Balea, Alverde, Catrice, Essence - 12 (Козметика от ДМ и Лили)

• 72 485
  • 709
  •   1
Отговори
# 600
Артемида,пише че е и двете,и кристали и олио.Ползва се по 4ри начина:Към шампоана,на влажна коса ,на суха и като балсам.Последното не ми е ясно как става.Маслата са 3 вида,аз си взех за гланц.Не че нямам олиото на Балеа,но на това  как му се канех  Laughing .Ето  ги: 

# 601
И аз се чудех дали да си купя този спрей за обем на Денис...Да не ми се появи пак пърхут...Ама може да рискувам! А за маслото на Глиз - задължително ще се вземе!

# 602
Доволна от това кремче за очи - добре подхранва и попива бързо:

http://www.dm.de/de_homepage/alverde_home/alverde_produkte/produ … assionsblume.html

Крема за много чувствителна кожа

http://www.dm.de/de_homepage/alverde_home/alverde_produkte/produ … -pflegecreme.html

също не е лош, но сякаш ми е малко тежък и оставя едно лепкаво усещане, лепне по възглавницата, което не ми допада. Мисля че не е подходящ за дневен, аз го ползвам за вечерен. Като свърши мисля да пробвам и този - има тестер на някои кремове в нашия ДМ и го пробвах на ръка - стори ми се добър като консистенция:

http://www.dm.de/de_homepage/alverde_home/alverde_produkte/produ … reme-kamille.html

Откакто смених пудрата с тази http://www.catrice.eu/bg/produkti/baza-osnovi/detaili/product/pr … loose-powder.html

съм много доволна и от този грим на Алверде, идеално се съчетават и са идеални за мен:

http://www.dm.de/de_homepage/alverde_home/alverde_produkte/produ … am-to-powder.html

Много съм доволна от двете неща нанесени заедно, сякаш за един за друг - превърнаха се в мои фаворити за грим, от компактния фон дьо тен слагам и под очите като коректор - повече ми харесва от камуфлажа. Но без пудра фон дьо тена мазнее.

# 603
А освен тази безцветната пудра на Катрис , коя друга марка предлагат , че сякаш ми се иска да използвам от време на време за запечатване на грима или просто за поизравняване на тен-а , но на Катрис козметика в моя град никъде не мога да намеря Wink

# 604
Аз съм доволна от спрея на Глис с течен кератинов комплекс, но определено не би бил полезен при силно заплетени коси.  Днес за пореден път имах неприятно изживяване в Лили. Явно политиката на такава огромна чуждестранна верига магазини не предоставя възможност на потребителите си да върнат закупена стока, чиято опаковка не е нарушена и има същия търговски вид, както когато е закупен, при положение, че е запазена и касовата бележка.  ДМ определено превъзхожда многократно Лили в това отношение, защото не само че имаш право да върнеш продукт и то без никакъв проблем,но можеш и да го направиш, тъй като продуктът не отговаря на очакванията ти. Много съм разочарована от отношението на веригата и от изостанала, според моите виждания, й политика.  Друг е въпросът, че и аз като потребител имам правото да ми бъдат подсигурени читави и неизпробвани от сума народ козметични продукти, но в тази насока нищо не се предприема.  Както и да е, с този селски номер окончателно ме изгубиха като клиент.

# 605
  • София
Знаете ли дали в ДМ или Лили при Римела го има този гланц или има някаква нова опаковка?

# 606
Аз съм доволна от спрея на Глис с течен кератинов комплекс, но определено не би бил полезен при силно заплетени коси.  Днес за пореден път имах неприятно изживяване в Лили. Явно политиката на такава огромна чуждестранна верига магазини не предоставя възможност на потребителите си да върнат закупена стока, чиято опаковка не е нарушена и има същия търговски вид, както когато е закупен, при положение, че е запазена и касовата бележка.  ДМ определено превъзхожда многократно Лили в това отношение, защото не само че имаш право да върнеш продукт и то без никакъв проблем,но можеш и да го направиш, тъй като продуктът не отговаря на очакванията ти. Много съм разочарована от отношението на веригата и от изостанала, според моите виждания, й политика.  Друг е въпросът, че и аз като потребител имам правото да ми бъдат подсигурени читави и неизпробвани от сума народ козметични продукти, но в тази насока нищо не се предприема.  Както и да е, с този селски номер окончателно ме изгубиха като клиент.

Честно казано съм доста учудена от това, което пишеш. На мен два пъти ми се е налагало да сменям продукт в Лили и не съм имала абсолютно никакъв проблем. Само ме помолиха да опиша защо го връщам в книгата им за мнения. Бях готова за война и се учудих колко са любезни. Моят съвет е да се свържеш по e-mail или телефон с централния им офис и да обясниш проблема. Може да си попаднала на магазин с некоректен персонал.

# 607
Доволна съм от крема за ръце на Дева с бадем
Скрит текст:
Този гланц на Catrice, вторият от ляво на дясно горе (не особено траен, но с приятен аромат и текстура, много естествен цвят, слабо пигментиран)
Скрит текст:
Тази спирала на Есенс не е лоша, придава обем и не се рони, но слепва доста миглите
Скрит текст:
Да ми препоръчате някоя по-сполучлива?
Този молив за вежди - идеален Peace
Скрит текст:

# 608
 ice_fantasy, отказът дойде точно от централния офис. Въобще нямам намерение да се занимавам повече с този въпрос.  В крайна сметка загубиха редовен клиент в мое лице и си е за тяхна сметка.

# 609
ice_fantasy, отказът дойде точно от централния офис. Въобще нямам намерение да се занимавам повече с този въпрос.  В крайна сметка загубиха редовен клиент в мое лице и си е за тяхна сметка.

Много некоректно от тяхна страна в такъв случай. В крайна сметка те губят. Не се научиха фирмите в България, че най-важен е клиента. Аз като цяло сравнително рядко пазарувам от тях, най-вече продукти от месечните промоции, но вече ще имам едно наум.  Wink

# 610
  • Пловдив
Може ли да ми препоръчате балсам за коса, който да не утежнява и омазнява, но да помага при разресване?

# 611
Знаете ли дали магазинът на Лили в мол Галерия Бургас е отворен вече ooooh! ooooh!

# 612
  • София
Момичета,къде ги продават четките за грим на ebelin?
Гледах в няколко магазина DM, но никъде не ги виждам....

# 613

в нашия ДМ са при четките и гъбите за баня

# 614
  • София

в нашия ДМ са при четките и гъбите за баня
Ясно защо не съм ги видяла.
Благодаря ти! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт