Интериорен стил по аматьорски 15

• 63 182
  • 750
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
 missmarinа, изобщо не си окепазила къщата - много е хубаво това тюркоазено. Между другото и ярката циклама ще му ходи като акцент за шкафче или комод.

Днес едни приятели идваха на обиколка из апартамента. В моята стая /цялата изумруд, имам снимка/ и двамата бяха само за снимка  Mr. Green Такива лица ....

# 346
  • Варна
Дайте мнение за палитра. Спалня, бели дебели тримове навсякъде, бели врати и дограма, черна спалня, бели нощни шкафчета, бели завеси, тъмен дървен паркет. (черната спалня мога да подменя  на този етап ако ще стърчи кофти)
Ако направя стените тоуп, какви завивки и декоративни елементи(без бяло)? Работните варианти засега са корал; сиво + горчица; жълто;

Конкретния нюанс на тоуп ще напасна по другия цвят далии да е по-топъл или по-студен, светъл или по-тъмен.

Люляково? Нежнорозово?

Смокиня

# 347
Богиня, а какво ще кажеш за това

Скрит текст:
Шегувам се Simple Smile

# 348
 ooooh! Богиня, спри да ги пускаш тези... с разни цветни интериорченца... направо ми се иска да ливна една кофА боя връз стените си, едни такива смотанки и смачканки ми изглеждат след тея снимки  Mr. Green всяка вечер заспивам с някакви цветни петна в мозъка... така да обичам шаренко, а ти показваш някви прекрасноти без спир...

# 349
  • Варна
Лазурит, добре че беше скритият текст.  Mr. Green

Ванилия, виноват. Но не мога да се сдържа.
А цветното си е цветно  Whistling

Такъв цветен делириум ще е спалнята ми. Whistling

# 350
  • Варна
Цвят фуксия?

Хе май и спалнята за отдаване върви към този акцент.
Или тюркоаз с кафяво
Или нещо дзеленко, но не смарагд, по скоро тревисто? Някой друг камък за дзен...

Съвсем откачих Mr. Green
Отивам да се довърша в Домко...

# 351
  • Варна
Дорис, точно. Фуксия, виолетово, циклама и малко розово-лилаво.

Не ти ли допаднаха кафезите за спалнята? За мен те са най-спокойни и ненатрапчиви, но пък придават една различност. Спалнята може да се реши като райска градина.
А пепитът е малко мид-сенчъри и е за млади двойки. Романтичен ми се вижда.

# 352
  • Варна
Дорис, точно. Фуксия, виолетово, циклама и малко розово-лилаво.

Не ти ли допаднаха кафезите за спалнята? За мен те са най-спокойни и ненатрапчиви, но пък придават една различност. Спалнята може да се реши като райска градина.
А пепитът е малко мид-сенчъри и е за млади двойки. Романтичен ми се вижда.
Точно защото на мен ми харесват, си мисля че няма да допаднат на масовия вкус. Мид сенчъри? Обичам го! Обаче досега не съм срещала познати (освен тук, затова и кисна във форума) които да не се изцепят, че било соц обзавеждане! Отпада...

Кафезите - леглото боядисвам в бяло, конзолна маса за тоалетка с огледало - стара сребърна фруктиерка и един сребърен свещник... Пердета и завивка - цвят? Имам фотьойл тип икеа - също ще тапицирам подходящо.

# 353
  • Варна
Да се отчета за Домко - взех две ролки от тези тапети - http://www.yatego.com/gm-wohndesign/p,51acc1048502e,518a3428980d … -5-tapete-9443-13. Бяха на промоция и все ще ми влязат в работа - или в коридора, или в спалнята, едната стена е разделена на две с колона - в едната част е гардероба, в другата има бюро в момента, може да я облепя..
Купих и две възглавнички, бяла и сива с лъскави букви за холивудски блясък Simple Smile

# 354
Боги, доколкото успявам до си представя и предвид обсъжданите варианти Mr. Green, аз мисля, че си струва да се обмисли идеята на мъжа ти. Има различни начини, по които може да се изпълни една ажурна библиотека, не е задължително да изглежда като рустични рафтчета. Колко е разстоянието между колоната и стената и как ще изглежда останалата част от библиотеката ти?

# 355
Meanwhile in Ukraine...

Нишата с библиотеката според мен е дизайната добре, готино се е получило, но за съжаление останалата част на апартамента не ме впечатлява особено. Най-вече заради това тъпо (принудително, предполагам; така типично за соц панелките) преграждане на хола в спалня.

... Разгледах отново по-внимателно, вкл. и схемите на апартамента. Ами спалнята си има свои прозорци! В такъв случай ми е съвсем необяснима бялата лъскава стена със стъклата отгоре. За мен това е най-грозният и късащ се елемент. Останалите неща са в някаква хармония помежду си, отиват си. Дори и банята, която сама по себе си не ми допада, я приемам добре за този апт. Но бялата стена ме оставя в размисъл.

Последна редакция: сб, 07 сеп 2013, 15:14 от Barbabeau

# 356
 Барба, права си дразни. Зад рафтовете в библиотеката се вижда зазидан прозорец, можело е и там да стане спалня, а библиотека и дневна да са към прозорците. Не разбрах каква е идеята на голямата талашитена колона, уж четох ( подиума е сторидж спейс, а огромната колона Thinking)

Боги, спалня като на Шехерезада ли си замислила или само цветовете са такива?

виж и твоят стол http://pinterest.com/pin/338192253237878265/

# 357
  • Варна
Действително има интересни детайли, но лично мен винаги ме е дразнила структурата на ОСБ плоскостите, предпочитам шперплат. Два натоварени елемента един до друг - тухлената стена и осб.
Сивото успокоява всичко...

# 358
Не разбрах каква е идеята на голямата талашитена колона, уж четох ( подиума е сторидж спейс, а огромната колона Thinking)
Гардероб към антрето.

Действително има интересни детайли...
Два натоварени елемента един до друг - тухлената стена и осб.
Съгласна съм!
Някак хубаво е измислен проектът, ама не съвсем...

# 359
Здравейте, сондирам мнения за цвят на вратите в апартамента. В момента правим ремонт на целия апартамент и ще сменяме всичките 7 врати.
Подът в коридора  (от който се виждат 4 от вратите) и в кухнята е нещо такова:
.

Спряли сме се на 2 цвята на врати Classen:
1. и
2.

Чудим се кой от тях да изберем. По-светлата много се слива с пода, а пък по-тъмната трудно ще я комбинираме с мебелите...в чуденка сме.
Какво мислите, ще съм благодарна да чуя малко мнения Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт