TianDe-лечебна козметика 2-ра тема

• 229 110
  • 896
  •   1
Отговори
# 195
Здравей те, някой дали може да даде коментар за подхранващия серум за растеж на мигли,  решила съм да си до взема, но не знам дали си заслужава парите.

# 196
Здравей Михаела,
Отзивите за този продукт бяха много добри . Определено има ефект, аз лично не съм позлвала. Мога да ти изпратя по-подробно описание със съставки, приложение и т.н.

# 197
Здравейте!Някой ползвал ли е блясъка за лице,става ли за ежедневен грим или само за повод  ?

# 198
Преди време ползвах една маска против косопад, от която буквално ми беше поникнала нова коса. Отвсякъде стърчеше, едни такива къси косъмчета, за първи път ми се случва такова нещо и бях приятно учудена. Simple Smile

# 199
Здравейте!Някой ползвал ли е блясъка за лице,става ли за ежедневен грим или само за повод  ?
Аз купих на сестра ми доволна е ползва го през деня не лъщи приятно стои.

# 200
Ди 75 , блясъка за лице може да се ползва денем. Стои приятно, без лъщене .

# 201
Здравейте ,
досега четох само суперлативи... та се питам дали има недоволни ..???
..и наистина ли са толкова добри продуктите на фирмата ???

# 202
  • Пловдив
   Като на всяка фирма има добри и абсолютно лоши продукти.

Това, което не дава никакъв резултат са:
Шампоаните за растеж и за връщане на цвета на косата,
пластирите за детоксикация...

# 203
Здравейте ,
Със сигурност има продукти , които не са чак толкова добри ,или поне за някои са добри , за други - не съвсем . Като цяло продуктите са с отлично качество .
Аз лично съм виждала резултат от шампоана против побеляване ( на мъжа на лидерката за България ) . През няколко месеца го виждах по различни събития и действително имаше известно потъмняване в косите му. Последния път обаче очаквах да е повече и останах малко разочарована .
dudhen - възможно ли е да не си направила курс с пластирите и затова да мислиш,че няма резултат.  Те са едни от най-продаваните продукти и всички много ги хвалят , сега има и нови , в комплект от 10 бр , с турмалинови маски . Аз слагах две вечери подред на голямата си дъщеря , като разделих на две пластирите , за да имам за две вечери . Не повярвах на очите си на сутринта. Пластира черен, твърд и мирише на никотин ... а в дома ни не се пуши ! Предполагам заради всичката мърсотия, която приемаме постоянно под всякакви форми .
Взех си блясъка за лице - Ди75  беше питала наскоро - ами чудесен е . Толкова хубаво и естествено стои , не очаквах .
Михаела - серум за растеж на мигли за момента няма, понеже няма производство . И аз го чакам с нетърпение, но засега няма .
Аз лично ползвам от козметиката плацентната серия, пастите за зъби, четка за детето, кристалният дезодорант ( мой фаворит ) , пластири за болка, хрема . Взех си скоро Ортофит - гела за болки в ставите , подарих на моя близка Славитон - за разширени вени , доволна е жената . Ползвала съм различни маски спа терапията за ръце.  Няма нещо, от което да съм останала недоволна .

# 204
А някакви кремове против бръчки предлагат ли? Simple Smile

# 205
По повод въпроса кое не ми допада от артикулите на Тианде този антицелулитен крем, за който имаше доста добри отзиви на мен лично не ми се видя да има ефект дори парещият ефект при мен нещо не се получи
http://-spam232-/shop/282/desc/anticeluliten-krem-s-maslo-ot-chili-100-g
Аз лично съм разочарована и от турмалиновите еко-сфери.
http://-spam232-/shop/345/desc/turmalinovi-sferi-za-prane-476-g
В смисъл обещаваха ми като резултат чистота мирис на чисто и страхотен ефект. Не го усетих честно въпреки че спазих всички указания за ползването им и прах многократно.
Също декоративната им козметика - аз съм ползвала сенки и лак -е хубава, но за парите на които се продава и то с отстъпката можеш да намериш на пазара и по-хубави и трайни продукти. Спиралите им не се престраших да пробвам защото ми се сториха скъпи.
Нещата които ползвам и бих препоръчала са: дамските превръзки с билки, пастите за зъби, бялата козметика, обезболяващите пластири, чайовете, солите- страхотни са правят толкова мека кожата, друг подобен продукт не съм ползвала.

За продукти против бръчки - може ако някой  е ползвал да даде реален отзив, но мисля бялата козметика  е на ниво. Братовчедка ми ползва един лифтиг крем и беше очарована но ще погледна кой беше.

# 206
Моето мнение за нещата, които ползвам и ще ползвам почти се припокрива с opelcorsa .
За кремовете против бръчки - аз позлвам плацентната серия , кожата ми изглежда добре . Отделно има страхотен ефект биозлатото - познавам хора, които си взеха и отзивите са чудесни .
Знам така също за този крем, че е много хубав http://-spam232-/shop/55/desc/khidratirashh-dneven-krem-s-spf-12-50g .
Колагеновата серия е хубава за против бръчки, капсулната козметика, околоочните комплекси . .Доста са нещата ,които стават за целта .
От декоративната козметика особено ми препоръчаха блясъка за лице , друго не съм ползвала.

# 207
Околоочен крем от биозлато няма никакъв ефект за настоящи бръчки лек пачи крак нито при мен нито при моята колежка,използвала го е докрай и повече нищо не поръча от мен досега. А превантивна мярка имат повечето кремове против бръчки така че честно ефект не видях.От превръчките и аз съм много доволна от както ползвам само тях нямам никакви болки в яйчниците (а имах по време на овулация и корема ми се надуваше леко даже),не знам сега аз и много други неща пия(клеева тинктура,мумиьо,чай демир бозан и витамини разни защото работя с деца и имам високо кръвно) може и  заради тези неща  да има ефект знам ли.От шампоана против косопад и маска към него съм много доволна спря ми косопада,а се борех доста и с различни неща.Сенките им също са много хубави и спиралата едната,и серума. А антиоксидантните моделиращи маски са нещо невероятно,лицето буквално се преобразява -аз си взех от трите вида ( перлите,зелен чай и овче нещо си)-умората изчезва,бръчките се заглаждат лицето светва.От пачовете за пачи крак също съм много доволна.Много неща съм ползвала и не от всичко както виждате съм доволна,но определено има много сполучливи продукти.На мен например от овчия крем ми излизаха лишаи и пъпчици,а кожата ми не е хич капризна.А една колежка три пъти от тях си поръчва и казва че е страхотен,до кожа си е.

# 208
Здравейте,
Как поръчвате козметиката  newsm78 - от сайта, някаква локация или дистрибутор? Става въпрос за София. Simple Smile))

# 209
Здравейте,
Как поръчвате козметиката  newsm78 - от сайта, някаква локация или дистрибутор? Става въпрос за София. Simple Smile))
За да поръчаш с отстъпка трябва или сама да станеш дистрибутор или от дистрибутор да поръчаш,а иначе доста по-скъпо излиза и не си заслужава.

Общи условия

Активация на акаунт