TianDe-лечебна козметика 2-ра тема

• 238 193
  • 896
  •   1
Отговори
# 690
На каква цена са тези малки кутийки?

# 691
цената е 32,90

# 692
Дистрибутор съм на Тианде но съм потресена...
И на нас не ни казват какво има в кутииите... Защото това нещо не струва 33 лева.

# 693
И на нас не ни казват какво има в кутииите... Защото това нещо не струва 33 лева.
Аз също съм дистрибутор и останах много неприятно изненадана....

# 694
По интересен за мен е въпроса защо Ваши колеги администратори  на група за мнения и препоръки на  продуктите , ми изтриха публикацията и ме блокираха  като преди това на ЛС ми казаха , че нямам право да качвам снимки и информация за съдържанието на кутията .  Това е интересното .
Пп :  Доста  продукти съм ползвала и от повечето съм доволна

# 695
Коя е тази фб група? Може и на лични.

# 696
Писах Ви .

Коя е тази фб група? Може и на лични.

# 697
В групите е така, не позволяват да се говори лошо за продуктите на Тианде, за да може хората да се впечатлят от многото положителни мнения и да си купуват продуктите.
Аз също съм блокирана от две групи, защото си изказах мнението си.

# 698
Тези групи са като секти😄🙆🏼‍♀️

# 699
Аз си го помислих същото JoyStuck Out Tongue Winking Eye
Тези групи са като секти😄🙆🏼‍♀️

# 700
Мен също ме изтриха от една фейсбук група, че изказах негативно мнение.
Харесвам някои продукти и си ги поръчвам редовно. Любим ми е кремът за лице с овча плацента. Пасва ми идеално на кожата.
Относно тази кутия 32.90лв, от нея ползвате ли отстъпка като дистрибутор?
Това си е чист маркетингов трик, намалели са им продажбите и гледат да наваксат.... мое мнение разбира се

# 701
Не ползвам отстъпка -  клиент съм .
Мен също ме изтриха от една фейсбук група, че изказах негативно мнение.
Харесвам някои продукти и си ги поръчвам редовно. Любим ми е кремът за лице с овча плацента. Пасва ми идеално на кожата.
Относно тази кутия 32.90лв, от нея ползвате ли отстъпка като дистрибутор?
Това си е чист маркетингов трик, намалели са им продажбите и гледат да наваксат.... мое мнение разбира се

# 702
  • Бургас
Анджи, а Вие като дистрибутор мноооого добре знаете на каква цена се взимат, така че не мога да се съглася с Вас, така че мнението Ви не е обективно!!!

# 703
А  ще  може ли да  кажете  каква е  цената  на  кутията  ако  си  дистрибутор , и на  каква цена  са продуктите  ако се  закупят  самостоятелно ?
пп: цена  кутия 32,90
закупени  самостоятелно  кутия 1 е 36,3 ,  кутия  2 е 35,6 . Толкова  голяма  разлика  не виждам  аз . Това са  редовни  цени .

Анджи, а Вие като дистрибутор мноооого добре знаете на каква цена се взимат, така че не мога да се съглася с Вас, така че мнението Ви не е обективно!!!

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 16:01 от ROZI444KA

# 704
  • Бургас
А  ще  може ли да  кажете  каква е  цената  на  кутията  ако  си  дистрибутор , и на  каква цена  са продуктите  ако се  закупят  самостоятелно ?

Само ще ви уверя, че сумата на кутията отговаря на стойността на продуктите/говоря за тези от снимката/.Ще разкрия продажната цена на пилинга със змийска мас - 15,80лв, а душ гела е 6,40лв, толкова е и детския защитен крем...останалите продукти допълват стойността на кутията.

Общи условия

Активация на акаунт