Balea, Alverde, Catrice, Essence - 12 (Козметика от ДМ и Лили)

• 73 173
  • 709
  •   1
Отговори
# 450
А,няма лошо....аз да си кажа че съм си го взела  Crazy

# 451
Момичета, доволни сте от сетчето за вежди на Essence, че и аз му се чудя?  newsm78

# 452
  • София
Момичета, доволни сте от сетчето за вежди на Essence, че и аз му се чудя?  newsm78

На Есенс не съм ползвала, но сега ползвам на Катрис и съм много доволна! с 3 лв. са по-скъпи от тези на Есенс.  Grinning   Май като цветове са еднакви........  newsm78

# 453
  • Sofia
Момичета, взех си balea beauty effect eye lift serum. Моля някой ако го е ползвал да сподели дали, като се е мазал серумът се е разпенвал леко, като сапун newsm78 Чудя се дали му има нещо?

# 454
Искам да питам дали някой е ползвал крем за очи на тези марки.
Нормална, 30+, чувствителна кожа имам. Моля да ми препоръчате Praynig

# 455
Момичета, взех си balea beauty effect eye lift serum. Моля някой ако го е ползвал да сподели дали, като се е мазал серумът се е разпенвал леко, като сапун newsm78 Чудя се дали му има нещо?

Нищо му няма, такъв си е .... разпенващ  Joy пробвай да слагаш по-малко количество. Лесно се разнася, така че няма да има проблем с това.
Но, не съм доволна от него, очакванията ми бяха големи ... на първо място търсех позаличаване на линиите ... при мен такъв ефект няма. Отсносно хидратацията .... отново съм със смесени чувства  Rolling Eyes

После си взех околоочен Балеа Q10, той пък е тоооолкова гъст. Сега си ги смесвам ... по една капка от двете и мажа ...

# 456
  • най-шареното място
Околоочния с годжи бери е хубав, не е гъст, не лепне, не тече.
Овлажнява и поддържа. За линии нищо не мога да кажа.

# 457
  • София
Някой знае ли дали сенките  Absolute Nude на Catrice са само един вид?  newsm78
Питам, защото онзи ден си купих едни и много ми харесаха. В магазина имаше само един вид, а сега в интернет виждам и други нюанси, пак на Absolute Nude и затова се чудя дали има смисъл да търся по нашите магазини.

# 458
  • най-шареното място
И да има /гугъл не помага ли?/, в магазин съм виждала само един.

# 459
  • София
mijjjka, мисля, че само в тази гама се предлага комплекта. А комплекта за опушени очи е в 3-4 разцветки.

# 460
  • София
mijjjka, мисля, че само в тази гама се предлага комплекта. А комплекта за опушени очи е в 3-4 разцветки.

Жалко... Дано да го предложат и в другите гами  Heart Eyes
Благодаря все пак  Hug

# 461
  • София
За нюд грим, това са цветовете. Simple Smile За опушени очи комплектите на Катрис са много добри.

# 462
  • най-шареното място
Едва ли други гами..
Най-много по-светло, по-тъмно, по-оранжево или по-розово.
Няма как синьо в nude.

ПП Може да ти вършат работа мъниците на буржоа. Ако не бъркам са с 5 цвята.

# 463
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Absolute Nude на Catrice е само една.
За опушен грим са по-малки и аз не съм доволна от тях...

# 464
  • софия
Не препоръчвам продуктите на Балеа за къдрава коса, оранжевата серия, млякото и спрея съм ползвала, сплескват косата, нещо средно между пяна и лак за коса.
Момичета помагайте за фондютен за мазна кожа.

Общи условия

Активация на акаунт