TianDe-лечебна козметика 2-ра тема

• 238 174
  • 896
  •   1
Отговори
# 735
  • Бургас
момичета , регистрирах се , майка ми иска хубав крем за лице .. 65 годи;на .. не знам какво очаква , гледам змийските , охлювските и серията Zhenfei perfec.. препоръки от вас ?
с каква кожа е?

# 736
момичета , регистрирах се , майка ми иска хубав крем за лице .. 65 годи;на .. не знам какво очаква , гледам змийските , охлювските и серията Zhenfei perfec.. препоръки от вас ?

Много харесвам кремовете с овча плацента,но определено не съм дори близо до възрастта на майка ви

# 737
Овчата плацента определено не е лек крем и ще е ок и за по-зряла кожа, нека пробва с него, също и околоочния от серията е много хубав.

# 738
  • Бургас
За зряла кожа аз препоръчвам серията Снейк фактор и колаген актив!Но е добре да кажете с какъв тип кожа е майка Ви!

# 739
  • have faith and be patient ..
Ами с какъв ..дехидратирана и с доста бръчки .. тази серия да разбирам ,че не я препоръчвате Zhenfei perfec

# 740
  • Бургас
Ами с какъв ..дехидратирана и с доста бръчки .. тази серия да разбирам ,че не я препоръчвате Zhenfei perfec
Повечето положителни отзиви са за тази серия, но все пак изборът остава ваш, за почти 3г в компанията мога да кажа, че всеки продукт може да повлиае или не на различните хора

# 741
  • have faith and be patient ..
И аз така мисля ,ще пробваме различни неща

# 742
Ще ни трябва нова тема.

# 743
И аз искам да пробвам някои продукти но незнам кои..примерно шампоан за мазна коса  и нещо за напукани пети...още оглеждам по едно време си мислех за малката кутия ....но чета мнения във фб че някои получават не 5+1 а само 5продукта ...

# 744
Момичета,от Био Рехаб получих пърхот и сърбеж ..Какво да използвам да се справя с проблема?

# 745
  • Бургас
Момичета,от Био Рехаб получих пърхот и сърбеж ..Какво да използвам да се справя с проблема?
Златен джинджифил или сапунен орех

# 746
  • София
Здравейте взех на синя си от лосиона на Био Рехаб и го ползва вече около месец.
На привършване е и мисля да му купя още един
Нали не е проблем да го ползва още месец?

# 747
  • Бургас
Здравейте взех на синя си от лосиона на Био Рехаб и го ползва вече около месец.
На привършване е и мисля да му купя още един
Нали не е проблем да го ползва още месец?

Не, препоръчително е да се ползва 3 месеца

# 748
  • Стара Загора
Здравейте , темата само за козметиката на Тианде ли е? Мен вчера ме регистрираха , специално искам да пробвам превръзките Енергия на живота.Имате ли впечатления и резултати при по продължителна употреба?Проблема и е чести гъбични инфекции.

# 749
  • София
Пастите им за зъби как са? Моля за отзиви, ако вие самите сте ги ползвали. Иначе тоя, оня каза - не, мерси.

Общи условия

Активация на акаунт