Balea, Alverde, Catrice, Essence - 12 (Козметика от ДМ и Лили)

• 72 470
  • 709
  •   1
Отговори
# 15
cherry22, ползвам го този шампоан, хубав е, но не помага особено... Confused

арт мама, ще потърся и това масло, благодаря! Hug

# 16
cherry22, ползвам го този шампоан, хубав е, но не помага особено... Confused

арт мама, ще потърся и това масло, благодаря! Hug

В серията има и балсам  Peace Пробвай преди измиване да постоиш примерно с кокосово или зехтин, рициново, каквото имаш, аз правя комбинации и много добре ми се отразява (като имай предвид, че маслата свалят боя, ако се боядисваш). Може да добавиш и мед, много хубаво хидратира. След шампоана- маска- остани по-дълго с нея- 15-20 минути, може и да я нагрееш малко със сешоара. Със сигурност ще има ефект. И някакъв продукт без отмиване. Трудно ми е да препоръчам точно ДМ-ски маска и финиш, ела в темата за грижи за косата и професионални серии за коса  Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=725418.msg26022553#new
и
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=735017.0

# 17
Моля, препоръчайте ми Рол он без парабени, по възможност от асортимента на ДМ.

# 18
  • Бургас
Мислех да ходя до Лили в Бургас днес, но щом още го ремонтират...
Кое ББ кремче или нещо на Балеа ще ми прероръчате сходно с ББ-то на Гарниер?

# 19
  • Варна
Тия в Лили са много неориентирани. Вчера бях в Лили в Мол Варна, исках да си купя от намаления руж. Там цените по друг начин са изписани, не като в Лили на Чаталджа, където бях преди дни.

Питам консултантката кои нюанси са намалени, тя зяпа-зяпа и вика: "Така като гледам, май всички"  Laughing Помолих я да провери за по-сигурно. Връща се с думите: "Излъгала съм ви, не всички са намалени, но кой точно е намален..." чуди се и не знае!
Реших да не я мъча повече и си тръгнах.  ooooh!

# 20
  • Стара Загора
Тия в Лили са много неориентирани. Вчера бях в Лили в Мол Варна, исках да си купя от намаления руж. Там цените по друг начин са изписани, не като в Лили на Чаталджа, където бях преди дни.

Питам консултантката кои нюанси са намалени, тя зяпа-зяпа и вика: "Така като гледам, май всички"  Laughing Помолих я да провери за по-сигурно. Връща се с думите: "Излъгала съм ви, не всички са намалени, но кой точно е намален..." чуди се и не знае!

Не са всички. Само кафевия Toffee Fairy, доколкото помня krem-karamel писа за това, ако не се лъжа в предната тема. Peace

# 21
  • Варна

Не са всички. Само кафевия Toffee Fairy, доколкото помня krem-karamel писа за това, ако не се лъжа в предната тема. Peace

Да де, аз знам кой, но тя не знаеше.  Laughing Исках да потърси, защото, сякаш, го нямаше, ама...

# 22
Запис , нямам нищо ново , но си търся прозрачна пудра и се чудя на тази на Алверде newsm78

# 23
На мен напоследък ми хареса тази маска на Balea с ягода Crazy

# 24
  • Варна
Скрит текст:

Аз три маски на Балеа съм пробвала - глинена с нещо морско, пилинг маска и една овлажняваща без отмиване. Най-много ми хареса първата, малко пощипва и затопля, но, пък, ми стяга порите.

# 25
В серията има и балсам  Peace Пробвай преди измиване да постоиш примерно с кокосово или зехтин, рициново, каквото имаш, аз правя комбинации и много добре ми се отразява (като имай предвид, че маслата свалят боя, ако се боядисваш). Може да добавиш и мед, много хубаво хидратира. След шампоана- маска- остани по-дълго с нея- 15-20 минути, може и да я нагрееш малко със сешоара. Със сигурност ще има ефект. И някакъв продукт без отмиване. Трудно ми е да препоръчам точно ДМ-ски маска и финиш, ела в темата за грижи за косата и професионални серии за коса  Hug
и
Hug Благодаря! Ще погледна и в тези теми.
Толкова ме досрамя, че разчитам само на шампоан и нямам търпение повече от 2 минути като си сложа маска на косата когато съм в банята, че си забърках една маска от жълтък, мед и зехтин и се намазах още преди да седна да ти отговоря. Blush Blush Blush

# 26
Скрит текст:

Аз три маски на Балеа съм пробвала - глинена с нещо морско, пилинг маска и една овлажняваща без отмиване. Най-много ми хареса първата, малко пощипва и затопля, но, пък, ми стяга порите.

+1  Peace И аз съм така, а останалите- със или без тях, не виждам някаква разлика.

# 27
и
Hug Благодаря! Ще погледна и в тези теми.
Толкова ме досрамя, че разчитам само на шампоан и нямам търпение повече от 2 минути като си сложа маска на косата когато съм в банята, че си забърках една маска от жълтък, мед и зехтин и се намазах още преди да седна да ти отговоря. Blush Blush Blush
Hug Супер, дано да има ефект. Зехтинчето действа чудничко.  Тя косата, уж мъртва материя, ама толкова грижи иска.. Темичките са много зарибяващи и има полезни съвети за всички категории- от любителите на природните средства и домашните маски до продуктите за професионаолисти  Simple Smile   bouquet

# 28
Миналата година много бях доволна от един лосион за след слънце с кокос, ама тая година го няма... Техен  си е, на ДМ.

# 29
  • София

Да де, аз знам кой, но тя не знаеше.  Laughing Исках да потърси, защото, сякаш, го нямаше, ама...

В Лили в МОЛ Сердика пък беше намален само ружа 010 Raspberry Ice-cream Peace.

Общи условия

Активация на акаунт