Интериорен стил по аматьорски 15

• 63 210
  • 750
  •   1
Отговори
# 285
 май най-често съм виждала бейлис да се сервира в чаши като за шотове, но малко по високи или като фуниики, но без столче.

Тези кристали обикновено са проста пластмаса и изглеждат доста евтини на живо.
В този ред, ако смесителя е с пластмасови таскива, след време даже не са толкова прозрачни.

в унисон с темата на диамантите на смесителя... попаднах на

тук

# 286
  • София
Здравейте!

Виждам, че по-назад в темата обсъждате белите первази. Предстои ми покупка на первази за естествен паркет и съм пред дилемата бели первази или омаслени в цвета на паркета. Белите много ми харесват, но се чудя дали се поддържат лесно. Моля, тези от вас които имат да споделят, как ги поддържат, дали се налага да се боядисват често?

# 287
  • София
Тези нещица силно ме заинтригуваха. Какви са цените им в нормална валута?  Mr. Green
Най-напред се обади в софийския Мобексперт. Не всичко е изложено на сайта, а цените са поне с  30% надолу (преди няколко дни си купих маса оттам за 930 вместо за 1700 лв. от румънския).

В този ред, ако смесителя е с пластмасови таскива, след време даже не са толкова прозрачни.
so what, помислих си го това. Колкото и да е скъпа пластмасата си старее грозно.

# 288
  • Варна
Тези нещица силно ме заинтригуваха. Какви са цените им в нормална валута?  Mr. Green
Най-напред се обади в софийския Мобексперт. Не всичко е изложено на сайта, а цените са поне с  30% надолу (преди няколко дни си купих маса оттам за 930 вместо за 1700 лв. от румънския).

Благодаря   bouquet
Дори не знаех, че има и у нас.

# 289
  • София
май най-често съм виждала бейлис да се сервира в чаши като за шотове, но малко по високи или като фуниики, но без столче.

Тези кристали обикновено са проста пластмаса и изглеждат доста евтини на живо.

в унисон с темата на диамантите на смесителя... попаднах на

тук

Не са от пластмаса, а от стъкло, и не изглеждат евтини, поне вторите.

# 290
  • София
Здравейте!

Виждам, че по-назад в темата обсъждате белите первази. Предстои ми покупка на первази за естествен паркет и съм пред дилемата бели первази или омаслени в цвета на паркета. Белите много ми харесват, но се чудя дали се поддържат лесно. Моля, тези от вас които имат да споделят, как ги поддържат, дали се налага да се боядисват често?

Най-трайно е боядисването с автоемайллак - мат или гланц, според предпочитанията.

# 291
  • София
Здравейте!

Най-трайно е боядисването с автоемайллак - мат или гланц, според предпочитанията.

Ходих и аз до магазина и взех мостри - изглеждат доста здрави, сигурно и ще купя. Казаха, че трябва да ги боядисам обаче, нищо че ги искам бели. Vayana, ти с автоемайллак ли ги маза и сама или на някой ги даде?

# 292
  • София
А всички ли могат да се боядисат с такъв? Извинявам се, но не съм наясно Embarassed

Мен повече ме притеснява цапането им, често казано. Все нещо се търне по тях, прахосмукачката, играчки (с двама разбойника съм)...

# 293
  • София
Первазите и без боядисване са си бели и не се цапат, не се нараняват,но ми препоръчаха боядисване, защото с времето можело да пожълтеят. Аз ги боядисах с автоемйллак мат, от мой скромен предишен опит е най-трайната боя.
П.П. От фирмата не предлагат боядисване.

Последна редакция: чт, 05 сеп 2013, 16:18 от Vayana

# 294
  • София
Т.е. искаш да кажеш, че покритието им е такова, че издържа на мръсотия и надрасквания? Предполагам, че с и този автоемайл лак стават и по-издръжливи.

# 295
  • Варна
Имам нужда от мнение. В дилема съм. Имам една грозна носеща колона в центъра на трепезарията. Чудя се как да я обиграя. Как ви изглежда по-добре - огледало или облицовка?

# 296
А колко е голяма? С огледалото ще изглежда по просторно, но то изисква много поддръжка. Само ще го бършеш.

# 297
Щом е в трапезария облицовка според мен е по-добра идея.  Представи си си настанила гостите и само една мацка се пада срещу хипотетичното огледало, има цяла вечер да се зяпа ида си оправя прически, вместо да фокусира какво става около масата и няма да се включва в разговори, което ти като хостеса искаш да избегнеш на всяка цена. Ти се нуждаеш от присъствието на този гост, да се запят вкъщи!

# 298
  • Варна
Трапезарията е към 30кв.м. Цонне, не се бях замисляла за това. Но пък има резон. А ако слагам само мъже на това място? Mr. Green
Оф, сега трябва да търся фирма за облицовки.

# 299
А не може ли да се ползва като акцент? С витраж.

Или като осветително тяло?
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт