На море в Гърция 2013 - X

• 65 191
  • 777
  •   1
Отговори
# 420
  • София
СКО, най-важното е, че вървите към оздравяване, другото са бели кахъри  Hug Сигурна съм, че догодина и вие ще пробвате нещо ново и различно като нас, пожелавам от сърце!

Пробвахте ли плажа Кортири - той е след Трани Амуда в Агиос Николаос? Може и Портокали, но май ще ви е далече...

Парадисос е ОК, не бях възхитена най-вече заради многото боклуци по плажа, но тук са виновни тълпите сърби и румънци, които заварихме. И руснаците. Обаче таверната е су-пер!! Пробвайте централния на Неос Мармарас ако ще ходите до там, така ще ги видиш и двата плажа на градчето. Лично на мен централния много ми хареса, но си беше доста народ..

Иначе това ми е най-тихата и спокойна сутрин от години. Преди малко прешляпах боса до плажа - морето не помръдва, като огледало е, а водата приятно топла. Направо ми се прииска да се поплувам  Simple Smile

Пия кафе на терасата, гледам морето и чакам да стане осем за да вдигам домочадието. За днес сме планирали Лихада, на около 20-30 км от тук, и сътветно от там би трябвало да хванем лодка до Лихадонисия - т.нар. гръцки Сейшели. Питах Йоланда (собственичката на хотела) за тях - каза, че са уникално красиви и всеки, който идва на Евия не пропуска да ги види.

Вероятно ако успеем да отидем до Лихадонисия-та ще откараме там целия ден, не знам. Ще решаваме в движение  Simple Smile Леекичко се притесних, че дотам се стигало с лодки с гребла, а не моторни, но ще видим - може пък да има и по-цивилизовани транспортни средства  Joy

# 421
  • Варна
Ето, аз си признах чистосърдечно, че сме за трета поредна година в Никити и честно казано тази година вече ми е доста скучно и тръпката я няма, защото вървим така да се каже по утъпкана пътека.. Всичко ни е познато и просто няма от какво да ми трепне сърцето плюс като прибавим това, че балканското приъствие доминира все повече и повече, та очевидно тази година направихме грешен избор, ясно е..

Aми то и Никити и Евия са прекрасни , а също и  Кастри, Калогрия, Лагомандра, Лагонитси, Кувио , Агиос Йоанис.
И още стотици прекрасни  местенца.........................
И аз това казах , просто не повтаряйте , а търсете останалите прекрасни местенца...........

# 422
  • София
И аз съм се ококорила в 6 сутринта и стягам вече багажа. Толкова ми беше напрегнато и изнервено тези дни, че сега не мога да повярвам как съм се мотивирала Laughing

Таис, много се радвам, че ти харесва Евия. Даже, да си призная, започват да ми минават разни мисли за др.година да съчетаем Евия със Скирос. Винаги съм искала да се върна за по-дълго на Евия и сега ти така положително заразяващо ни подейства  Hug Ще чакам с нетърпение да покажеш снимки от там!

eli_dzh, супер, че сте успели да резервирате Кохили. Ние много го бяхме харесали, но нямаше места за нашия период. Дано да останат доволни вашите приятели.

Хайде аз продължавам с ютията! Много слънчево, топло и безметежно изкарване на всички, които са вече там и на които им предстои да заминат  Hug

# 423
  • София
Забравих да благодаря от сърце на Теди, която откри и ни насочи към Агиос Николаос! Теди, много съм ти задължена, тук наистина е красиво и спокойно, освен това е чудесен изходен пункт към различни точки на острова. Голямо благодаря  Hug   bouquet

Мохарет, и аз бих съчетала Евия със Скирос, живот и здраве дано и ние успеем някой ден  Simple Smile А снимки ще кача колкото искаш, само да се приберем - тъкмо първите дни и без това ще ми е доста носталгично, та като си пресявам фотосите ще си стопля душата  Heart Eyes

# 424
  • на Мелмак
Гърция е страхотна навсякъде / може би съм малкооо пристрастна Laughing/.

Обиколила съм я почти цялата от Катерини до най-южната точка на Пелопонес Heart Eyes

Утре заминаваме отново , имаме резервация вече за догодина на Лефкада Laughing

Момичета наслаждавайте се -всяко кътче си има своите красоти /малко безмислено ми се стори "ама на теб тук ти харесваше , а сега..../

На всякъде има за всеки вкус и джоб  Hug

# 425
  • София
Забравих да благодаря от сърце на Теди, която откри и ни насочи към Агиос Николаос! Теди, много съм ти задължена, тук наистина е красиво и спокойно, освен това е чудесен изходен пункт към различни точки на острова. Голямо благодаря  Hug   bouquet

Моля, моля. Ние също сме тук на Евия от вторник  ПАК, но с щерката. Не издържа сърце юнашко и грабнахме детето и се върнахме за 5 дни до неделя. Та може и да се засечем по плажовете някъде Simple Smile
Вчера бяхме на Илия. Днес още го мислим  Simple Smile   Слънчев ден момичета.

# 426
Ей, Таис, как въодушевено звучиш, направо ми стопляш душата и ме караш да си мечтая за гръцко слънце и море    Kissing Heart
Момичета, на всички желая много слънце и куп положителни емоции  Peace
А Параход, къде се изгуби....няма преки включвания  newsm78

# 427
  • София
Ех, Таис, колко хубаво  Hug! Чета те и си представям все едно и аз съм там!

# 428
СКО, централният плаж в Неос Мармарас е много хубав, в края на юни месец на един от бийч баровете почти никакви хора нямаше и ние там си ходехме, ето малко снимки от плажа и бийч бара.

http://prikachi.com/images.php?images/980/6529980X.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/981/6529981z.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/982/6529982y.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/983/6529983Y.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/984/6529984u.jpg

Таис, уникална си в разказите, сериозно се размечтах за Евия, но може би догодина и аз ще се влюбя в него. Сега ще имаме много малко дни за почивка и не си заслужава да ходим там за малко време.  И от голямото лутане къде да отидем за 5-6 дена, накрая решихме на Лефкада, макар че до преди няколко дена обмислях Корфу.  Simple Smile Та сега започвам да търся за Лефкада и чета с интерес момичетата, които са там в момента, до събота най-късно трябва да резервирам и на 12ти живот и здраве да тръгнем. 

Таис, желая ти вълшебна почивка на Евия, ще чакам с нетърпение снимки. И на всички, които са в Гърция или потеглят натам- прекрасни и незабравими моменти.   Hug

# 429
  • София
Taис, прекрасен разказ. Много се радвам, че сте доволни и ви харесва Евиа. Очаквам с нетърпение да пишеш за Лихадонисиа.
Тамошният Голдън бийч до Агиос Георгиос ли се намираше? Не е ли ограден по-голямата част към Клуб Мед? Много ме развълнува описанието на този плаж. Един хубав плаж е в състояние да ме размечтае и да ме накара да пътувам дълго до него.

# 430
Тук съм, добре съм Simple Smile Но времето ми е малко (а и имахме леки разсейвания с болежки и неотложна работа) и затова го спастрям за море и приключения. А разказите и снимките - скоро Grinning

Таис, много се радвам, че разчупихте стереотипа и ви хареса (то беше ясно, че ще ви хареса).
СКО, идете за разнообразие на плажа Лас Бандидас южно от Порто Карас. Миналия юни обяснявахме подробно маршрута и пускахме снимки. Доста е различен от споменатите Simple Smile

# 431
  • Младост 4
Таис, звучиш чудесно! Много ви се радвам! И ще чакам снимките Hug

Ние, както винаги чак в края на почивката, открихме най-после вкусна таверна на Корфу - Таверна Малибу - на една скала, надвиснала над плажа Аг. Георгиус http://www.corfu-malibu.gr/tavernaeu.html На външен вид е една невзрачна такава, но се оказа, че почти всички маси са резервирани и едвам ни сместиха. А какъв невероятен залез наблюдавахме от там!!! Ако някой идва насам, обезателно да я посетите! Ще пусна снимки след няколко дни Peace

# 432
  • София
Здравейте момичета...привет от...София.  Sad
Ние все още сме си тук и не знам дали ще тръгнем. Багажът е събран и чака да бъде натоварен в някоя кола. Нашата вчера следобед се счупи.  #Cussing out Генератора на колата сдаде багажа. Указа се, че вчета в 5 часа следобед вече хората са се отдали на отпуска. Днес мъжът ми от сутринта го няма и се мъчи да намери нов за да го сменят. Просто... ooooh!
два пъти тръгвахме и се разминавахме заради децата, сега заради колата...не знам нЕЪм нерви вече.  #2gunfire децата само питат кога тръгваме а аз на всичкото отгоре и женски работи ме догониха...бе просто...
Оплаках ви се....
Надявам се поне днес нещата да се оправят и за 3 дена да отидем да се попечем и поокъпем, децата повече, аз по-малко.  Whistling
 Praynig
Таис, радвам се, че се включи, бяхме се притеснили за вас.  Hug

# 433
Привет пътешественички!!!  bouquet Чета ви от известно време и мислено обикалям с вас из любимата си Гърция. Благодарна съм ви за всички споделени мнения и понеже до седмица и ние планираме пътуване на юг, имам няколко уточняващи въпроса към момичетата, които в момента са в Левкада и Евиа. Интересува ме дали ако тръгнем без предварителна резервация ще успеем да намерим места за пребиваване (детето е на 3 години, с кола сме)?
Относно Левкада - ако имате впечатления за Лигиа и Нидри, моля да ги споделите! От доста време разглеждам сайтове и по принцип ми се иска хотела или апартамента, в който ще отседнем, да е близо до морето и да има детска площадка.
Таис, заради твоя разказ, днес ще се посветя на о. Евиа.   bouquet Посредством агенция ли направихте резервациите или директно се свързахте с хотела? Какви са цените за нощувки и какво включват? Има ли Wi-Fi в стаите? А местата, които са те впечатлили ... просто ще си ги отбележа за посещение (спрем ли се на този остров, разбира се). Много хубаво разказваш!  Hug Чакам с нетърпение и снимките ти!

# 434
  • София
Сали, вие сте в южното Агиос Георгиос на Корфу, нали? Аз пак да попитам къде сте отседнали там, че го оглеждам за догодина? Нещо не мога да си харесам хубаво местенце в района.
dama, стискам палци да оправите колата и да потеглите към Гърция  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт