Balea, Alverde, Catrice, Essence - 12 (Козметика от ДМ и Лили)

• 72 664
  • 709
  •   1
Отговори
# 195
Обикновеният Affinitone също не е чак толкова отвратителен, колкото повечето хора го описват. До кожа и усещане си е. Имам приятелки, които са доволни от него, аз съм 50/50. Сравнително плътен цвят с добро покритие и е около 10 лв. Усещам го омазняващ и съвсем леко тежък, но това е и защото имам младежка смесена кожа, която така или иначе е склонна към омазняване в Т-зоната.
Според мен все пак е подходящ за временно ползване, докато нямаш възможност да си позволиш някой от по-скъпите. Освен това за него определено важи "A little goes a long way" - поне при мен бавничко се хаби, макар че е течен и воден.
Аз също не разбирам какво толкова не му харесват на този ФДТ, че чак пък да е отвратителен?! Rolling Eyes Моята кожа "узрява" вече Laughing но не е суха все още. Афинитон ми стои много добре на кожата и за мен е лек, достатъчно покривен без да става на маска и овлажняващ. Течната му формула го прави лесен за разнасяне и за 10 лв е просто идеален.
Имам ФДТ на линията UNE на Буржоа, които са абсолютни боклуци. Също така един Ла Рош, който е абсолютен гипс като го сложа на лицето си, отделно Мис Спорти, който за нищо не става, така че дълготрайния ФДТ на Есенс, който хваля всеки път когато стане въпрос за ФДТ-ни  Blush и Афинитон са просто чудни за мен.

# 196
  • София
Аз също ползвам Афинитон и съм много доволна. Simple Smile

# 197
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Аз също не разбирам какво толкова не му харесват на този ФДТ, че чак пък да е отвратителен?! Rolling Eyes Моята кожа "узрява" вече Laughing но не е суха все още. Афинитон ми стои много добре на кожата и за мен е лек, достатъчно покривен без да става на маска и овлажняващ. Течната му формула го прави лесен за разнасяне и за 10 лв е просто идеален.
Имам ФДТ на линията UNE на Буржоа, които са абсолютни боклуци. Също така един Ла Рош, който е абсолютен гипс като го сложа на лицето си, отделно Мис Спорти, който за нищо не става, така че дълготрайния ФДТ на Есенс, който хваля всеки път когато стане въпрос за ФДТ-ни  Blush и Афинитон са просто чудни за мен.

Напълно подкрепям...и моето мнение за Афинитона съвпада..

И малко Felce Azzurra от мен

# 198
Здравейте,днес си взех Стягащ крем за тяло на БАЛЕА,искам да попитам някой ползвал ли го е вече и има ли отзиви?Нов продукт е,с нова рецепта,освен кофеин за разграждане на мазнините и Vitacontur Komplex,осигурява и по-стегната кожа без стрии... Thinking
Скрит текст:

# 199
  • най-шареното място
Стриите и стегнатостта са различни работи. За стриите се действа за еластичност предварително.

ПП Давайте линкове към продуктите. Иначе трябва да се търсят.

# 200
Аз имах желание да си взема душ гел на Фелче Азура, но ароматите въобще не ми допаднаха. На течните им препарати за пране .... също Sick

Стриите и стегнатостта са различни работи. За стриите се действа за еластичност предварително.

ПП Давайте линкове към продуктите. Иначе трябва да се търсят.

Това кремче помага за предотвратяването появата на стрии  Simple Smile не ги заличава. Simple Smile

Последна редакция: пн, 09 сеп 2013, 21:54 от deriel

# 201
Крема стяга кожата и предпазва от стрии,но има и кофеин,който разгражда мазнините,не мога да разбера защо ме "поправяте",аз ли не пиша на БГ или четете по диагонал? smile3513

# 202
  • най-шареното място
Не те поправям, а ми е чудно как са ги съвместили двете различни неща. А нямам време да търся крема.

# 203
Не те поправям, а ми е чудно как са ги съвместили двете различни неща. А нямам време да търся крема.
Не ми изглежда чудно,че крема е п/в отпусната кожа и предпазва от стрии,все пак козметиката е доста напреднала Mr. GreenДаже тези свойства са базисни...

# 204
Здравейте,днес си взех Стягащ крем за тяло на БАЛЕА,искам да попитам някой ползвал ли го е вече и има ли отзиви?Нов продукт е,с нова рецепта,освен кофеин за разграждане на мазнините и Vitacontur Komplex,осигурява и по-стегната кожа без стрии... Thinking
Скрит текст:
Използвах крема от този тип , само че който е анти целулитния и бях доволна от него , при редовната му употреба с масажора забелязах разлика Simple Smile) Предполагам и този ще е добър.
http://www.dm-drogeriemarkt.bg/linkableblob/bg_homepage/158816/d … g?v=1372320861000

# 205
Скрит текст:
Използвах крема от този тип , само че който е анти целулитния и бях доволна от него , при редовната му употреба с масажора забелязах разлика Simple Smile) Предполагам и този ще е добър.
http://www.dm-drogeriemarkt.bg/linkableblob/bg_homepage/158816/d … g?v=1372320861000
Кой масажор,и колко струва,има ли го сега в ДМ  newsm78

# 206
Скрит текст:
Кой масажор,и колко струва,има ли го сега в ДМ  newsm78
А масажора не съм го купувала от ДМ  , Manipol Body се казва масажора , бях си го взела около 30лв.
http://images.bidorbuy.co.za/user_images/445/465445_090923092000 … dy_prod_trans.jpg
Това представлява , потърси го в нет-а Simple Smile) Аз по интернет си го купих .

# 207
При фон дьо тените всичко си е до кожа. Аз не харесвам Анфинитон. На моята кожа си личи, освен това не ми покрива добре тъмните петна. Докато го нанасям имам едно чувство, че не нанасям течен фон дьо тен, макар че е доста течен, а продукто смесен с пудра. Имам приятелка, която си го харесва и ползва от доста време, даже ако не се лъжа аз й го бях препоръчала преди няколко години и й купих първия подарък, но от тогава до сега моята кожа доста се промени и този фон дьо тен вече не е добър за нея.
Друг недостатък е, че бързо съхне на лицето и трябва да нанасяш бързо иначе си личи повече.
ББ крема на Мейбълин повече ми пасва,  а докато бях на море и кожата ми се беше раздразнила, усетих, че има и охлаждащ ефект, който не бях усещала преди това  Crazy

# 208
Нямаше ме няколко дена, че ми преинсталираха Уиндоуса и може би вече ще е късно, но все пак ще отговоря (не помня кой беше питал по-напред) за олиото с кокос на Алверде - не е против стрии, нито против целулит!  Но кожата след него става много мека, нежна и гладка.  Heart Eyes

Искам да похваля и двойния молив за очи на Алверде. Много се радвам, че открих молив с нито една вредна съставка (според http://www.codecheck.info/kosmetik_gesundheit/dekorative_kosmeti … _Golden_Brown.pro) и най-много ме радва факта, че си личи, когато се сложи в долната водна линия (аз си взех кафявия). Предния единичен молив на Алверде не си личеше, сега се радвам като дете.  Laughing Само тъмния нюанс си личи де, светлия е по-скоро като блясък. Доволна съм, още повече че струва само 4 лв. Бях си взела молив на Мейбълин преди този, но от Мейбълинския ми се подуха очите. От този - не!  Simple Smile

http://www.dm.de/de_homepage/alverde_home/alverde_produkte/produ … jal-eyeliner.html

Щях още нещо да хваля и забравих.  Laughing

Последна редакция: вт, 10 сеп 2013, 15:07 от HAPPY_QUEEN

# 209
При фон дьо тените всичко си е до кожа. Аз не харесвам Анфинитон. На моята кожа си личи, освен това не ми покрива добре тъмните петна. Докато го нанасям имам едно чувство, че не нанасям течен фон дьо тен, макар че е доста течен, а продукто смесен с пудра.

абсолютно ми се припокрива мнението - много дълго време го мъчих, докато не минах на Rimmel Match Perfection(на водна основа) и си отдъхнах. Все още пазя Афинитона, в краен случай, ако остана без никакъв, както се беше случило, когато го ползвах първия път.

Общи условия

Активация на акаунт