Balea, Alverde, Catrice, Essence - 12 (Козметика от ДМ и Лили)

• 73 125
  • 709
  •   1
Отговори
# 465
  • София
pantera666, като цветове или като качество не си доволна?

# 466
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Слабо пигментирани и със слаба трайност дори с база...

# 467
  • Sofia
deriel, благодаря за отговора   bouquet

Преди него си бях взела от този с Годжи бери (защото ползвам серума за лице и съм доволна), но ми се подуват очите от него Sad

# 468
Момичета,ползвали ли сте продуктите за тяло на Ziaja? Интересувам се от душ-геловете и лосионите им за тяло. Hug

# 469
  • София
Момичета,ползвали ли сте продуктите за тяло на Ziaja? Интересувам се от душ-геловете и лосионите им за тяло. Hug

Аз имам тези с портокал и много ми харесват. Душ гелът не изсушава, мирише свежо и много приятно, а лосиона е лек, не лепкав, а същевременно ми подхранва добре. Peace

# 470

Слабо пигментирани и със слаба трайност дори с база...

подкрепям. И аз не съм доволна. Почти нищо не мога да взема. Пробвах и с мокра четка- пак не става. Почти никаква пигментация, не мога да извадя цвят. И трайност( с база) почти никаква.

Моите ги хвърлих.

# 471

Това си взех, но моята е по-тъмно синя и няма за закачане  Sad
Тук виждали ли сте ножици за подстригване на Ебелин?

# 472
Аз съм виждала,даже имам такава ножица.За домашна употреба е добра. Peace

# 473
  • Пловдив
Влизам да похваля този лосион

Хидратира добре и попива за секунди, много ми харесва  Crazy

# 474
Влизам да похваля този лосион

Хидратира добре и попива за секунди, много ми харесва  Crazy

благодаря ти. Днес го гледах и се чудих. Но имам други 2 и съм се "заклела" да не трупам не го взех. Но ще е следващият ми лосион Peace

# 475
И аз имам ножица, ползвам я само за връхчетата, но не е от ДМ

# 476
Трябва ми да режа бретончето на шилето у дома - докато спи  Tired

# 477
Става,само трябва да внимаваш да не го ободеш,че е малко остричка отпред.  baby_neutral

# 478
  • Бургас

Аз имам тези с портокал и много ми харесват. Душ гелът не изсушава, мирише свежо и много приятно, а лосиона е лек, не лепкав, а същевременно ми подхранва добре. Peace
Аз ползвам лосиона със зехтин, много е хубав  Peace

# 479
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.

И аз имам тези с портокал. Моето мнение е, че не са лоши продукти, без да са нещо особено. Кожата ми е много суха и от тази гледна точка мога да кажа, че душ гелът наистина не изсушава. Лосионът за тяло не ми е достатъчно хидратиращ и подхранващ, но е по-добър от Фрутини, Афродита и подобни. Само дето на моята кожа приятната портокалова миризма на лосиона се трансформира в аромат на тиква.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт