На море в Гърция 2013 - X

• 63 735
  • 777
  •   1
Отговори
# 735
  В този мил момент седя на терасата в Макриотика, Кефалония. Пред мен има чаша узо. Свирят онези насекоми, на които така и не мога да запомня името. Топло е. Лае куче. Чуват се звънчета от стадо козички. Морето е в далечината, тъмно е и почти не се вижда, но знам, че е до мен и го има. Мирише на бор и билки. Утре очаквам слънце и плаж. Трябва ли ми нещо друго? Не.

# 736
  • София
Насекомите са цикади  Peace

Anna Bel, не си честна. Аз и без това духом съм още в Гърция, постове като твоя малко ме натъжават..

Ето снимки от Едипсос и двете пристанища - Агиокамбос и Глифа. Сега докато пресявах последните ни снимки от острова, ми стана пак мъчно за гръцкото лято..

http://www.flickr.com/photos/101489373@N02/sets/72157635479035743/

Последна редакция: ср, 11 сеп 2013, 23:50 от Tаис

# 737
  • Варна

Споделете моля за този портокалов тахан  Simple Smile

Гръцки тахани включително портокалов и шоколадов има в ПИКАДИЛИ.

# 738
  Таис, вчера се върна от Гърция! Изкара си супер! Стига си мрънкала! Докато се усетиш, ще дойде другото лято. А може и дотогава да ти се отвори парашут за кратко пътуване. Може и Новогодишните празници да ти са там. Мечтай и крои планове!

# 739
  • София
 Таис, вчера се върна от Гърция! Изкара си супер! Стига си мрънкала! Докато се усетиш, ще дойде другото лято. А може и дотогава да ти се отвори парашут за кратко пътуване. Може и Новогодишните празници да ти са там. Мечтай и крои планове!

Hug

И една много цветна снимка от Атина  Simple Smile

http://www.flickr.com/photos/tsivas/9710538326/in/pool-44124303046@N01/lightbox/

Последна редакция: чт, 12 сеп 2013, 00:27 от Tаис

# 740
  • София
Ооо, Anna bel, недей така, не издържаммм!

# 741
  • софия
Тихичко сядам на последния чин Embarassed

Тези дни имам последни подготовки за първокласничката, а вие се счупихте да пишете. Не мога да ви изчета Hug

# 742
Анна бел, пет пъти прочетох тая сутрин какви си ги писала  Wink и направо не знам да се радвам или да плача....тук е толкова сиво и мръчкаво ....а аз искам още   Nature Sunny  grinning039  Nature Sunny  grinning039  Nature Sunny....ама немааааа  Mr. Green
Честно да ви кажа, ако не е тази тема да ме зарежда с морски спомени и надежди ....направо ще се депресирам от тази така рязко дошла сивота в София   Rolling Eyes

# 743
  • София
Момичета, не съм влизала от няколко дни в темата, прелистих набързо и виждам, че "Къщата Ми" се радва на интерес. Simple Smile
Ето още един поглед откъм чудната таверна наблизо:

Ана Бел, какво искаше да си говорим за нея?  Simple Smile
Да не съм пропуснала нещо.....

# 744
бабкии, ще ви идвам на гости с яхтата и ще ходим за риба

pontes, кофти с документите
дано не ви е скапало ваканцията после

искам и аз отново да чуя цикадите
първият път беше на Тасос и доста се притеснихме как ще се спи, но те млъкнаха

но пък при една късна вечеря една се разби на масата ни, точно до моята чиния, мина на мм от главата ми
падна като бомба и умря на място
а аз от страх  Embarassed

# 745
  • София
Четох,четох, обаче не разбрах, какви бабешки болести се лекуват в Едипсос Grinning, иначе бих отишла догодина там заедно с гръцките баби да се топна в минералните извори, дето се изливат в морето, белким ми минат шиповете в колената  Laughing ... пък може и някоя от кандидатките за старчески дом да се присъедини, знам ли... Laughing

# 746
  • София
Четох,четох, обаче не разбрах, какви бабешки болести се лекуват в Едипсос Grinning, иначе бих отишла догодина там заедно с гръцките баби да се топна в минералните извори, дето се изливат в морето, белким ми минат шиповете в колената  Laughing ... пък може и някоя от кандидатките за старчески дом да се присъедини, знам ли... Laughing

Биби, водата в Едипсос помага най-много за болки в ставите и костите  Peace
Поговорих си с две бабки на гръцко-английски, бяха много мили и се опитаха да ми обяснят как всички известни хора са идвали в града..казах им, че знам (Сократ, Аристотел, Оназис, римските императори..кой ли не е топвал дупе там  Wink ).

# 747
знаем, че гръцките баби са дълголетни, ама чак пък толкова ли, че да помнят даже и Сократ  Shocked

# 748
  • София
знаем, че гръцките баби са дълголетни, ама чак пък толкова ли, че да помнят даже и Сократ  Shocked

Joy  Joy

Не, бе WASP, просто жениците ми обясняваха разпалено колко известни хора са идвали да се лекуват там.

Изворите са много лековити, ма чак безсмъртие не дават  Wink

# 749
Изворите са много лековити, ма чак безсмъртие не дават  Wink
Знае ли човек  newsm78 аз предлагам за по-сигурно старческия дом да е в района...тъкмо ще си топкаме старите кокали и дупета  Joy

Общи условия

Активация на акаунт