На море в Гърция 2013 - X

• 65 210
  • 777
  •   1
Отговори
# 390
  • BG
Здравейте от Гърция, Скиоти, Лариса. Времето в чудесно, плажовете неверятни, селото идилично, тук времето е спряло. Отседнали сме в Хотел Алексио - голяма минавка от туроператора. Нито е хотел, нито отговаря на описанието. Това си е една къща за гости, домакините са навъсени 80-годишни гърци, а храната е под всякаква критика. Имам чувството, че мотото на тези домакини е - "Колкото се може по-евтино". Ако сте решили да почивате в този район, тръгвайте, има много свободни студиа, но в никакъв случай не си купувайте ваучери за Алексио.

# 391
Ско, ние вчера бяхме на Аг. Янис на плаж, но понеже това ни е първо море на Ситония, всеки ден ходим на различен плаж, и днес бяхме на Калогрия, уау каква красота, впечатлени сме. Утре мислим да ходим до Сарти, и ако ми препоръчате кой плаж в региона е най-хубав ще бъда благодарна!
Ско, все пак ще гледам за шапката на точките Simple Smile Simple Smile, ще ми бъде приятно!

# 392
  • София
VILI_Z Плажа на Сарти е един от най-хубавите, пясък, плитко, чисто...

# 393
  shhh, бензинът е около 1,60 евро в Лефкада. Времето е горещо, само за море!
  Днес бяхме на круиз, за който питаш. Доволна съм. Превзех Егремни по вода след като не успях сухопътно  Simple Smile!  В Нидри има доста тур. агенции и си направихме труда да обиколим 3-4 защото се оказа,че предлагат различни маршрути- емблематичните плажове на Лефкада, съседни острови вкл. Фискардо на Кефалония, Итака, Скорпио, с или без обяд...Аз избрах круиз, включващ Егремни щото ме мързи да качвам стълби, остров Итака защото ми е любопитен и Остров Скорпио защото съм фенка на Ар. Онасис  Simple Smile! Круизите включват време за плаж и разглеждане на градчетата, отделно получаваш впечатления като цял ден те разхождат по морето. Цената е 15-20 евро на човек. Можеш да пообиколиш и избереш.

# 394
  • софия
Анабел, благодаря, радвам се, че си изкарвате страхотно  Hug

# 395
  • София...........
dama, в Агиос Николаос на влизане от към Вурвуру има две аптеки . Първата от ляво и след 20-ина метра от дясно. И да няма някое лекарство може да поръчаш и до ден -два го доставят Wink

# 396
Ско, ние вчера бяхме на Аг. Янис на плаж, но понеже това ни е първо море на Ситония, всеки ден ходим на различен плаж, и днес бяхме на Калогрия, уау каква красота, впечатлени сме. Утре мислим да ходим до Сарти, и ако ми препоръчате кой плаж в региона е най-хубав ще бъда благодарна!
Ско, все пак ще гледам за шапката на точките Simple Smile Simple Smile, ще ми бъде приятно!
Ето, пак  Mr. Green
И ние бяхме там по това време!
Къде бяхте разположени? Ние - по средата, близо до новооткрития център за водни   спортове. Да не би русото, къдраво момиченце да е ваше  Thinking

Дама, ако все пак решиш, съм носреща за сверка на цените, за да не се разкарвате до Нкити  Peace

Ана Бел, говори ми,  говори ми, но ако можеш да дойдеш и да поговориш и с мъжа ми   Crazy

Последна редакция: чт, 05 сеп 2013, 00:01 от СКО

# 397
Утре мислим да ходим до Сарти, и ако ми препоръчате кой плаж в региона е най-хубав ще бъда благодарна!

В предишните теми обсъждахме плажа. Не спирайте в центъра на самото село, защото се оказа, че там морето изведнъж става дълбоко. Влизате в селото и продължавате на юг. След като подминете игрището в ляво и оредеят къщите морето трябва да е все плитко и така до последния квартал, че и нататък. Почти на края на крайбрежната улица има и заведение .

# 398
  • София
sisi73, това е много ценна информация.   bouquet  Ние като бяхме на Сарти, бяхме точно по средата на плажа и морето беше много дълбоко, с големи вълни. Останахме там много време, защото енергията на мястото е страхотна. Гледката към Атон е размазваща. Но за влизане в морето много повече ни хареса Каламици. Но сега, след това, което си написала, започвам да чакам с нетърпение следващото ни ходене на Сарти.

# 399
  • София
Хайде момичета, време не остана и за нашето тръгване. Изкарвам криво-ляво днес работния ден и подхващам багажа. Още нищо не съм приготвила но списъка е готов а и все пак ми е за 3-ти път това лято.  Mr. Green
Вчера от Джумбо си купихме един стол за плажа...голям мерак му имах от много време и мъжми чак сега ми угоди.  Peace дано да се доредя от децата де, че и само един взехме...то едвам и за него място в колата ще има ама все пак.
Благодаря за информацията за аптеките - ще ги намерим. Peace

А да ви питам СКО, ВИЛИ...Калогрия и той ли става бързо дълбоко, че и аз съм се заканила да отидем до там. Има ли свободна зона за нашите си чадъри?

Последна редакция: чт, 05 сеп 2013, 10:57 от dama

# 400
  • София...........

А да ви питам СКО, ВИЛИ...Калогрия и той ли става бързо дълбоко, че и аз съм се заканила да отидем до там. Има ли свободна зона за нашите си чадъри?

dama
, не съм СКО и ВИЛИ, но Калогрия е страхотен плаж Wink Не е от плитките тип Вурвуру, но и не става изведнъж дълбоко. Има приятен бийч бар и голяма свободна зона. Водата е кристално чиста, а на влизане има малки обли камъчета - няма нужда от аква обувки.

# 401
  • София
Благодаря ти дивна.

# 402
Здравейте, чета ви от доста време и бяхме решили другата седмица да отидем до Аспровалта, Ставрос за 6 дена, но днес като погледнах прогнозата в accuweather.com направо ми призля - само дъжд и облаци. А вчера си беше много хубаво и слънчево времето. Всеки ден се мени прогнозата, вече не знам какво да очаквам. Сигурно има и други като мен за северна Гърция, та исках да си излея мъката  Sad

# 403
Моля приятели за помощ!Знаете,че спечелихме екскурзия до Гърция.Чакахме цял месец прословутия ваучер и ето какво ни предложиха като вариант.Не съм много започната и ще помоля да ми помогнете в избора на хотел.
Благодаря ви много!На мен ми харесват 2 и 3,но чакам и вашето мнение Simple Smile   bouquet
ALEXANDROS PALACE 5*, Халкидики, Атон – само на 365 км от София
www.alexandroshotel-halkidiki.com
Налични стаи за периода от 23 септември до 13 октомври
Собствен плаж - Шезлонги и чадъри – безплатно на плажа и на басейните, открити басейни, детски басейн, детска площадка, плажен волейбол, тенис на маса, безплатен безжичен интернет  в лобито, безплатен паркинг

MEDITERRANEAN RESORT 4*, Паралия Катерини – на 390 км от София
http://www.mediterraneanhotels.gr/content.asp?id=5
Налични стаи за периода от 26 септември до 13 октомври
Ползване на открит плувен басейн, безплатни чадъри и шезлонги на басейна; на 100м от плажа

MARTHA’S HAUS 4* Халкидики Ситония– на 380 км от София
www.marthashaus.gr
Налични стаи за периода от 24 септември до 13 октомври
Ползване на открит плувен басейн, безплатни чадъри и шезлонги на басейна; на 100м от плажа, безплатен безжичен интернет  на бара, безплатен паркинг

# 404
Здравейте, чета ви от доста време и бяхме решили другата седмица да отидем до Аспровалта, Ставрос за 6 дена, но днес като погледнах прогнозата в accuweather.com направо ми призля - само дъжд и облаци. А вчера си беше много хубаво и слънчево времето. Всеки ден се мени прогнозата, вече не знам какво да очаквам. Сигурно има и други като мен за северна Гърция, та исках да си излея мъката  Sad
Ivelina666, ти там ли си вече, смяташ да ходиш следващите 3 дена или смяташ да ходиш там следващата седмица? Извинявай, но не разбрах. Аз ще ходя утре в Неа Врасна, затова питам.

Общи условия

Активация на акаунт