Balea, Alverde, Catrice, Essence - 12 (Козметика от ДМ и Лили)

• 72 667
  • 709
  •   1
Отговори
# 180
  • sofiq
новата спирала на есенс в тубичка
http://tediata.blogspot.com/2013/09/essence-lashes-go-wild-mascara.html

# 181
  • най-шареното място
Предполагам публикацията е твоя.
Защо я намираш за удобна за чанта? Защото е по-голяма или защото не е кръгло сечение?

# 182
  • sofiq
Да моя е ,намирам я удобна защото е по-малка  Peace

# 183
Благодаря ви много , но до сега съм използвала само  всички фдт на Буржоа и на Макс Фактор Lasting Performance и сам си  много доволна от тях , както и от бб крема на Ла Рош , но в момента нямам възможност да отделя по 20-25лв. за фдт или бб крем , затова исках нещо по-евтино Simple Smile) И да е сравнително добро като качество.

# 184
rosencity, тъй като аз самата не ползвам фон дъо тен, а само лека пудра, не мога да ти препоръчам продукт от собствен опит. Чувала съм обаче от приятелки, на чиято преценка имам доверие, добри отзиви за фон дьо тена на Импала и на Golden Rose и недобри отзиви за тези на Maybelline. За Essence и Catrice за съжаление не мога да помогна, тъй като не съм чувала отзиви за тях, а аз самата съм ползвала единични продукти за очи и устни.   Grinning

# 185
Babydoll Благодаря ти много , но такива боклуци няма да си сложа на лицето Simple Smile)

# 186
Аз съм много доволна от този http://www.catrice.eu/bg/produkti/lice/fon-do-ten/detaili/produc … undation-010.html
Мейбълин не ми допадат.

# 187
Благодаря ви много , но до сега съм използвала само  всички фдт на Буржоа и на Макс Фактор Lasting Performance и сам си  много доволна от тях , както и от бб крема на Ла Рош , но в момента нямам възможност да отделя по 20-25лв. за фдт или бб крем , затова исках нещо по-евтино Simple Smile) И да е сравнително добро като качество.
Аз съм много доволна от бб крема на Catrice. Имай предвид обаче, че е малко по-покривен (което за мен е плюс) и за да стои добре е хубаво цветът да ти пасва доста точно. Имам и фондьотен на същата марка (не мога да се сетя как се казваше, но беше в същата опаковка като матовия сега, вероятно е подобна/същата формула), от който съм доволна.

# 188
  • най-шареното място
HM не попада ли в тези цени? Не съм купувла, но мисля съм виждала под 20.
Мейбълин и Римел също хвали Елдридж, но не помня кои имена за кои кожи. Може да погледнеш съветите ѝ.

# 189
Аз съм много доволна от бб крема на Catrice. Имай предвид обаче, че е малко по-покривен (което за мен е плюс) и за да стои добре е хубаво цветът да ти пасва доста точно. Имам и фондьотен на същата марка (не мога да се сетя как се казваше, но беше в същата опаковка като матовия сега, вероятно е подобна/същата формула), от който съм доволна.
Да , аз му имах голям мерак , но немога да намеря в моя град никъде където да предлагат тази козметика , в нашия ДМ преди съм я срещала , но вече нямат техен щанд Sad(

# 190
Можеш да поръчаш Catrice от http://beautycosmetic.biz/, но не виждам бб крема. Има го на http://beautyshop.bg/productv/9076/catrice-bb-fondyoten-allround … efit-make-up.html, но там е по-скъп...

Последна редакция: пн, 09 сеп 2013, 15:30 от *Coraline*

# 191
Благодаря ви много , но до сега съм използвала само  всички фдт на Буржоа и на Макс Фактор Lasting Performance и сам си  много доволна от тях , както и от бб крема на Ла Рош , но в момента нямам възможност да отделя по 20-25лв. за фдт или бб крем , затова исках нещо по-евтино Simple Smile) И да е сравнително добро като качество.
Да , аз му имах голям мерак , но немога да намеря в моя град никъде където да предлагат тази козметика , в нашия ДМ преди съм я срещала , но вече нямат техен щанд Sad(

Много от продуктите на CATRICE са взаимозаменяеми с тези на ESSENCE, защото двете марки са от един и същи производител, просто ESSENCE се води тийнейджърската линия, а CATRICE - стандартната. Поне аз не виждам достатъчно голяма разлика в качеството - по-скоро в по-високата цена и в малко по-джиджаните опаковки (на CATRICE).
Чувала съм добри отзиви за фон дьо тена тип мус (в бурканче) на ESSENCE. Въпреки, че в близкия ти DM вече няма CATRICE, няма как да няма ESSENCE - все пак те са една от марките с най-голям щанд в този магазин...
Но също е много важно какъв тип кожа имаш - според мен такъв тип фон дьо тен изобщо не е подходящ за суха кожа.

Ето този също става, и е наполовина на цените на Bourjois и Max Factor - http://www.ivis.bg/maybelline-affinitone-mineral-%D1%84%D0%BE%D0 … %D0%BD-p7954.html .
Отново - не ми се струва съвсем подходящ за суха кожа, въпреки че уж минералните гримове ги водят "за всеки тип".

Обикновеният Affinitone също не е чак толкова отвратителен, колкото повечето хора го описват. До кожа и усещане си е. Имам приятелки, които са доволни от него, аз съм 50/50. Сравнително плътен цвят с добро покритие и е около 10 лв. Усещам го омазняващ и съвсем леко тежък, но това е и защото имам младежка смесена кожа, която така или иначе е склонна към омазняване в Т-зоната.
Според мен все пак е подходящ за временно ползване, докато нямаш възможност да си позволиш някой от по-скъпите. Освен това за него определено важи "A little goes a long way" - поне при мен бавничко се хаби, макар че е течен и воден.

# 192
Да на Есенс ги предлагат нещата Simple Smile) Именно , на мен ми трябва нещо за временно използване , дори и да отиде използването му 2-3 месеца , на мен ми трябва колкото да си слагам малко количество преди работа за да ми се изравни тен-а на лицето. Благодаря ви много на всички за вниманието и съветите , накрая остава да реша и да се спра на нещо и да рискувам ;д

# 193
@rosencity, тогава прецени според описанията на всички кое за каква кожа е подходящо, и скачай Wink
Прочетох и горните мнения и като че ли всички сме ти предложили неща в един ценови спектър, а също би трябвало да са налични в DM.

Последно мога да те посъветвам ако решиш да си взимаш обикновения Affinitone на Maybelline - дори конкретен цвят да ти се струва много подходящ върху китката, мацни се с още един-два, излез навън и погледни кое как седи, защото им е малко лъжлива цветовата гама на изкуствено осветление. Аз така погрешка веднъж си бях взела розовеещ, вместо с жълт подтон. Няма да описвам колко смешен контраст се получи между лицето и шията...
А, и никога не го дръж с дупчицата надолу когато го ползваш, защото е много течен и ще ти се изсипе половината тубичка в ръката Grinning

Успех  bouquet
И да не забравиш после да разкажеш какво си си взела и дали си доволна.

# 194
@BeeJuis хехе добра идея за тестването Wink , но аз на лицето винаги си слагам защото така съм най-сигурна дали ще си оцеля цвета .
Да обезателно като си взема нещо и след като го използвам няколко пъти , ще ви споделя мнението си  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт