Balea, Alverde, Catrice, Essence - 12 (Козметика от ДМ и Лили)

• 73 072
  • 709
  •   1
Отговори
# 495
Благодаря ви! Ще ги погледна по магазините и ще преценя.

Направи си домашна маска от мед - 1 супена лъжица ,канела - 1 кафена лъжичка и няколко капки лимонов сок,кожата става много мека .
Пооо принцип съм голям защитник на качествата на подобни бъркочи, НО аз самата никога не си правя Laughing, защотооо нямам нерви просто. То да бъркаш, да мажеш, да миеш... предпочитам нещо готово.

# 496
  • Варна
Момичета какво,ще кажете за този ФДТ на essence?
Сякаш съм чела добри отзиви по-назад,но не се сещам конкретно newsm78Пробвах го на ръката,хареса ми.Как се държи в/у кожата?Със смесена кожа съм,не ми трябва от типа,който влиза в порички и мин бръчици.
Мерси  Hug

Последна редакция: чт, 03 окт 2013, 00:09 от gali&presi

# 497
  • Стара Загора
gali&presi, чела съм положителни мнения за този фдт, даже ми го бяха препоръчали тук преди време. Няколко пъти го пробвах в магазина, първо на ръката, един път сложих на лицето (на едната буза). Не ми хареса, стоеше брашнено и се отказах от него. И аз от доста време съм в търсене на фдт. Като ми препоръчат някои тук в магазина не мога да открия цвят, който да ми пасне.

# 498
  • София
Сякаш съм чела добри отзиви по-назад,но не се сещам конкретно newsm78Пробвах го на ръката,хареса ми.Как се държи в/у кожата?Със смесена кожа съм,не ми трябва от типа,който влиза в порички и мин бръчици.
Мерси  Hug
Според мен, не е подходящ за суха кожа, но за мазна е добре. Peace Има хубава покривност, но да ти кажа влиза по поричките и гънките, еле па като престои няколко часа.

# 499
  • Варна
Мерси  Hug
Според мен, не е подходящ за суха кожа, но за мазна е добре. Peace Има хубава покривност, но да ти кажа влиза по поричките и гънките, еле па като престои няколко часа.

И моето мнение е същото, бях му хвърлила око, но се отказах, защото съм със суха кожа Peace

# 500
А да попитам някой да е пробвал CC крема на Биотен и да каже мнение ? Wink
Аз си го взех вчера и общо взето съм доволна, без да съм впечатлена. Покривността е лека, но все пак я има (за разлика от някои бб-та). Конситенцията е доста течна, но стои леко и естествено и може да се нанася на няколко слоя. Светлият цвят ми е малко тъмен, изглежда като че ли съм с лек загар, но е поносимо, а и аз съм наистина доста светла. Усеща се добре на кожата, но е рано да кажа предизвиква ли някакви реакции. Не съм сигурна дали за по-проблемна кожа би бил най-доброто решение.
Като минус, мисля че ми дразни очите, тъй като съм го нанесла твърде близо до тях.

Последна редакция: чт, 03 окт 2013, 11:26 от *Coraline*

# 501
Аз си го взех вчера и общо взето съм доволна, без да съм впечатлена. Покривността е лека, но все пак я има (за разлика от някои бб-та). Конситенцията е доста течна, но стои леко и естествено и може да се нанася на няколко слоя. Светлият цвят ми е малко тъмен, изглежда като че ли съм с лек загар, но е поносимо, а и аз съм наистина доста светла. Усеща се добре на кожата, но е рано да кажа предизвиква ли някакви реакции. Не съм сигурна дали за по-проблемна кожа би бил най-доброто решение.
Като минус, мисля че ми дразни очите, тъй като съм го нанесла твърде близо до тях.

А на каква цена ?

# 502
Аха ясно , значи няма да рискувам с него  Laughing

# 503
Взех си двуфазен почистващ лосион на Алверде. Е, ще си го ползвам, но с неохота и няма да повторя покупката. На пръв поглед маслената фаза изглежда малко, но пък наистина е много мазна и не дразни. Mr. Green Сама съм си виновна, влязох с идеята за някаква мицеларна вода, а не за двуфазен лосион.

# 504
  • Варна

А на каква цена ?

В ДМ от днес е на промоция - 5,49 лв.

# 505
И аз взех СС на Биотен, също ми дразни очите, но това не ми е някакъв проблем тъй като с каквото и да се намажа, без значение дали крем, фон дьо тен или  пудра все ми дразни очите.
Взех си шампоан Хед анд шолдерс 400 мл на промоция е 7 и нещо струва, взех си това балсамче
Скрит текст:
и тази ръкавичка
Скрит текст:

# 506
  • Бургас
Има ли четка за нанасяне на маска за лице в ДМ или всяка четка става  Thinking

# 507
Момичета,балсама за боядисана коса на Балея без силикони хубав ли е?

# 508
Да се похваля с няколко нови придобивки от днес Simple Smile)
http://www.essence.eu/uploads/tx_cosnovaslider/i-love-extreme-cr … me-mascara_10.png
http://www.essence.eu/uploads/tx_cosnovaslider/ess_Get_Big_Lashes_WP-Brush_12.png
http://www.prikachi.com/images/812/6366812K.jpg

И хвърлих око на фдт на Maybeline fit me Wink май утре ще отскоча да си го взема  Flutter
А да сте използвали на Есенс ето този заздравител : http://www.essence.eu/uploads/tx_cosnovaslider/SN_nail_polish_sh … tra_strong_13.png

# 509
Enichka, каква е цената на ръкавицата? И как е като качество?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт