Къде мога да уча визуализация на вътрешен интериор?

• 827
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте! Бихте ли ме посъветвали къде мога да получа качествено обучение по 3D max. Искам да мога в удобно време за мен да посещавам курс с насоченост визуализация на интериор! Благодаря ви!

# 1
Здравей Brunet, до сега работила ли си с 3Ds Max, позната ли ти е програмата, или сега започваш да я учиш ? Има много курсове за тази програма, но специално за визуализиране на интериори, май няма много варианти. Ти от къде си ? До колкото знам има няколко места в София, където провеждат такива курсове. Имам приятелка която наскоро завърши май подобен курс, но ще я попитам и ще пиша отново Simple Smile

# 2
 Simple Smile Благодаря! Предпочитам малка група и курса да завършва с удостоверение за професионална квалификация + Europass приложение на английски език, т.е. да се провежда в ЦПО. Обучението да е в удобно време и да се провежда от хора с опит! Не искам разочарования и затова държа да бъда с експерти в това което преподават.....иначе направо си губиш времето!!!! А ако ми препоръчате и на удобно комуникативно място в центъра на София....ще е още по-добре! Simple Smile

# 3
Здравей, моята позната е завършила този курс по 3Ds Max в УАСГ, но за съжаление не е никак доволна - групата била голяма, а и чакала много време, за да се съберат 8 човека, а и съдържанието на самият курс нещо не било каквото очаквала. Иначе до колкото виждам в нета, май най-подходящо и специализирано ми звучи предложението на TrainSoft. Можеш да прочетеш повече за обучението което предлагат на техният сайт - разгледай и си прецени сама. Това е което мога да те посъветвам за момента, ако изскочи нещо друго интересно ще пиша Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт