Интериорен стил по аматьорски 15

• 63 197
  • 750
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Ъъъъъъъъъъъъъъ, не.
То там достатъчно акценти ще има.

# 301
Сега прочетох, че е в центъра на помещението. Това съм го пропуснала първият път.

# 302
  • София
   Според мен облицовка ако трябва да избирам, но си мисля за боя като стените за да се слива с тях и да "изчезва" от погледа или няколко нюанса по - тъмна (тъмносиво или почти черно графитено) с някакви акценти по нея, които да паснат на стила или ако такава ти е идеята на обзавеждането да са контрапункт. (имам предвид репродукции на стари художници по - нетрадиционни (с розови дворцови дрехи  hahaha Joy) с натруфени сребърни рамки или от модерни филми (черно-бели) със съвсем изчистени рамки като контрапункт...  newsm78)

# 303
  • Варна
Тя е тясна, не повече от 30см. Не става да слагат картини.

# 304
А защо не до метър и 30-40 облицовка, а нагоре - огледало  Mr. Green

pipilota6, ъъъ... явно не съм се изразила правилно - то си беше смесител за мивка, просто тук казаха, че прилича на кран за бира, затова и аз така го нарекох  Crazy Иначе като кран е много удобно. Освен ако си левичар, предполагам... за левичарите има специални, може би  Laughing

клау, много полезна информация за тапицирането, благодаря, запазвам си я!

Мда, този мобексперт го бях пропуснала... а ето още с първия клик изскочи моята спалня ето мдааа ще отида да разгледам, обезателно! (ще намеря начин да убедя спонсора че и с дискретна кутия под леглото ще живее, да не му се вдига матрака... хихихихи... но дали ще ме огрее...?)

За тюркоазената спялня в селската къщя missmarina аз мога да предложа жълтичко за мебелите (примерно) Особено щом е по-мрачно помещение... жълтичкото на мен ми озарява едно такова, грейва ми...

# 305
  • Варна
А защо не до метър и 30-40 облицовка, а нагоре - огледало  Mr. Green

Гаврите се, а? Mr. Green А другарчето е в беда.

# 306
Не съм фен на огледални колони, нито на 'украсени' колони. Облицования вариант в цвета на стените за мен.

# 307
  • Варна
Не съм фен на огледални колони, нито на 'украсени' колони. Облицования вариант в цвета на стените за мен.
Пурпурно?
Няма ли да е стресиращо?
Eto

# 308
  • California
Според мен огледала твърдо не. Те правят колоните невидими и после е въпрос на време някой да се блъсне в тях.

# 309
хаха и моята спалня. Mr. Green Joy

# 310
  • Варна
Според мен облицовка, неутрална.  Peace

Но ако наистина си в сериозна дилема, според мен най-доброто решение е да я оставиш за накрая, когато всичко друго в стаята е готово. Веднага ще я измислиш тогава!  Peace А ако ни дадеш и една снимка от помещението, ще е по-лесно да ти помогнем.

# 311
  • Варна
А толкова по-лесно беше с огледала... Mr. Green

# 312
  • Варна
Девойки, ще сменям наемателите и ще трябва да сменям тапети в спалнята. Давайте идеи да го докараме откъм тапет, трябва да е уау като я видят и да е като в шоурум. Може и фото тапет (не се мръщете трябва да е продаваемо)  newsm78 Трудна задача, аз се опетлах в едни каталози днес.

Спалнята е от масив бук, правиха я в Габрово, обаче всички които преди това са идвали харесват готовите от пдч, да взема да я сменя?

А! И да не са много скъпи Mr. Green

# 313
  • Варна
На Червения площад, до Втори ПК има едно магазинче за тапети. Там съм виждала доста уау неща за малко пари.

# 314
сериозно сега - действително си мислех за вариант облицовка до някъде (примерно материал и цвят на мебели някакви или дограми/врати) а отгоре може някакъв тапет - комбинация от двата цвята пурпурен и другия. Оф не се обясних добре. Я остави колоната за накрая  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт