Balea, Alverde, Catrice, Essence - 12 (Козметика от ДМ и Лили)

• 73 083
  • 709
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Влизам да похваля този лосион

Хидратира добре и попива за секунди, много ми харесва  Crazy
Същото! Кожата направо ми става супер с този лосион, през целият ден е хидратирана.Не помня много добре, но мисля че по назад в темата и аз го препоръчвах. Peace

Доволна съм и от Balea Young soft & care 3 in 1 - почистване, пилинг и маска.

# 481
Момичета, можете ли да ми препоръчате хидратираща/омекотяваща маска за лице? Не държа да е от най-евтините, нито пък да се намира само в ДМ и Лили, но не намирам по-подходяща тема да питам. Peace

# 482
  • София
Момичета, можете ли да ми препоръчате хидратираща/омекотяваща маска за лице? Не държа да е от най-евтините, нито пък да се намира само в ДМ и Лили, но не намирам по-подходяща тема да питам. Peace

Тази хидратира много добре и мирише на ливада  Heart Eyes
http://monami.bg/products/7531-nuxe-masque-frais-hydratant-osvejavashta.html

# 483
От ДМ - много набързо няколко продукта Essence:
Промоционална опаковка спирали  (Triple black + Volume boost mascara);
Балсам за устни Apple pie;
Очна линия Super fine;
Молив за вежди Eyebrow designer, цвят 02.
Пробвано само балсамчето  - много приятно..и вкусно Laughing

# 484
  • Варна
Super-Fine-Eyeliner-Pen.jpg]Super fine[/url];

Може ли после да дадеш отзиви за тези 2 продукта? Най-вече ме интересува очната линия - лесно ли се нанася, не драска ли, прави ли плътна черна линия?
Благодаря предварително!  Hug

# 485
Очна линия Super fine;

Може ли после да дадеш отзиви за тези 2 продукта? Най-вече ме интересува очната линия - лесно ли се нанася, не драска ли, прави ли плътна черна линия?
Разбира се, веднага щом бъдат пробвани Peace

# 486
  • Бургас
Очна линия Super fine;

Разбира се, веднага щом бъдат пробвани Peace
мен ме интересува молива  newsm78 не съм ползвала до сега молив за вежди, но може да ми се наложи

# 487
Имам го молива за вежди и аз като теб не съм ползвала молив и от тук се надъхах да си взема нещо за вежди. Та уплътнява веждите добре според мен, аз си слагам много малко. Ползвам го всеки ден и бих си купила пак. Беше ми много интересно ако ме навали дъжда дали няма да се разтече... ми не се разтече.
Купих си даже и този сет за вежди
Скрит текст:
ползвам го ако съм гримирана и искам някакъв по силен ефект върху веждите си, който с молива не мога да постигна, защото съм с две леви ръце

# 488
  • Бургас
Имам го молива за вежди и аз като теб не съм ползвала молив и от тук се надъхах да си взема нещо за вежди. Та уплътнява веждите добре според мен, аз си слагам много малко. Ползвам го всеки ден и бих си купила пак. Беше ми много интересно ако ме навали дъжда дали няма да се разтече... ми не се разтече.
Купих си даже и този сет за вежди
Скрит текст:
ползвам го ако съм гримирана и искам някакъв по силен ефект върху веждите си, който с молива не мога да постигна, защото съм с две леви ръце
Аз имам бенка в дебелата част на едната вежда и чакам да падне скоро и ако не ми растат косъмчета там ще трябва да мисля нещо за уплътняване  Embarassed

# 489
Аз когато бях буен тинейджър кой ме би през главата да си скубя веждите до такава степен, че едвам се виждаха  Joy и сега са ми много рехави в тънката им част, има едно място и на двете вежди на което косъмчета растат на 5 месеца веднъж, уж гледам там да не скубя ама ...

# 490
А да попитам някой да е пробвал CC крема на Биотен и да каже мнение ? Wink

# 491
Направи си домашна маска от мед - 1 супена лъжица ,канела - 1 кафена лъжичка и няколко капки лимонов сок,кожата става много мека .

# 492
˙·•Di•·˙  Каква е цената на спиралите и от кога  е валидна промоцията , че не съм я мяркала Simple Smile)

# 493
˙·•Di•·˙  Каква е цената на спиралите и от кога  е валидна промоцията , че не съм я мяркала Simple Smile)
Sorry, не съм видяла питането, отговорих на лични  bouquet
За който се интересува - около 4-4.50лв е промоционалният пакет.
 - DM Плевен - 30.09 (понеделник) Peace

Последна редакция: ср, 02 окт 2013, 23:43 от ˙·•Di•·˙

# 494
  • Пловдив
˙·•Di•·˙  Каква е цената на спиралите и от кога  е валидна промоцията , че не съм я мяркала Simple Smile)
Sorry, не съм видяла питането, отговорих на лични  bouquet
За който се интересува - около 4-4.30лв е промоционалният пакет.

В нашия ДМ са към 6 лв.
Две спиали на Есънс.

Общи условия

Активация на акаунт