Интериорен стил по аматьорски 15

• 63 193
  • 750
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
На Червения площад, до Втори ПК има едно магазинче за тапети. Там съм виждала доста уау неща за малко пари.
Хихи там днес се загубих. Имат и сайт Дегоратор е фирмата. Обаче нямам идея към какво да се насоча приемам съвети всякакви.
Ходих и до магазина с дамаски срещу Синчец - е няма такова гледане, просто вече в момента главата ми е празна и препълнена.

# 316
  • Варна
Натам вървят нещата. Лошото е, че много кофти продължава в един трегер и ми се врязва в тъмната стена. Ще ми наруши цялата визия.  Twisted Evil

# 317
Дорис, оня раирания на големите лилаво/розови цветя.

# 318
  • Варна
На Червения площад, до Втори ПК има едно магазинче за тапети. Там съм виждала доста уау неща за малко пари.
Хихи там днес се загубих. Имат и сайт Дегоратор е фирмата. Обаче нямам идея към какво да се насоча приемам съвети всякакви.
Ходих и до магазина с дамаски срещу Синчец - е няма такова гледане, просто вече в момента главата ми е празна и препълнена.
Според мен имаш нужда от почивка. Аз след магазина за дамаски давах на късо. После всичко си ми отлежа. Жалко, че с коприната не ме огря.

Ще погледна сайта на Дегоратор и ще измисля нещо Peace

# 319
  • В кошера...
Много ще ни е трудно да дадем мнение без да сме видели интериора. Като знаем колко са нестандартни идеите ти, Богиня!
Аз предлагам да я облепиш с каменен фурнир - също като в дворцов салон! Представям си го нещо като розов мрамор със златни нишки! Нали пурпурни стени ще има?
Скрит текст:

# 320
  • Варна
То интериор още няма  Mr. Green Добре, че поне сложиха паркета.
Това с мрамора не е ли твърде претенциозно? Все пак е апартамент.

# 321
  • Варна
Дам, влюбих се в поне 50 дамаски!
Утре ще ходя в Домко, още не съм го посетила!

MissNellie 

...големите лилаво/розови цветя. Май се сещам, но ако дадеш линк... И да сложа едно бяло лачено пдч? Едно килимче шаги в цикламен цвят?

Търговски как ви звучи? Ша хваща ли окото?

# 322
  • Варна
Дорис, нахвърлям само по усещане. Цената е 6лв/м. от серията Декора Натур
Скрит текст:

Това е Hermitage 8

Shoner wohnen

Това е супер изродско!

Иначе аз съм почитател на райето. Класическото. Но не срещам други любители.

# 323
  • В кошера...
Богиня, ако искаш друг камък избери - избор има.
Зависи от апартамента все пак!
Май най-добре ще е боята, пък ако ти хрумне после друго - ще можеш да го промениш.
Дорис, ако аз си търся квартира, хич не ми звучи добре килимче шаги.
Като знам какво се крие "вътре"!Но аз съм малко мис Каприз!
Богиня, аз имам тапет райе зад спалнята, но вече две години и ми се сменя.

# 324
MissNellie 

...големите лилаво/розови цветя. Май се сещам, но ако дадеш линк... И да сложа едно бяло лачено пдч? Едно килимче шаги в цикламен цвят?

Търговски как ви звучи? Ша хваща ли окото?

Ей тоз
http://tapeti-burgas.com/product-92.html

Точно е другото, може и шаги сива кожа примерно + сиви тежки завеси комбинирани с тънко цикламено перде(ако има в бюджета ). Мисля, че е в  посоката, която търсиш, така показно -намазано, без да е истински стилен лукс. 

# 325
Съвсем извън текущите разговори.  Mr. Green Аз да покажа едно диванче на добра цена. Laughing

http://www.urbanoutfitters.com/urban/catalog/productdetail.jsp?i … =A_FURN_FURNITURE

# 326
Богиня, ако я направиш тази колона различна от цвета на стените ще стане focal point в стаята, в не добрият смисъл. Peace

Дорис, а защо не оставиш новите наематели да изберат тапета? Така ще чувстват мястото повече като тяхно, а ти няма да стесняваше кръга от потенциални наематели, които не харесват избраните от теб цветове.
Съвсем скоро се преместихме в нова квартира и имаше две червени стени, които ме депресираха за седмица + не се връзваха с абсолютно нищо от моите неща. Луднаха докато ми ги пребоядисат. Laughing

ЕМА, не те познавам, но съм ти фен!  Blush
Столовете са страхотни! Успях да изчета старата тема и видях спалнята ти. Невероятна е! Поздравления за чудесният вкус и резултата.

# 327
  • Варна
MissNellie    благодаря!
За пердета - бриколажа предлага: http://www.mr-bricolage.bg/catalog/?id=123 на 3 стр. в райе няколко разцветки, 48-49 стр, 51 - сиво, готови, имат лъскавина Wink

# 328
  • Варна
benson10 тапетите са за смяна, не мога да го пусна така за оглед, със сигурност няма да се хареса, а и повечето искат да се нанесат без да чакат, тапетите не винаги ги има в наличност, доставката е около 2-3 седмици, след това трябва да ги налепя, да се съобразят завесите...
medunka Шагито, ако не им хареса го махат и готово Simple Smile

# 329
  • Варна
missmarina Тюркоаз с кафяво? За съжаление Самурайка не пише, тя беше започнала кухнята в тези цветове.

Общи условия

Активация на акаунт