Отговори
# 615
 Hug Hug Hug Hug Hug много си ви обичам иии съм благодарна, че ви има да си вдъхваме кураж взаимно  Hug Hug Hug

# 616
Добро утро!
Нели честити розови гащи. Страхотно е да имаш момиченце  4470
Буцигном  хайде утре да ни зарадваш с едно  EFP
Миленка само така с лелята  box  Благодаря за усмихнатото кафенце
Маги  fingerscrossed за ФМ. Моя син го усетих точно в 18г.с.
Eipril  welcome  Кажи нещо повече за себе си
Елена искрено ти се възхищавам, това се казва силен дух.
Рости  spoko  щом си започнала лечение, дано бързо да се регулира това ТСХ
Нианка нещо и аз му нямам вяра на този лекар, дето ти ги е наговорил тези неща. Ходи си при този, който си те следи.
elistoilova тази БТ не е висока за първата фаза, но зависи и колко ти е след овулация. Трябва да има разлика поне 0.4, за да се твърди само по графика, че е имало овулация.
Estlar  чакаме снимка  eat
zlatna_  fingerscrossed за прегледа

# 617
  • планетата Земя
Тъй като меря вагинално, не меря първите 5 дни, но от тогава до О ми е 36,6 - 36,7. Не е ли високо за първа фаза?

Добре е  Peace Във втора фаза колко дигаш?

А,InataCh се появи.Бързо на отчет   Hug

# 618
zlatna_ съветвам те да изчакаш поне 10-14 дни преди 1-я преглед. Аз бях така - пусто му нетърпение - 4-5 дни след 2-те чертички тичах при доки, ама нищо не се видя и бях разочарована. Даже повече се притесних  Rolling Eyes  1 седмица по-късно се видя точицата Simple Smile  Hug

# 619
  • София
Нели, пропуснах да честитя! И аз искам един ден да си имам момиченце  Blush

lenivik, благодаря!

Milena , миналия месец най-високата Т през първа фаза е 36,7, а във втора стигна до 37,1. Но нямах възможност 3 дни под ред да меря и май не може да се коментира кой знае колко. Този месец се надявам да нямам пропуски в меренето и да видим какво ще покаже в края на месеца.

Скрит текст:
Това е графиката от миналия месец.
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle1=807 … mp;grCycle2=80929

На НЕчакащите момичета успех  Peace Аз чакам да дойде понеделник и да започвам тестовете за О.

# 620
  • София
Здравейте. Не съм чела много назад, после ще прегледам.
Нели, честито момиченце.И аз си мечтая за момиче  Grinning

Аз тези дни чета разни статии за Хашимото и разни диети. Днес съм си взела няка Laughingква безглутенова юфка от вкъщи   Laughing  Но не знам как бих го спряла този глутен, има го във всичко.
Да си похваля половинката, че е пак студент.Малко го мързи, не знам дали ще го завърши(като предишното), но пък може и да ме изненада.
Аз не меря този месец, много ме мързи.Днес ми е 14 ден, ама нали овулацията ми е късна и се чудя дали да не меря от утре.Ей така за спорта.И на лекаря не съм звъняла за фоликуметрия...просто разхайтена разбота Laughing Ама ме мързи да мисля.
Ендокриноложката оня ден ми вика"Да, Хашимото пречи...ама ти не си го поставяй като фиксидея"  Tired Аз съм на 26 и искам дете сега...не на 36. До 30 мисля да съм свършила с тази работа, ако родя и второто до тогава ще е супер.Не ща след 30   Laughing

# 621
Erienne аз от бая време не съм много-много активна и за това не съм в час /за което ще ме извиниш  Hug / Какво стана с твоя МЦ? Помня, че беше на някакви абсурдни интервали - 50-тина дни  newsm78 Разбра ли се от къде е проблема? Дано розАвия ми прашец да ти е на късмет  Hug Hug Hug

# 622
  • планетата Земя
elistoilova ,във  втора фаза 37 и над 37 е супер.Мери целия месец,за да се има цялостен поглед.Линка с графиката ти не се отваря

Erienne ,с Хашимото се забременява и ражда успешно.Е,няма да е другия месец може би.Но имаш огромен шанс до 30 те си години да си мама на двама  Hug

# 623
  • София
Ами вероятно влияе Хашимото, пролактинът ми е малко висок. Трябваше този месец да проследя цикъла с гинеколога-от края на МЦ да започнем с фоликуметрия, за да видим дали не задърбам фоликули, кога ми е овулацията, но ме мързи  Embarassed Другия месец  Blush Ходих по други лекари, сега ме очаква и зъболекар и малко нанагорно ще ми дойде.  Ендокриноложката мисли, че имам и ПКЯ, но трябва с гинеколога да го разберем това.
След първи ще ходя при още един ендокринолог, да видя той какво ще каже.Та така, още не всичко е ясно.
И моят мъж се тутка, оня ден бяхме в лабораторията, говорих му да си пусне изследвания тия дни, въобще не прояви интерес.А преди какво напиране беше...
Ох, много искам момиченце.Не, че ще откажа момче, но сърцето ми трепка за момиче.Половинката пък иска момче, направо го ужасява идеята за момиче  hahaha Имам племенник и всички жени в семейството много искахме момиче, та ми се иска аз да го произведа  Laughing

# 624
Нели честит, как искам и аз розови гащи  Mr. Green Heart Eyes 
Буцигном дано имаш две чертички!
Нианка абсолютно неправилно е да се изказват така само от един поглед и един преглед.
Eipril    здравей!
Елена , много съжалявам, но ти си силна, ние ще ти помагаме!
Рости, чела съм че с лекарствата и правилно лечение няма да има никакъв проблем  Peace
zlatna_    стискам палци!
на всички които не съм написала   bouquet

аз май се оциклих и съм доволна, малко ме боли, днес е 1вия ден в който не пия Дуфастон и веднага ме заболя и имам слабо бледо червено ... броя го за 1ви ден на цикъла; нямам търпение вече да обичам мъжа си и да правя тестове за О и дано да стане  Heart Eyes Heart Eyes запалих по 1 свещичка за бебо, за нашата мечта и за всички,  както и за мъничките душички които не са имали късмета да се появат - всяка ще сбъдне мечтата си -дори и да трябва да чакаме   bouquet  bouquet  bouquet

# 625
С Хашимото забременях първият път за месец,  вторият за 2мес. и половина. Не мога да кажа, че пречи. ЩЗ влияе на хормоните, но вкараш ли я в норми и намалиш ли стреса-защото той оказва влияние и на нея и на пролактина, самото Хашимото няма как да е пречка.
Тези дни нямам време да пиша, но пожелавам успех на всички не-чакащи и всички дебнещи О!

# 626
Ох, мили мои, благодаря ви за добрите думи. Силен дух, ама ако ме видите в най-слабите ми моменти на черни мисли и отчаяние, няма да мислите хич така. Важно е за мен сега да изкарам всички етапи на тъгата, затова не потискам сълзите си, но като цяло гледам да гледам напред и нагоре. Всяко нещо с времето си, всичко по реда си...

# 627
Нещо днес темата ни се е умълчала...за сметка на миналите дни когато нямах никакво време да ви чета...големи сте маймунки Simple Smile
 Естларче, дай да видим какви ги извърши днес с хлебеца...омеси ли го? Получи ли се?

# 628
Да, защо мълчите всички? Буцигном, как се чувстваш? Аз ти стискам палци в следващите дни да се изясни въпроса с високата температура. Тази вечер си почини повечко.

# 629
Благодаря ти, миличка Simple Smile
Утре ми е 12 ден след предполагаемата О и ако БТ не е паднала може и да се тествам...имам тестчета от Ибей та сега ми е лесно...няма да се налага да скачам до аптеката и да се самонавивам 3 дни Simple Smile ама не е много сигурно де...като се знам какъв съм си инат Simple Smile
Дано не падна духом много, ако дойде родата, или е отрицателен теста, сега поне съм сигурна, че ако не е станало правим поредната СГ с ММ и отиваме в клиника, да видим от къде идваме и на къде ще ходим!!!Че в нашия смотан град един свестен доктор няма, а и не ми се иска и да им се доверявам!

Общи условия

Активация на акаунт