Интериорен стил по аматьорски 15

• 63 220
  • 750
  •   1
Отговори
# 270
в унисон с темата на диамантите на смесителя... попаднах на

тук

Ще вземе някоя сврака да влети в банята. Laughing

# 271
  • София

Това е цветът. Гардеробът е временен, лампата също, леглото е надуваемо. Simple Smile Доста е тъмна стаята, та това ме притеснява с цветните мебели. А и да не стане много синьо, зелено. Да, бялото е банално, но лесно. Иначе аз обичам ярките цветове. На вилата едната спалня е в цикламено с оранжеви пердета. Даже чаршафите са такива.

# 272
На спалнята не ѝ пречи да е сенчеста, тъмна... още повече на вилата. Нали отиваш там да почиваш или пък да си на двора ...

И според мен е по-добре да заложиш на цветна спалня - тъмно синьото на фотьойлите на показаната от теб снимка.

# 273
missmarina ето идеи за цветови съчетания:

Тюркоаз и шартрьоз

Скрит текст:

Скрит текст:

Тюркоаз и лилаво

Скрит текст:

Скрит текст:

С червено

Скрит текст:

# 274
  • София
Скрит текст:
Много красиво. Много!
Точно такова шкафче ми отлежава вече месеци в уиш листа в амазон. Още ми е трудно да съчиня цялата спалня, а трябва и с една тухлена стена да се съобразявам ... но като че ли малко по малко ми се прояснява  Simple Smile

Лазурит, или пък това.

Аз имам като второто предложение, но с черен кристал. И това.

http://www.ebay.co.uk/itm/2-x-Tassel-Hook-Curtain-Tie-Back-Rose- … a4a6#ht_449wt_721

Стои красиво и е ненатрапчиво. Съчетано с

http://www.ebay.co.uk/itm/2-X-WHITE-CLEAR-BEADED-CURTAIN-TIE-BAC … 6d8a#ht_510wt_721  - и в черно

# 275
Записвам се в темата. Боядисах си спалнята в лятната къща точно в този цвят, даже и две бели квадратни рамки имам Simple Smile. Дали да рискувам с мебели в нюансите на тюркоазено и/или контрастни цветове, или да заложа на бялото, даже и на пердетата? Мебели- скрин, гардероб, легло, декорация. Стаята е малка, сенчеста. Искаше ми се всичко бяло, но като видях това...   

Аз съм за бялото Peace . За акцент може и друг цвят, като от снимката.

# 276
  • Варна
Тези нещица силно ме заинтригуваха. Какви са цените им в нормална валута?  Mr. Green
И дали могат да се купят от стандартен магазин, да кажем в Констанца, че ми е най-близо.

О! Отговарям си сама - някак успях да се опрвя с румънския и видях, че има магазин в Констанца. Сег трябва да оправя валутата  Mr. Green

# 277
Тези нещица силно ме заинтригуваха. Какви са цените им в нормална валута?  Mr. Green
И дали могат да се купят от стандартен магазин, да кажем в Констанца, че ми е най-близо.

Делиш цената на 2.2. Горе-долу това е курса.
На сайта пише това като информация:
Mobexpert Constanţa
str. Plantelor 32
tel. 0241 626 166
luni-vineri: 09.00-19.00
sвmbătă: 10.00-18.00

# 278
  • Пловдив
Оф топик:
Тук сте стилните, можете ли да ми кажете в какви чаши и изобщо как се сервира бейлис?

Първо рових в гугъл, ама тотално се обърках.

# 279
  • Варна
Тези нещица силно ме заинтригуваха. Какви са цените им в нормална валута?  Mr. Green

Делиш цената на 2.2. Горе-долу това е курса.
На сайта пише това като информация:
Mobexpert Constanţa
str. Plantelor 32
tel. 0241 626 166
luni-vineri: 09.00-19.00
sвmbătă: 10.00-18.00
Мерси.

Янтре, мисля си, че може би стандартната чаша за уиски newsm78 На самата реклама на Бейлис не бяха ли чашите като за коняк?

# 280
  • Пловдив
А да де, ама моя благоверен ми купил подарък бейлис, носи ми го и вътре в пакета подаръчна чаша - http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?action=dlattach;topic … tach=114818;image , снимката я изрових с гугъл, ама на моята чаша само картинката е различна.

# 281
  • Варна
А да де, ама моя благоверен ми купил подарък бейлис, носи ми го и вътре в пакета подаръчна чаша - http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?action=dlattach;topic … tach=114818;image , снимката я изрових с гугъл, ама на моята чаша само картинката е различна.
Ой!

# 282
  • София
Бейлис се сервира в чаши от уиски.

Това, което са ти подарили, Янтра, е май за кафе с Бейлис...Макар, че има къде по-подходящи чаши за целта.

# 283
  • Пловдив
Това, което са ти подарили, Янтра, е май за кафе с Бейлис...Макар, че има къде по-подходящи чаши за целта.
Аааааа, за какво било.  ooooh!

# 284
  • Варна
Missmarina, с каква боя(номер, марка) е боядисана стаята? И аз съм за бели или дървени мебели за стаята, поне за леглото и гардероба, а ако имаш скрин/тоалетка/нощни шкафчета те да са цветни. Виж на първата снимка колко е светла стаята, а твоята е доста тъмна и ще стане мрачна според мен(аз не обичам мрачни стаи, дори и спални, може би защото нашата спалня е доста мрачна, нищо че е със западно изложение, имам тераса отпред и едно огромно дърво и слънце влиза мааааалко едва през зимата).

Общи условия

Активация на акаунт