TianDe-лечебна козметика 2-ра тема

• 238 348
  • 896
  •   1
Отговори
# 360
Спомагат за пълненето на джобовете на така наречените "консултанти".

# 361
  • София
Имате ли впечатления от чая за отслабване? Мисля да го пробвам, но ще е хубаво да чуя мнения. Благодаря!

# 362
И аз искам да се регистрирам, наистина ли е необходимо консултант да те регистрира?

# 363
  • волно калдъръмче
Не, можеш и сама. Но по-добре да е чрез познат. По неговия номер може лесно да възстановиш своя, ако си го забравила.

# 364
Не, можеш и сама. Но по-добре да е чрез познат. По неговия номер може лесно да възстановиш своя, ако си го забравила.
Можеш ли да ми обясниш как да се регистрирам?

# 365
Мисля, че се регистрирах /в Руския сайт/ - дадох на бизнес възможности и после на присъединяване; изписа ми, че до два дни ще се свържат с мен по имейл или тел., но аз тел. не съм дала. Искам да попитам верно ли е, че трябва да имам 80лв. поръчка и тогава мога да се регистрирам?

# 366
  • София
Мисля, че се регистрирах /в Руския сайт/ - дадох на бизнес възможности и после на присъединяване; изписа ми, че до два дни ще се свържат с мен по имейл или тел., но аз тел. не съм дала. Искам да попитам верно ли е, че трябва да имам 80лв. поръчка и тогава мога да се регистрирам?

Не,  не е вярно.
А в сайта не ти ли поиска номер на спонсор?
Трябваше да се регистрираш с познат, така най-вероятно те разпределя на лотариен принцип.

# 367

Не,  не е вярно.
А в сайта не ти ли поиска номер на спонсор?
Трябваше да се регистрираш с познат, така най-вероятно те разпределя на лотариен принцип.
Не, нищо не ми поиска друго. Кой знае сега къде ще ме прати. Нищо ли не мога да направя вече?

# 368
  • волно калдъръмче
От руския сайт нямаш възможност да си посочиш спонсор, автоматично те прикрепят към някого. Нищо де, нали вече имаш регистрация. Пази си клиентския номер, че доколкото знам няма вариант да ти го възстановят и всичко ще започне отначало.

Никакви пари не се искат. Важно е да правиш покупки на всеки 6 месеца. Ако пропуснеш, системата те премахва.

# 369
  • София
Райчун е права, просто си пази номера  Simple Smile

Успех krystal93 !

# 370
  • София
Майка ми стана скоро дистрибутор и й искали 80лв поръчка да направи и са й казали, че всеки който желае да се регистрира трябва да направи 80лв поръчка... 😐

# 371
  • волно калдъръмче
Пълни глупости. Ако ще купувате за себе си, никой не ви иска подобни суми. Ако ще правите бизнес, вече не знам.

# 372
  • София
За съжаление съм чувала и друг път, че искат да се направи поръчка от кандидат дистрибутори.  Tired
Това е доста не коректно и е лъжа.
Ставаш дистрибутор без да правиш поръчка за себе си, нужно е само желание  Grinning

# 373
Момичета, вече ми е активиран профила. Интересува ме за лечение на поликистоза как трябва да протече курса? Четох, че трябва да се започне с превръзките с по-малко билки - нефритена свежест, и после други,  но кои колко време и кой чай беше и по каква схема?

# 374
  • волно калдъръмче
Отиди на семинарите, които се провеждат в офиса. Поинтересувай се в кои дни се обсъждат продуктите, които те интересуват.

Общи условия

Активация на акаунт