да взимам храната вкъщи и той видя, че за него правилото не важи. Вече спи там, но му нося адаптирано мляко, хапва само ако има краставици, възможно е и да хапне хляб и с това се изчерпва консумацията. Притеснена съм!