Отговори
# 555
luba_ani прекрасни новини, честит имен ден и само хубави емоции до края  Hug Hug Hug. На всички честит празник, пожелавам много вяра, много надежда и много любов, останалото ще си дойде на мястото въпрос на време е и пожелавам на всички ви скоро да се изнесете към отчетни  Hug Hug Hug.

Не пиша много, но не пропускам да ви чета и следя и чакам с нетърпение да се похвалите с нови положителни тестове.

Липсвате ми и за това не мога да се откъсна от вас  Hug Hug Hug

# 556
Здравейте, момичета!

Честит празник на празнуващите!

Люба, много хубави новини, все такива да носиш.

Аз съм в отпуска и за това не съм се прирала вкъщи  Laughing

Сега се върнахме с детето и почваме да пишем домашни.

# 557
Момичета, благодаря ви за хубавите пожелания и стиснатите палци! Безценни сте!!! Днес съм изключително щастлива!
На всички ви, много, много  Hug Hug Hug от мен!

# 558
Люба,Честит имен ден,мила!!!!Бъди здрава както ти така и цялото ти семейство!!!Наистина прекрасен подарък на свят ден!Желая ти само щастиие занапред! Hug  bouquet

# 559
  • планетата Земя
Току що разбрах,че ще ставам леля за втори път  newsm44 .Много съм щастлива.Почерпете се
Скрит текст:

# 560
Люба , честит имен ден мила. Пожелавам ти сбъднати мечти и прекрасни емоции , като днешните!!

# 561
milena честито, това е чудесна новина!
люба, нека само такива радостни дни да има!
Мен ми е едно меланхолично... не съм от търпеливите и ми се стори цял век докато ми дойде тоя цикъл, моля се поне за Коледа да имаме една хубава коледна новина  stork-girl stork-boy ...

# 562
  • планетата Земя
Добро утро.Днес съм  много раннобудна

# 563
Добро утро и от мен!  Hug
И аз все бързо се наспивам  Mr. Green

Милена, честито ти лелинство! Mr. Green Прекрасна новина!

luba_ani, зарази всички с радостта си!  Hug Красива бременност ти пожелавам!  Grinning

mama_na_kiki, имам приятелка със същия проблем, доц. Конова й помогна много, в момента вече си има детенце! Така че, успех и късмет!  Praynig

Спорен и усмихнат ден, момичета!  Hug

# 564
Добро утро, момичета!
Тази сутрин се събудих в 6.30 ч.  Shocked Ама много съм ранобудна! Mr. Green
Хайде сега да ви почерпя, че моето прекрасно детенце има рожден ден!

Хубав и успешен ден, ви желая!

# 565
Добро утро!
Люба, честит ти рожденник- много да слуша и само шестици да носи!  bouquet
Милена, честито ти лелъо! Да е здраво детето и да носи само радост! Hug
Тонилив, сети ли се коя съм? Преди бях и с друг ник daniela_emil.
Хубав ден на всички!  bouquet

# 566
Добро утро и от мен ! [/color]
[/color]Люба - честит ти рожденник!  newsm67 Да ви е жив и здрав и да ви радва! Сигурно ще има детски празник днес, а?! На колко годинки е?

Абе, момичета  newsm78 О ми отмина тези дни, а гърдите успоредно след О. дори преди да е минала, започнаха да ме болят и си ме болят доста  newsm78 Досега не ми се е случвало, една позната ме уплаши, че това се дължало на нарушено ниво на някакъв хормон, дали е вярно  newsm78 Аз на нея не и вярвам много, тъй като тя си е малко завистничка, и така, какво ще кажете. Аз петък съм при ендото, ще си пускам контрола за ТСХ, дано всичко ми е наред!
Тонилив, Миленка, Естлар, мама на кики, Азира .. и всичко останали - как сте, момичета! Скоро няма ли някои да се похвали?! Да НЕ чака лелка!  newsm78

# 567
Добро утро!
luba_ani Честит рожден ден на Алекс!  newsm59 Tada  Пожелавам му щастливо детство и да бъде най-добрия батко.
Милена страхотна новина. Дано и ти да ни зарадваш след няколко дни
toniliv  колко дни останаха до теста след  инсето?
Нещо ми се губи Нианка
toito  не се тревожи. По принцип гърдите са напрегнати и болезнени при висок прогестерон, което е много добре след овулация. Не си втълпявай излишни притеснения.

# 568
  • планетата Земя
Люба,честит ти рожденик   bouquet

Милена страхотна новина. Дано и ти да ни зарадваш след няколко дни

А,дано,ама надали  Laughing Не чакам на 24 ти,но мисля,че ще дочакам

Друг нечакащ другата седмица?Зада си изгризем ноктите заедно

Тоито,нямам представа защо те болят преди О
Даниела,защо си спряла да пишеш от другия ти ник
InataCh,също се загуби

# 569
toito, синът ми е на 7 годинки. Детското парти ще е в късния следобед, защото нали вече са ученици!  Mr. Green

Милена, честито ти втори племенник!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт