Аз за подаръци и празненство още не съм мислила,даже не съм наясно с най-новите детски играчки,сега рових в гугъл за инфо за "говорещия том-що е то?". Доста ми е напрегнато напоследък,затова. Ще му дойде времето да подготвим празника.

Камиончета, проходилки и бънджита раздадох на приятели около мен, че вече са й малки, не ги ползва, само едно камионче, което е по-голямо си ползва. Иначе вчера изхвърлих тамън 4 чувала с всякакви неща от стаята на какй с ецл да освободя място за учебници и тетрадки, че е първолаче след 2 седмиц
Интересното е, че пак няма място за нищо

. Заглавието е супер, надявам се снимката да е стигнала до Бубчето. Иначе за болестите в яслата нямам думи. От 11 месечен е на ясла и няма спиране с болестите. Но така се изгражда имунитета. Предполагам, че вече щом сме минали най-гадните ще се поуспокои положението. Иначе херп ангината нас ни мори. От друго не боледува, но от нея мн често. От там идва липсата на апетит и свалянето на килца:( Радвам се, че минахме поне Варицелата и няма последствия от нея. Иначе си ходи с голямо удоволствие на ясла. Менюто ми харесва. С една дума ако не са пустите болести яслата е перфектната среда за него:) За подарък за р ден баща му набелязал кола с дистанционно. Другото мисля да е дървено колело. Лек ден от мен.
ЧЕСТИТ НИ ПРАЗНИК 

. Заглавието е супер, надявам се снимката да е стигнала до Бубчето.