Balea, Alverde, Catrice, Essence - 12 (Козметика от ДМ и Лили)

• 72 688
  • 709
  •   1
Отговори
# 150
това сметаненното с морковите, не му запомних името, първата му съставка е петролатум. Ако има избегващи разни съставки, да го имат предвид.

А за кой продукт говориш?  newsm78

# 151
AquaTofana, много благодаря за разясненията относно сиропа от Агаве. Не съм голяма маниачка на здравословно хранене, но най-голямото ми прегрешение са сладкишите. Ако здравето не ми позволява да си хапвам от тях, може да пробвам и този сироп.  Wink

# 152
  • На изток от Ада
Мхм.. това не е добре ;д
Ух по какви ли магазини за козметика не ходих днес и никъде не откривам продукти на Катрис ..
май отпада като вариант бб крема им .
Катрис има в Лили само , има и по някои и друг продукт в други магазини , но са единични бройки

# 153
Мхм.. това не е добре ;д
Ух по какви ли магазини за козметика не ходих днес и никъде не откривам продукти на Катрис ..
май отпада като вариант бб крема им .
Катрис има в Лили само , има и по някои и друг продукт в други магазини , но са единични бройки
Ехх.. тук нямаме Лили Sad

# 154
  • най-шареното място
това сметаненното с морковите, не му запомних името, първата му съставка е петролатум. Ако има избегващи разни съставки, да го имат предвид.

А за кой продукт говориш?  newsm78
Взела съм невена за моркови! Сега го разпознах Simple Smile
http://www.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cDovL3d3dy5kbS5kZS9kZV9ob2 … jbXNnMjYwNzgwNzM=

# 155

http://www.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cDovL3d3dy5kbS5kZS9kZV9ob2 … jbXNnMjYwNzgwNzM=
Ммда, лоша работа, а тъкмо мислех да го взема. Абе ще трябва да почна да чета и съдържанието на козметиката, то се е видяло Tired

# 156
  • най-шареното място
Lemy, най-удобно е да си харесаш нещата на сайта. Там буквите са големи, времето удобно и анализатора в съседния таб Simple Smile. Погледни и маслата за тяло /в кутия с капак/ на алверде ако търсиш мазнина - там ще е растителна.

Tърся препоръка за крем за крака от DM. Без уреа 10/25% или затопляне.

# 157

Е че то си е вазелин с екстракт от невен и др. екстракти и витамини.  Laughing Който се пази от тези съставки, да внимава. На мен вазелина ми действа добре.  Simple Smile АЗ даже се чудех дали да не взема чистия вазелин, но реших да взема този с повечето екстри.   Laughing

Да похваля и аз пастата за зъби на Донтодент за избелване. Много е добра! Чисти също толкова хубаво колкото Бленд-а-мед и Колгейт, които ползвах до преди тази паста, само вкусът й е малко по-гаден, което в началото не ми хареса, но после му свикнах. След няколко дена ползване зъбите ми започнаха да стават малко по-бели.  Simple Smile Цената на пастата е 1,90 лв за 125 мл.

Скрит текст:

Също така да кажа, че олиото с Кокос на Алверде попива по-бързо от антицелулитното олио и е направо страхотно, не е и чак толкова силно ароматизирано.

# 158
  • Варна
HAPPY_QUEEN може ли снимка на това олио с кокос? Praynig

# 159

Заповядай! Аз направо се влюбих в него.  Heart Eyes

http://www.dm.de/de_homepage/alverde_home/alverde_produkte/koerp … egeoel-kokos.html

# 160
  • Варна

Заповядай! Аз направо се влюбих в него.  Heart Eyes

http://www.dm.de/de_homepage/alverde_home/alverde_produkte/koerp … egeoel-kokos.html
Благодаря ти  Hug

# 161
Аз мислех да си купя анти-целулитното олио , но след като хвалиш това с кокоса , може него да взема да пробвам , тъй като моят масажор не е от тези , който правят вакуум , ами обикновен и до сега го използвах с кремове , но те ми свършиха и реших този път да заложа на олиото Simple Smile)

# 162
  • на последния етаж
Отдавна съм решила да взема избелващата паста за зъби - сега вече й дойде ред. Търся си шампоан за изтощена коса - тези на Балея струват ли?

# 163
арт мама, трябва ми мазен крем за крака. Ще взема да си направя преварена мас, само да се появи по магазините сланина, че ми омръзна да купувам неподходящи кремове.

# 164
Дуо сенките 3Д на Ессенс и аз ги имам, в същия цвят...много ъсм доволна от тях, също. Комбинацията е чудна за моите очи, въпреки, че не се препоръчва на кафяви очи- кафяво. По мое мнение обаче тези 2 цвята са чудни за мен.
Аз върнах смрадливия гел без проблем, а бях го ползвала веднъж. Никой нищо не ме пита.
А на Макс Фактор аз загледах само СС-то, мисля, че е само то като оферта, но не съм сигурна. Не е обаче оферта за всичко на марката.
И аз нямам нужда особено от ФДТ или какъвто и да е тониращ крем, ама... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт