Balea, Alverde, Catrice, Essence - 12 (Козметика от ДМ и Лили)

• 72 689
  • 709
  •   1
Отговори
# 135
AquaTofana, за какво се ползва този сироп?  Rolling Eyes

❇Sisi_91❇, само за марки на ДМ важи. Не знам да има срок за връщане, само касова бележка трябва да се занесе. Мисля обаче, че ако продуктът не е ползван, може да се замени дори и да не е от марките на Дм, но това си е моя мисъл.  Laughing Не знам дали е така.

Сега ще похваля и продукт на Catrice - четката за руж. Много ми хареса.  Heart Eyes Много е мекичка и равномерно разнася ружа. На Алверде ружа ми е доста силен и с предните четки се нанасяше прекалено обилно, с тази се разнася по-фино и е за по-силно пигментирани ружове. Струва 8 и нещо.

http://www.catrice.eu/bg/produkti/sveti-za-krasota/detaili/produ … /blush-brush.html

# 136
Върнах гадния измивен гел...без проблем.
Не съм ползвала ДМ-ски ББ-та, нещо не ми вдъхват доверие... Confused
Купих си шнола, приспаднаха ми сумата за върнатия продукт. Четка за ФДТ нямаше...
Забелязах, че СС крема на Макс Фактор е на промо цена с 30 % отстъпка, замислих се...към 16лв. излиза, а е следващо поколение слес ББ-то. Освен това съм доволна от Макс Факторските ФДТ-ни като цяло.

# 137
AquaTofana, за какво се ползва този сироп?  Rolling Eyes

❇Sisi_91❇, само за марки на ДМ важи. Не знам да има срок за връщане, само касова бележка трябва да се занесе. Мисля обаче, че ако продуктът не е ползван, може да се замени дори и да не е от марките на Дм, но това си е моя мисъл.  Laughing Не знам дали е така.

Сега ще похваля и продукт на Catrice - четката за руж. Много ми хареса.  Heart Eyes Много е мекичка и равномерно разнася ружа. На Алверде ружа ми е доста силен и с предните четки се нанасяше прекалено обилно, с тази се разнася по-фино и е за по-силно пигментирани ружове. Струва 8 и нещо.

http://www.catrice.eu/bg/produkti/sveti-za-krasota/detaili/produ … /blush-brush.html
Аз ползвам сиропа като заместител на меда,една идея ми е по-лек на вкус,и е от растителен произход-Агаве е растение(от него се прави и текила,питайте чичко Гугъл:)Има по-нисък гликемичен индекс дори от ябълките,което го прави много подходящ за всякакви режими на хранене,особено за мен,когато вечер си умирам за нещо сладко Simple Smile Само не трябва да се консумира повече от 50мл/ден(около 3,5с.л.) Wink Аз го взимам на чаени лъжички Simple Smile

# 138
Здравейте, записвам се с интерес в темата ви, понеже съм много доволна от някои продукти на ESSENCE и CATRICE Heart Eyes .

От грим-линията на ESSENCE използвам редовно (и съм доволна от) гел очната линия в цвят London Baby, спирала I Heart Extreme, стандартната четка за пудра, базата за сенки I Heart Stage (Само че не по предназначение - не ми хареса и омазняваше клепача. Намерих й приложение като коректор за тъмни кръгове, а също върху някои несъвършенства по лицето - цветът доста си пасва с кожата ми, особено след лятото), както и някои от единичните им сенки.  

Наскоро си купих лявото дуо от долната снимка и ми допадна - сравнително добра пигментация за цената. Единственото оплакване е, че с течение на деня цветовете поизбледнят, но пък аз, да си призная, за момента не използвам база, а само слагам тъничък слой фон дьо тен (Max Factor 3 in 1) преди сенките. За сметка на това не се събират в линиите на клепача:

CATRICE са по-непозната територия за мен - засега ползвам очна линия писец (но от старата им линия Catrice Eyeliner Pen, сега май има някакви различни на име Caligraph), двойната им четка за гел очна линия, както и компактната им пудра Skin Finish.

Доволна съм и от трите продукта - очната линия е дълготрайна и не се размазва, единственото й отрицателно качество е, че оставя бледо оцветяване върху клепача, след като я изтрия Sad . Представете си гледката когато като малки сте се цапали с флумастер и после не се изтрива докрай - нещо такова. Отмива се чак след изкъпване или малко по-агресивно изчистване (търкане) с демакиант. Не е забележимо, но все пак е досадно, а и ме навежда на мисълта, че в очната линия има вредни съставки...

Четката за очна линия е удобна, а пудрата не стои брашнено и изкуствено на лицето ми - цветът ми пасна много точно, а след нанасяне за секунди (най-много минута) се "стикова" към лицето и спира да си личи.

Последна редакция: пт, 06 сеп 2013, 02:50 от BeeJuis

# 139
Върнах гадния измивен гел...без проблем.
Не съм ползвала ДМ-ски ББ-та, нещо не ми вдъхват доверие... Confused
Купих си шнола, приспаднаха ми сумата за върнатия продукт. Четка за ФДТ нямаше...
Забелязах, че СС крема на Макс Фактор е на промо цена с 30 % отстъпка, замислих се...към 16лв. излиза, а е следващо поколение слес ББ-то. Освен това съм доволна от Макс Факторските ФДТ-ни като цяло.
И аз го загледах CC крема на Макс Фактор , но бях чела че бил  с доста покривност , като фдт и това ме спира.

# 140
  • Стара Загора
Малко по-лек е от фдт-ена, но на мен ми идва сух.

# 141
  • Бургас / София
Еее 16 лева ЦЦ крема, а аз преди 4 5 дни си го взех за 22, но нищо здраве да е . Съвсем лек ми идва , точно каквото търся, а и аз нямам какво да прикривам, страхотна покупка Simple Smile

# 142
И аз го мисля тоя СС крем, имам и рожден ден, ще го взема още по-евтин, ама нямам нужда - пуста му мания  ooooh!
Взех да пробвам от всички маски на Балеа, които са на дозички.
Втора пробвах и втората не ми хареса (първата беше пилинга).
Сега пробвах Маска от Мъртво море - има нарисувана сол - да ме извиняват ама никаква маска не е това, а си е чист ексфолиант. Консистенцията не ми хареса нито за маска, нито за ексфолиант, но пък жули яко. Ако на някой му трябва доза ексфолиант за из път може да си я вземе. Мисля, че не е подходяща за хора с чувствителни кожи, моята не е чувствителна и пак ми ожули яко лицето - няма да повторя и тази покупка на Балеа.
Остават ми 8 маски да тествам - може пък с някоя да се харесаме. Така като гледам 7 от тях са плодови или с колаген и пише, че не се отмиват, значи ще ги пробвам вечерно време преди сън.

# 143
До кога нещата на Макс Фактор са с -30% намаление.
Днес ще отида да видя този бб крем на Катрис в Елитис , и ако не ми допадне в крайна сметка ще си взема CC крема на Макс Фактор и без това сега е на добра цена. Simple Smile)

# 144
До кога нещата на Макс Фактор са с -30% намаление.
Днес ще отида да видя този бб крем на Катрис в Елитис , и ако не ми допадне в крайна сметка ще си взема CC крема на Макс Фактор и без това сега е на добра цена. Simple Smile)
Брощурата е до 18,09. СС крема на Макс фактор, според статия в Джой е подходящ за мазна и комбинирана кожа, дали е вярно не знам.

# 145
Всичко на Max Factor ли е намалено? Макар, че едва ли...

# 146
  • Бургас / София
Аз леко лъсвам в Т-зоната от крема на Макс Фактор, а съм с нормална кожа към суха. В описанието пише, че хидратира  Peace

# 147
Хмм.. и аз съм с нормална към суха кожа , но е чувствителна .
Ухх всеки път съм преди голяма дилема какво да си избера , когато съм решила да пробвам нещо различно  Flutter Laughing

# 148
  • Бургас / София
И аз съм така вечното колебание.. 2 седмици го мислих този ЦЦ крем, ама не е много икономичен  Peace

# 149
Мхм.. това не е добре ;д
Ух по какви ли магазини за козметика не ходих днес и никъде не откривам продукти на Катрис ..
май отпада като вариант бб крема им .

Общи условия

Активация на акаунт