TianDe-лечебна козметика 2-ра тема

• 238 348
  • 896
  •   1
Отговори
# 330
  • волно калдъръмче
Видях го вече от поста на Ай_ви. Не ползвам пилинг и не мога да кажа дали е хубав. Ти си имаш впечатления, Ай_ви също.

Идея нямам какво ви е обещала марката. След твоя пилинг показах маска с протеин от овча плацента, олио от шипка, витамин с (синтетичен естествено  Laughing), хвойна, кипарис, жожоба и токоферол. Айде стига вече, че в този спор за натуралното в Тианде ще спечели ти знаеш кой  Wink

# 331
В който състав постнат от теб присъстват "methylated spirits", който е "полезна съставка за кожата ни", цитирам:
Скрит текст:
"...methylated spirits, is ethanol that has additives to make it poisonous, extremely bad tasting, foul smelling or nauseating, to discourage recreational consumption. In some cases it is also dyed.

Denatured alcohol is used as a solvent and as fuel for alcohol burners and camping stoves"
и ПВА, използван за направата на лепило, както й изкуствен лубрикант  Thinking Хм, та кое беше натуралното и кой спечели (да коментирам ли, че едната съставка е отровна и е спирт за горене?)?!

# 332
  • волно калдъръмче
Искаше да има натурални съставки - има ги. Не би било нормално покрай тях да няма и други. Навсякъде е така.

# 333
о, напротив - твърди се, че козметиката е изцяло билкова и натурална, това имам против  Peace и не, не навсякъде е така - био сертифицираните марки имат цени като Тиан Де и са 100% натурални, сертифицирани и органични  Peace и нямат спирт за горене или лепило, които са по рецепта на билкар от Китай, предполагам  Thinking

# 334
  • волно калдъръмче
Пълни глупости. На мен никой не ми е казвал, че козметиката е изцяло натурална. Имам си очи и чета съставките, които са изписани на опаковките.

В допустими количества цитираният спирт въобще не е опасен в степента, в която го изкарваш. Ей на, още съм жива, дори и след като съм използвала маската няколко пъти  Mr. Green

# 335
Здравейте влизам да изкажа обещаното мнение за други подобни уж като Тианде дамски превръзки.

Първо голямата ми грешка да се предоверя на приятелка и на нейното мнение без да прочета състава, но нищо- това за последен път.

Едва като ги взех си прочетох съставките - ами нямат нищо общо, явно моята приятелка е недоразбрала и ми ги е препоръчала без много много да разбира.

Изобщо нямат билки а само една лента, която е наситена с сребърни частици. Ефектът е на светлинни години от тези на Тианде. Цената им обаче е почти същата- говоря за цената с отстъпката.

Съжалявам но прочетох постовете ви малко по диагонал но в общи линии искам да кажа че за разлика от други агресивни МЛМ компании Тианде подхожда с много повече разбиране не пресира клиентите си и не поставя поне засега кофти условия- примерно да се прави определен оборот на месец, за да запазиш членството си.

Отстъпките са фиксирани а не се променят в зависимост от настроението на ръководството- за пример ще дам Грийн Мастер които от февруари увеличиха Вип цената си на 90% от каталожожната  и то само с един месец предизвестие -
и като цяло се подхожда доста отговорон и с грижа към клиента. Естествено имат и по-неудачни продукти но смятам че наистина предлагат качество и добро отношение без да те пресират за обороти и резултати.

Още няколко лични впечатления- направила съм обороти към Тианде и веднага ми дадоха след това отстъпка без дори да съм искала или да съм разбрала, в другите компании- трябва да си ги следя тези неща сама а и трябва да ги ползвам веднага примерно до 15 дни иначе ги губя.

Също пастите за зъби на Тианде досега не съм попадала на подобни пасти чувството след измиване с техните пасти е коренно различно от други подобни аналогични или на сходна цена продукти.

Така че като цяло мнението ми е че цената им определено си заслужава продуктите- да се надяваме че качеството няма да се влоши вбъдеще.

# 336
  • волно калдъръмче
Пастите не съм ги пробвала, но след няколко положителни отзива е престъпление да не купя.

Аз също се надявам да не променят качеството си, за да си ползвам доволно любимите продукти и занапред.

# 337
Здравейте, момичета!
Доста обширна тема за продукцията на тианде. Идвам и аз да споделя впечатления от няколко продукта, които смятам да ползвам дълго време и от които всяка жена би била довлна (според мен) Simple Smile

Пилинга и тоалетното мляко на серията Zhenfei Perfect са просто уникални! Демонстрирала съм ги на няколко приятелки, включая и мъже и всеки път ефектът е просто поразителен. Кожата блясва.
Също така съм изумена от тоника на най-новата серия със змийско масло. Прави кожата изключително мекичка и успокоява зачервявания и лющене. Може да се използва и около очите.

Змийският шампоан е страхотен също. Косата става пухкава и се разсресва леко. Няма нужда от балсам и от маска. Лично аз, този шампоан го подарявам на приятелки, защото независимо от типа коса, просто дейстава страхотно и до момента нямам разочаровани от него. А и цената му е достъпна.

Отделно от чая Тибетски сбор, който пих един месец отслабнах няколко килограма. Аз го бях взела с цел прочистване, и с удоволствие си го пиех всеки ден понеже и вкуса му е изключително приятен. Бях много приятно изненадана от ефекта му.

Това са продукти, които най-чистосърдечно препоръчвам на всички мои приятелки. Продукти, за които зная, че биха се харесали много лесно на всяка жена.
Има и няколко други продукта обаче, които ме поразочароваха.
Единият от които е Ботолюкса против бръчки. Доста скъп продукт. Аз като цяло съм доста доволна от козметиката на тианДе и им вярвам, но този път нещо не бях очарована. Ползвах го няколко седмици, мисля, че ще го приключа всеки момент и не виждам никакъв ефект. Аз ли не го слагам както трябва, не толкова често ли.. не зная, но него не бих го препоръчала.
И още един два продукта, не ми допаднаха особено, но на фона на всички други, които ме очароваха, тези няколко слаби попадения ги слагам в графа: лични предпочитания. Просто не бих ги препоръчала на приятелки Simple Smile

А на скоро ми казаха един интересен начин за употреба на продуктите от серията Чили. Една приятелка се е оттървала от целулита с тях и ми каза подробно по какъв начин. Все пак прави и поддържаща програма от веднъж два пъти в седмицата. Ще пробвам и ако и при мен има такъв ефект, какъвто тя ми описа за нея, ще пиша да споделя Simple Smile

# 338
  • Пловдив
Знаете ли дали има продукт, който да подпомага лечението на щитовидната жлеза?

# 339
Не знам какво имаш като заболяване на щетовидната жлеза но има няколко страхотни йога упражнения които помагат много. Може да се запишеш на йога и да видиш ефекта.

# 340

Здравей!

Да, има няколко чая от програмата Женско здраве, които регулират хормоналния баланс и функциите на щитовидната жлеза. Simple Smile Пият се по определена начин.

# 341
Относно Щитовидната жлеза - подкрепям горното мнение , а може така също да се включи добавка Пяолян .

# 342
  • Пловдив
Благодаря за мненията. Започвам да търся информация за чая.

# 343
Относно Щитовидната жлеза - подкрепям горното мнение , а може така също да се включи добавка Пяолян .

Относно Пьолян, от два месеца го пия и съм направо очарована от ефекта... Започна да ми никне допълнителна коса (и то доста), бръчките ми започнаха да се изглаждат... Направо невероятно!Кордицепсът, който се съдържа в трите добавки, май наистина е чудодеен както го представят на Изток.
Сега съм взела Шоусин на моите родители, които изявиха желание и ми е интересно как ще им се отрази.
А за косата също един продукт от който съм очарована, това е подхранващия серум - капсули. Всъщност допълнителна коса започна да ми никне от тях и с Пьолян, направо този процес се подсили доста.

Горещо препоръчвам тези продукти Simple Smile
Много съм доволна от продуктите на тианде. Тук таме има някой, който не ми става любим, но като цяло продукцията е много качествена, а резултатите са учудващи. Колкото повече изучавам продуктите им, толкова повече се зарибявам ха-ха

# 344
Давайте линкове към тези чудодейни препарати, за да можем да разглеждаме и ние "неуките  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт