Balea, Alverde, Catrice, Essence - 12 (Козметика от ДМ и Лили)

• 72 509
  • 709
  •   1
Отговори
# 510
Някой питаше за хубав фон дьо тен. Моите препоръки са за Bourjois и по-точно Healthy mix serum 53.
Установила съм, че този най-добре се слива с кожата и не стои като маска и не ми причинява кожни проблеми, но всичко е индивидуално.

A 3 в 1 на Balea - измиване, пилинг и маска със зелен лимон не го препоръчвам на никого. Причинява ми щипене и зачервяване на кожата на лицето и има доста агресивно действие.

За маска за лице най-много ми допадат на Nivea. Почти всички видове на Nivea съм пробвала и всички ми харесват.

# 511
rosencity, има много доволни от заздравителя на Есенс. Аз се отказах да го купувам, защото разбрах, че съдържа формалдехид.   Има ли отзиви за двете спирали на Есенс, които сега са в промоция?

# 512
^Благодаря ти , е значи утре и заздравителят ще  взема да го пробвам Simple Smile) дано да има добър ефект върху ноктите ми.
Ами аз си взех само едната спирала и ми харесва как стой , много исках да си взема промо пакета , но в моя град го нямаше Sad

# 513
Дано да ти хареса, добре е и да си мажеш кожичките с някакво масло за нокти. Онзи ден много се зачудих дали да не отнеса някой от тези промо пакети, но тъй като досега не съм ползвала никаква спирала на Есенс, се отказах.  Rolling Eyes

# 514
О аз определено ако го имаше промо пакета , нямаше и да се замисля Simple Smile) , но така замислих се малко и реших да рискувам четките ми се видяха добри , а попринцип давам пари за спирали със същите четки на 2-но по-висока цена  passifier
А в този ДМ голяма е зарибявка , никога не излизам без нищо от там  Grinning

# 515
Не съм от феновете на Биотен, но ще чакам отзиви за новия СС  Simple Smile Днес в Карфур го видях за малко над 6лв.

# 516
  • Варна
Момичета,благораря за споделените впечатления относно ФДТ на Есенс  Peace
И аз гледах,че в новия каталог са намалени Мейбълините-ааайде още по-голяма чуденка  Laughing

# 517
Enichka, каква е цената на ръкавицата? И как е като качество?  bouquet

Ръкавичката е 3.99 лв, стегната е, в смисъл няма да ти се разпадне в ръцете и няма да се разплете след кратко ползване. Изглежда доста груба на пипане, но всъщност за мен е много приятна. За справка ще кажа, къпя се с такава гъба
Скрит текст:
и ми е перфектна, докато обикновените гъби ми драскат кожата и ми е неприятно.
Ръкавицата е като от найлон, странно е не мога да обясня точно, имала съм и преди такъв тип ръкавица, но помня, че беше много груба, а тази не е.
В козметичните магазини в които ходя тези ръкавици варират между 5-7 лв, смятам, че си е на далавера и си заслужава като качество Simple Smile

# 518
  • София
A 3 в 1 на Balea - измиване, пилинг и маска със зелен лимон не го препоръчвам на никого. Причинява ми щипене и зачервяване на кожата на лицето и има доста агресивно действие.
Rolling EyesТова, че на теб не ти понася, не означава че никой не трябва да го ползва? На мен ми е екстра да ти кажа, ни ми люти, ни ме зачервява, нито пък ми е агресивен. Аз по принцип обичам хубаво ексфолиране, лосиони които имат много частички в тях, а не тук там по някоя... и си се ексфолирам доста стабилно и нищо ми няма. Peace

# 519

Ръкавичката е 3.99 лв, стегната е, в смисъл няма да ти се разпадне в ръцете и няма да се разплете след кратко ползване. Изглежда доста груба на пипане, но всъщност за мен е много приятна. За справка ще кажа, къпя се с такава гъба
Скрит текст:
Ръкавицата е като от найлон, странно е не мога да обясня точно, имала съм и преди такъв тип ръкавица, но помня, че беше много груба, а тази не е.
В козметичните магазини в които ходя тези ръкавици варират между 5-7 лв, смятам, че си е на далавера и си заслужава като качество Simple Smile

Да, и аз гледах на подобни цени ръкавици на други марки, а от много време искам нещо подобно. Но, като че ли, клоня към по-груб вариант аз лично. Дори обикновените гъби не са ми достатъчно дръгливи Laughing.... Някой може ли да направи сравнение между тази на еbelin и такива на други фирми (на Аgiva например или на други широко разпространени)? Благодаря ти, Enichka.

# 520

Скрит текст:

Да, и аз гледах на подобни цени ръкавици на други марки, а от много време искам нещо подобно. Но, като че ли, клоня към по-груб вариант аз лично. Дори обикновените гъби не са ми достатъчно дръгливи Laughing.... Някой може ли да направи сравнение между тази на еbelin и такива на други фирми (на Аgiva например или на други широко разпространени)? Благодаря ти, Enichka.

Мога да ти направя сравнение с тази
Скрит текст:
, изключително груба е, но според мен не ексфолира добре и много бързо се разпада.
Имала съм и подобна на тази
Скрит текст:
- сваля кожа направо  Crazy, щом искаш нещо по грубо, мисля, че тази втората ще ти е по добра. Бяха по 3-4 лв едно време и са на някоя от марките, но не мога да ти кажа точно коя - Агива, Диферо, Юърс или някакви Профешънъл имаше

# 521
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Балансиращия крем на Микса

# 522
Търся отзиви от крем-коректора на CATRICE (в черно бурканче/кутийка).
Имам отчайващи сенки под очите, не са само оцветяване, чак на бръчици ставам сутрин и имам торбички.
Препоръчайте ми нещо, не много скъпо, с което да ги боря Rolling Eyes

На 21 години съм, просто не мога да ги понасям, рано ми е за бръчки под очите newsm45
Дали ако се клепам с този или подобен коректор, ще мога да ги замаскирам поне малко? Thinking

# 523
  • Стара Загора
Доволни ли сте от продуктите на Eveline Pure control? В момента в DM има намаление. Най-вече питам за измиващия гел, който също може да се използва и като маска и пилинг.
Скрит текст:

Доволни ли сте от спиралите Get Big на Essence? Видях, че в DM има промоция 2 за 4.89лв.Тази промоция има ли я и в Lilly, защото в DM имаше само комплект с водоустойчива спирала, а аз сякаш не искам да си взимам такава.
Скрит текст:

[/b][/color]

# 524
това на evelin е ужасно, по мое мнение...като цяло съм крайно отвратена от техните продукти!

Общи условия

Активация на акаунт