Balea, Alverde, Catrice, Essence - 12 (Козметика от ДМ и Лили)

• 73 256
  • 709
  •   1
Отговори
# 405
Аз днес ходих пак до ДМ за 1-2 неща и взех повече.  Laughing Нещо ме тресна та си взех крема за чувствителна кожа на Алверде. До сега ползвах лекия бебешки на Бейбилав и от него съм доволна, но реших и този да пробвам - видях, че е добър в съставките. А и първоначално реших да го взема за след бръснене, после обаче реших да си го оставя за лице.  Laughing А може и по двата начина да го пробвам, но отзиви ще има по-натам.
Взех си и една опаковка чист вазелин да го пробвам като дегримьор, ще го ползвам няколко вечери и после ще споделя резултати. Реших и на Балеа балсам за чувствителни устни да си взема, абе всичко реших да взема за чувствителна кожа, въпреки че и от продуктите дето сега имам съм доволна. Взех и чадърче за детето, че тръгва на детска и може да се улучи някой дъждовен ден. Взех и Сано Максима сензитив, че хич не съм доволна от праховете дето съм ползвала до сега, да видим дали този ще ми допадне. Мисля обаче, че е възможно в Кауфланд да е на по-ниска цена. На мен ми трябваше спешно, за да изпера на детето дрешките за детската, че от нашия прах се изрива. Пък ако ми хареса, може и нашите дрехи с него да почна да пера. Та така се отчетох днес.  Rolling Eyes

# 406
Някой може ли да ми обясни тези шаблони за какво се използват и как точно ?
Скрит текст:

# 407
Предположение - слагаш ги на веждите очертаваш хубаво и ако нещо е останало извън очертанието го оскубваш т.е. да ти помогнат да си оформиш веждите.
До колко се получава на практика - нямам идея.

# 408
  • най-шареното място
Или да ги попълниш бързичко.
Доста безмислени ми се виждат. Ако толкова се стараеш и ръката ти ще свикне.

# 409
Някой може ли да ми обясни тези шаблони за какво се използват и как точно ?
Скрит текст:

налагаш на веждата и попълваш със сенките, друг е въпросът, че на мен не ми съвпадат и не ги използвам. Аз действам направо -  получава се доста добре и става като естествени вежди

# 410
  • Пловдив
Хепи Куин, може ли снимка на този вазелин? Той дали може да замени боровия вазелин, който се продава по аптеликте?

# 411
Да ви попитам има ли червило или гланц сред наличните в ДМ марки, които да са за обем на устните?

# 412
  • Бургас
Търся продукт за почистване на грим от чувствителни очи, много ми люти и ми сълзят очите от повечето продукти. Последно ползвах двуфазния на Микса, но е много мъничък и бързо свързшва. Нещо в по-голямо количество да сте пробвали и да сте доволни?

# 413
Мицеларна вода! Вече не мога да кажа на теб коя ще ти пасне, но разликите не са кой знае какви. Почиства перфектно и няма никакво въздействие върху лигавицата на очите. И аз съм с чувствителни очи, ползвам на Буржоа и на Лирена, доволна съм.

# 414
  • София
Търся продукт за почистване на грим от чувствителни очи, много ми люти и ми сълзят очите от повечето продукти. Последно ползвах двуфазния на Микса, но е много мъничък и бързо свързшва. Нещо в по-голямо количество да сте пробвали и да сте доволни?
Ето това е 200 мл. и съм доволна - почиства добре и не ми дразни.

# 415
Ето това е 200 мл. и съм доволна - почиства добре и не ми дразни.
и аз съм с две ръце на този на Garnier- имах дерматит под едното око и от него не се раздразняваше!

# 416
  • Пловдив
За обем на устните това е добро:

# 417
Пак да се включа... Имам в момента двуфазния на Гарние, но двуфазния на Буржоа е по-добър от него.

Стасита, благодаря! Hug

# 418
  • Бургас
От мицеларните води бях доволна от розовата на Биодерма, но в момента не ми се дават толкова пари. На Авен също съм имала и не ми харесва, сега си взех на Делия и се оказа че не става за очи  Grinning
Мерси момичета, ще потърся Буржоа или Гарниер Simple Smile

# 419
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Момичета, четката за чувствителни венци от DM, която се хвалеше лятото, на коя марка беше? И много ли са й меки влакната?
Търсих мненията напред, но търсачката не е много user friendly с мен.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт